Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Vakti OLan Arkadaşlarım Lütfen Okusunlar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Vakti OLan Arkadaşlarım Lütfen Okusunlar

Vakti OLan Arkadaşlarım Lütfen Okusunlar
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
isko
Üye
Üye

Nereden: Baş KenT Çayyolu

MesajTarih: 15.07.2008 - 01:11    Mesaj konusu: Vakti OLan Arkadaşlarım Lütfen Okusunlar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba Arkadaşlar Ben Eski Üyelerdenim.yardımcı olmanızı İstedigim Konu Ben hep aprilia rs 125 ile hyosung 250 r i karşılaştırıp hangisi daha iyi sonuç verirse ondan aldırmayı istiyordum ama işler istedigim gibi gitmedi gerçi hiç bir zaman gitmez. Babamın Bir Arkadaşı Motor Kazası sonucu hayatını kaybetti. Benimde motor sevdagmı öğrendigi için tepkisini anlatmam gerekmez herhalde.Neyse konu motorlardan açıldı dediki motordan vazgeç, arkadaşının kazasını anlattı.. neyse sitediki harley-davidsonu gösterip bu motorlardan düşme tehlikesinin dıgerlerıne gore daha az olacagını tahmın ettıgımı soledım..babam arabadan inerken onunda eğitimini almak lazım dedi..( motor kursundan bahsediyodu) olay bundan ibaret yani arkdaşlar sonuç olarak bende sizden bir guzel güçlü [gösterişli] harley-davidson chopper istiyorum.bilgilerinizi lütfen benimle paylaşın.. gerçi babam harleyi kabul edicekmi onuda bilmiyorum bir yalan bulmak lazım bişey demek lazım onunda çözümü varsa lütfen bu konuya mesaj yazın Çok gülüyorum sagolun arkadaşlar bu konuyla ilgili konuşmak isteyenler isko_94@hotmail.com adresinden ulaşabilirler...
EDIT:ONURKARACA NOT:OZELLIKLE TOPIC ACARKEN LUTFEN TURKCEMIZE DIKKAT EDELIM..ACELECI DAVRANMAYARAK YAZDIGIMIZI TEKRAR GOZDEN GECIRIP SONRASINDA TOPIC ACALIM..GEREKLI DUZENLEMELER TARAFIMDAN YAPILMISTIR.

En son isko tarafından 15.07.2008 - 01:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
isko Çevrimdışı isko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.07.2008 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne biçim bir türkçe... ne dediğini, ne istediğini anlayamadık ki be kardeşim yardımcı olalım....
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 15.07.2008 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

isko, aramıza hoşgeldin öncelkle sana yardımcı olucak ardşlarımız var ama biraz dah güzel cümle kurarsan çok sevnrm.''Nsee Babamın Arkadaşı bi kza geçirmiş " Beğenmedim

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
isko
Üye
Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Kusuruma Bakmayın Lütfen aceleyle yazınca anca öyle olduda pardon ...
Başa dön
isko Çevrimdışı isko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 15.07.2008 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım hoşgeldin beş gittin sefalar getirdin de aşagıdaki linkte kendine ait bir tanısma topic i aç zahmet olmazsa... Göz kırpıyorum Bravo

link:

http://www.motordelisi.com/forum-18.html

gelelim başlıga:

ne bu şiddet bu celal...! elbet biri bakıp yardım edecek gece gece rüyandamı gördün... Göz kırpıyorum Bravo Gülümsüyorum

içerik:

aprilla rs 125 den bahsetmişssin hyosung (st&kanuni) gt 250_R dan bahsetmişssin sonra harley-davidson'dan bahsetmişssin biri kaza yapmıs bi yerlerini kesmişler ameliyat olms vefat etmiş falan içerik allah a emanet zaten baslık desen ona kezzat bi gözden geçir bu sölediklerimi msj ı editleyip düzeltirsen herkes sana bu konuda yardımcı olabilir Göz kırpıyorum Bravo

keyifli forumlar... Göz kırpıyorum Bravo

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, Bravo Alkışlıyorum isko, sil baştan yap bence baştan teker teker açık ve anlaşılır bi şekilde yazrsan daha iyi olur kimse biş anlamadı bunlardan Bravo Bravo

Başa dön
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

what Şok oldum Çok gülüyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 15.07.2008 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

matorsado Gülümsüyorum Sado'm sen yorum yapmazsan şaşarım zaten yorum a bak süpersin kardesim Çok gülüyorum

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
isko
Üye
Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 01:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamam Arkadaşlar SAOL serkan_yenidünya edit yaptım umarım daha açık olmuştur arkadaşlar lütfenn yardımcı olun bana tam anlaşılır olmadıysa söyleyin dahada sadeleştiriyim konuyu ___?
Başa dön
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.efsanemotor.com.tr/HDWEB/model.html bak sana harley davdson motorlar burdan bak modellere Bravo

Başa dön
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.07.2008 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hangi konuda yardım istiyorsun? Babanı ikna etme konusunda ise o senin marifetine kalmış. İkna edemezsen bekliceksin kendi paranı kazanıcaksın ve o şekilde alıcaksın motoru.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
isko
Üye
Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thefastbiker saol teşekkürler link için Bravo arthas vallahi bilmiorm kardesim buralarda genellikle baba kandırma yolunu bilenler olurdu sankide onuda yazıyım dedim Gülümsüyorum
Başa dön
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.07.2008 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

isko, Bir kere karşı çıktıysa kolay kolay ikna edemezsin. Ne zamanki kendi paranla alırsın o zaman yavaş yavaş alışıyorlar. En azından bana öyle oldu.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
isko
Üye
Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 01:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hmmm assında doğru söylüyorsun kardesimm! büyük babam bana demisti ben sana o parayı veririm gidip alırsın istediğini demisti bende gidip motor alcam tabiyki Çok gülüyorum depoya koycam süpriz olcak onlaradaa Çok gülüyorum Delirdim

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

inş. olur yaa işte güzel bide motor bulabilsem Bravo Gülümsüyorum
Başa dön
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 01:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, ne motorsadosu lem Sinirlendim Sinirlendim
görmüonmu sırfsen öle dion die nickimi degiştrdim bıktım artık yeter Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

bak aklıma bi lakap geldi bidaha motorsado dede gör bak herkes sana ne dicek hehehe Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çoook seviyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

isko, yaşın kaç ? ? ?
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal