Merhaba Arkadaşlar Ben Eski Üyelerdenim.yardımcı olmanızı İstedigim Konu Ben hep aprilia rs 125 ile hyosung 250 r i karşılaştırıp hangisi daha iyi sonuç verirse ondan aldırmayı istiyordum ama işler istedigim gibi gitmedi gerçi hiç bir zaman gitmez. Babamın Bir Arkadaşı Motor Kazası sonucu hayatını kaybetti. Benimde motor sevdagmı öğrendigi için tepkisini anlatmam gerekmez herhalde.Neyse konu motorlardan açıldı dediki motordan vazgeç, arkadaşının kazasını anlattı.. neyse sitediki harley-davidsonu gösterip bu motorlardan düşme tehlikesinin dıgerlerıne gore daha az olacagını tahmın ettıgımı soledım..babam arabadan inerken onunda eğitimini almak lazım dedi..( motor kursundan bahsediyodu) olay bundan ibaret yani arkdaşlar sonuç olarak bende sizden bir guzel güçlü [gösterişli] harley-davidson chopper istiyorum.bilgilerinizi lütfen benimle paylaşın.. gerçi babam harleyi kabul edicekmi onuda bilmiyorum bir yalan bulmak lazım bişey demek lazım onunda çözümü varsa lütfen bu konuya mesaj yazın sagolun arkadaşlar bu konuyla ilgili konuşmak isteyenler isko_94@hotmail.com adresinden ulaşabilirler...
EDIT:ONURKARACA NOT:OZELLIKLE TOPIC ACARKEN LUTFEN TURKCEMIZE DIKKAT EDELIM..ACELECI DAVRANMAYARAK YAZDIGIMIZI TEKRAR GOZDEN GECIRIP SONRASINDA TOPIC ACALIM..GEREKLI DUZENLEMELER TARAFIMDAN YAPILMISTIR.
En son isko tarafından 15.07.2008 - 01:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
isko, aramıza hoşgeldin öncelkle sana yardımcı olucak ardşlarımız var ama biraz dah güzel cümle kurarsan çok sevnrm.''Nsee Babamın Arkadaşı bi kza geçirmiş " _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
ne bu şiddet bu celal...! elbet biri bakıp yardım edecek gece gece rüyandamı gördün...
içerik:
aprilla rs 125 den bahsetmişssin hyosung (st&kanuni) gt 250_R dan bahsetmişssin sonra harley-davidson'dan bahsetmişssin biri kaza yapmıs bi yerlerini kesmişler ameliyat olms vefat etmiş falan içerik allah a emanet zaten baslık desen ona kezzat bi gözden geçir bu sölediklerimi msj ı editleyip düzeltirsen herkes sana bu konuda yardımcı olabilir
keyifli forumlar... _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
serkan_yenidunya, isko, sil baştan yap bence baştan teker teker açık ve anlaşılır bi şekilde yazrsan daha iyi olur kimse biş anlamadı bunlardan _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6664 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 15.07.2008 - 01:23 Mesaj konusu:
matorsado Sado'm sen yorum yapmazsan şaşarım zaten yorum a bak süpersin kardesim _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Kayıt: Jul 28, 2006 Mesajlar: 25 Nereden: Baş KenT Çayyolu
Tarih: 15.07.2008 - 01:29 Mesaj konusu:
Tamam Arkadaşlar SAOL serkan_yenidünya edit yaptım umarım daha açık olmuştur arkadaşlar lütfenn yardımcı olun bana tam anlaşılır olmadıysa söyleyin dahada sadeleştiriyim konuyu ___?
http://www.efsanemotor.com.tr/HDWEB/model.html bak sana harley davdson motorlar burdan bak modellere _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Tarih: 15.07.2008 - 01:34 Mesaj konusu:
Hangi konuda yardım istiyorsun? Babanı ikna etme konusunda ise o senin marifetine kalmış. İkna edemezsen bekliceksin kendi paranı kazanıcaksın ve o şekilde alıcaksın motoru.
Tarih: 15.07.2008 - 01:39 Mesaj konusu:
thefastbiker saol teşekkürler link için arthas vallahi bilmiorm kardesim buralarda genellikle baba kandırma yolunu bilenler olurdu sankide onuda yazıyım dedim
Tarih: 15.07.2008 - 01:43 Mesaj konusu:
Hmmm assında doğru söylüyorsun kardesimm! büyük babam bana demisti ben sana o parayı veririm gidip alırsın istediğini demisti bende gidip motor alcam tabiyki depoya koycam süpriz olcak onlaradaa
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız