Tarih: 15.07.2008 - 02:29 Mesaj konusu: Canım Kardeşim Hüsom (ironman666) Yeniden Adana da
Herkese selam M.D sayesinde tanıştıgımız birlikte oldugumuz süre içerisinde cok keyifli zaman gecirdigimiz
paylaşmayı seven ayrıca bu gelişinde iştahsız gördügüm sitemizin Acun firarisi ironman666 Hüseyin im yine bizimle.
Aslında yaz basından beri marmok ta buluşacagız seklinde plan yapmıştık ama işimle ilgili ve cundi ile ilgili zamanların cakışmaması sonucu maalesef uzun zamandır bir arada olamamıştık,üstelik ironman in marmok a gitmek için yola cıkıp
üzücü ama neyse ki ucuz atlatılmış bir kaza gecirmesi sesini duyarak iyi oldugunu bildigimiz halde germişti bizi.
Allah beterinden saklasın tekrar tekrar gecmiş olsun yıllık izninin bitiminde atladı efsaneye Didim den önce Konya sonra
Adana.Adana ya c.tesi aksamı neyse ki serinlikte indi Hüsom ama ne iniş
Bir an şaşırdım dogrusu saç sakal halini görünce tabii yol yorgunlugu da var hade neyse beni boş verin de Cundi
az kala emniyeti terörle mücadeleyi arayacaktı Hüsom un bu halini görünce eeee asker olmak zor iş her gün traş
her gün disiplin salıverecen kendini tabii tatili görünce Hemen gectik yemek faslına ama cidden
iştahsız gördüm ironman i kazandibi bile kendine getiremedi yemek sonrası
Neyse ki cidden ironman in şansına teras biraz olsun esiyordu özlem giderdik sohbet muhabbet derken gec saatte
benim eve gecmeye karar verdik sogutması daha kolay da
İşte yol yorgunlugu önceki günün uykusuzlugu ve gecenin bombası ironman666
Pazar günü ögleye dek uyuduk nasıl uyumayalım dışarısı cayır cayır yanıyor kafayı uzatmaya cekiniyoruz,iyi bir
kahvaltının ardından Cukurova motor sporları klubune cıktık benim ilgilenmem gereken bir kaç iş vardı bu arada
ironman666 ile cundi tavlaya tutuştular hem de şırdan ına o an anladım ki Hüsom kendine gelmiş artık meger
yorgunluktanmış iştahsızlık canım benim
Bir cırpıda bitirdiler tavlayı sonuç ne mi oldu buyurun görelim
Ögleden sonrayı etmiştik ayrıca ironman in c.tesi aksamı otobüsle D.bakır a dönmesi gerekiyordu vakit kaybetmeden
düştük yola araçla Çatalan barajına içme suyu arıtma tesislerine dek uzandık ama inanın araçtan inmedik bile full klima yola devam dönüşte eski baraja ugradık hatta suyu tuttuklarını fark ettikten sonra kapakların dibine dek indik fakat
maalesef o sıra makinanın sarjı bittigi için o güzel anları çekemedim mekanın keyifini en cok bizim ufaklık rott cıkardı
yüzerek inanın bir ara imrendim keretaya.Daha sonra aksam saati oldugu için solugu şırdancı kemal de aldık
İşte menü budur oy oy oy şırdan sonrası çay kahve ve