Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Canım Kardeşim Hüsom (ironman666) Yeniden Adana da

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Canım Kardeşim Hüsom (ironman666) Yeniden Adana da

Canım Kardeşim Hüsom (ironman666) Yeniden Adana da
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 15.07.2008 - 02:29    Mesaj konusu: Canım Kardeşim Hüsom (ironman666) Yeniden Adana da Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese selam Gülümsüyorum Gülümsüyorum M.D sayesinde tanıştıgımız birlikte oldugumuz süre içerisinde cok keyifli zaman gecirdigimiz
paylaşmayı seven ayrıca bu gelişinde iştahsız gördügüm sitemizin Acun firarisi ironman666 Hüseyin im yine bizimle.
Aslında yaz basından beri marmok ta buluşacagız seklinde plan yapmıştık ama işimle ilgili ve cundi ile ilgili zamanların cakışmaması sonucu maalesef uzun zamandır bir arada olamamıştık,üstelik ironman in marmok a gitmek için yola cıkıp
üzücü ama neyse ki ucuz atlatılmış bir kaza gecirmesi sesini duyarak iyi oldugunu bildigimiz halde germişti bizi. Üzgünüm Üzgünüm
Allah beterinden saklasın tekrar tekrar gecmiş olsun yıllık izninin bitiminde atladı efsaneye Didim den önce Konya sonra
Adana.Adana ya c.tesi aksamı neyse ki serinlikte indi Hüsom ama ne iniş Şok oldum Şok oldum

Bir an şaşırdım dogrusu saç sakal halini görünce tabii yol yorgunlugu da var hade neyse beni boş verin de Cundi
az kala emniyeti terörle mücadeleyi arayacaktı Hüsom un bu halini görünce eeee asker olmak zor iş her gün traş
her gün disiplin salıverecen kendini tabii tatili görünce Delirdim Delirdim Delirdim Hemen gectik yemek faslına ama cidden
iştahsız gördüm ironman i kazandibi bile kendine getiremedi yemek sonrası

Neyse ki cidden ironman in şansına teras biraz olsun esiyordu özlem giderdik sohbet muhabbet derken gec saatte
benim eve gecmeye karar verdik sogutması daha kolay da Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
İşte yol yorgunlugu önceki günün uykusuzlugu ve gecenin bombası ironman666 Delirdim Delirdim Delirdim

Pazar günü ögleye dek uyuduk nasıl uyumayalım dışarısı cayır cayır yanıyor kafayı uzatmaya cekiniyoruz,iyi bir
kahvaltının ardından Cukurova motor sporları klubune cıktık benim ilgilenmem gereken bir kaç iş vardı bu arada
ironman666 ile cundi tavlaya tutuştular hem de şırdan ına o an anladım ki Hüsom kendine gelmiş artık meger
yorgunluktanmış iştahsızlık canım benim Üzgünüm Üzgünüm
Bir cırpıda bitirdiler tavlayı sonuç ne mi oldu buyurun görelim Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Ögleden sonrayı etmiştik ayrıca ironman in c.tesi aksamı otobüsle D.bakır a dönmesi gerekiyordu vakit kaybetmeden
düştük yola araçla Çatalan barajına içme suyu arıtma tesislerine dek uzandık ama inanın araçtan inmedik bile full klima yola devam dönüşte eski baraja ugradık hatta suyu tuttuklarını fark ettikten sonra kapakların dibine dek indik fakat
maalesef o sıra makinanın sarjı bittigi için o güzel anları çekemedim mekanın keyifini en cok bizim ufaklık rott cıkardı
yüzerek inanın bir ara imrendim keretaya.Daha sonra aksam saati oldugu için solugu şırdancı kemal de aldık Delirdim Delirdim

İşte menü budur oy oy oy şırdan sonrası çay kahve ve dogal olarak soda muhabbetinin ardından gece yarısı ironman i
otogara geçmesi için servis aracına bıraktık yarmagül benim evde sahibinin Adana ya dönecegi günü bekliyor tabii
başında da bizim ufaklık rott ve saygıdeger eşi linda var umarım Hüsom dönene dek makinayı yemezler nassııııı yaniii
derseniz benim v-strom un yan koruma demirlerinde dişini kaşımıstı ufaklık satmadan son halini cekip koymak isterdim
ama neyse ki yarmagül (ironman666 nın makinası zzr1100) plastik dış aksama sahip sanırsam ilgisini cekmez Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Bu arada Adana da sıcaga köpekler dayanamıyor ya biz ne yapalım hayvanları 2 kez tras etmeme ragmen sıcaktan
baygın geziyorlar derileri resmen pul pul oldu Allah yardımcımız olsun Üzgünüm Üzgünüm İronman666 yı şimdilik yolcu ettik
ama bir aksilik olmazsa perşembe bu kez görev için Adana da olacak ve kısmet olursa paylaşımlarımızı aktaracagım
kalın saglıcakla dostlar Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 15.07.2008 - 02:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı yolculuklar havacı abime Gülümsüyorum

resimler için tşk
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 15.07.2008 - 02:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Doğduğum yere bende geleceğim motorumu aldığımda mutlaka....Şuralardan bir dönelim hayırlısı ile de....Güzel kareler....neuremencer, Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 02:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, Hayırlısı olsun kazasız belasız insallah tez zamanda gelmen dilegiyle Göz kırpıyorum
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 15.07.2008 - 03:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 15.07.2008 - 04:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok guzel bir agarlama olmus seninki neuremencer. Alkışlıyorum
Yaw su şırdani hep duymusumdur, bir turlu yemek nasip olmadi. Burada da nah yerim şırdan mirdan. Çok gülüyorum Adam gibi bi nohut filan bile bulamiyoruz, şırdanimiz eksik kalsin. Çok gülüyorum

Bu arada Rott Weilerin cok guzel.
Benim buradaki eski ev sahibimin de vardi 2 tane kopegi. Baska cins ama. Evi hep 20-22 derece arasi tutmaya calisirdi surekli klimayi calistirip. Hayvanlar dipdiriydi vallahi zipkin gibi. Ne mayışırlardı, ne de tuy dokerlerdi. Sen de klima olayina girersen bu is hallolur belki.
Yoksa klima olmasina ragmen mi oluyor bunlar? Şok oldum Adana'da bazen klimalarin bile yetmedigini duymustum. Senin olay da oyle mi yoksammm? Şok oldum
MÜFTÜ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdağ, Çerkezköy

MesajTarih: 15.07.2008 - 07:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok iyi bi ağırlama olmuş ne güzel...

------DARK RIDERS------
Başa dön
MÜFTÜ Çevrimdışı MÜFTÜ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 15.07.2008 - 08:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

way way way kıskandım bende gelicem Çok gülüyorum

neuremencer resimler için ve anlatım için tşk ler Göz kırpıyorum Bravo

ironman666 Hüseyin'abim başlamıssın gene TR turuna adana hesabı kopmssun bide butarafa dogru berabe kopalım Çok gülüyorum

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 15.07.2008 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, Bu yılın km şampiyonu olucak böyle giderse hüseyin kardeşimiz Gülümsüyorum
teşekkürler paylaşım için m.d farkı bu olsa gerek Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, buradan paket ettirip sana yollayım diyecem ancak oraya mumya halinde iner sanırsam Gülümsüyorum Gülümsüyorum Rott lara gelince gercekten Adana da sıcaga biz dayanamıyoruz hayvanlara allah yardım etsin ayda bir mutlaka traslıyorum fırsat buldukca baraj gölünde yüzmesine izin veriyorum ama zaten kg olarak epeyce agır hayvanlar ne yapsak cok fayda etmiyor Üzgünüm Üzgünüm klimanın zaman zaman yetmedigi de dogru Üzgünüm Üzgünüm
muusaa, Bravo Bravo
serkan_yenidunya, atla sen gel kardeşim ironman666 bu kez görevli gelecek incirlik e ,hem Adana nın başta sıcagı olmak üzere sofra kültürünü de yaşamış olursun ama yanında kese de getir Gülümsüyorum Gülümsüyorum
ali_42, Bence de böleee giderse yılın km şampiyonu olacak Hüsom bu hafta sonu D.bakır dan Ankara ya gececek sonra Ankara dan Adana yapacak motorunu alacak buradan ve tekrar D.bakır kısa süre sonra da tekrar Adana yapacak işi zor bu sıcaklarda Üzgünüm Üzgünüm
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.07.2008 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel miş rot da süper... Çok gülüyorum
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 16.07.2008 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence bu sitenin adını www.ironman666.com olarak değiştirelim,Hüseyin abide olmasa site bir ölü site haline gelecek valla Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.07.2008 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum

rott'a bittim dorusu Bravo

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 16.07.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler fotoğraflar için Bravo Bravo Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 16.07.2008 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, çooook düşünceli ve stres altında gördüm seni
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal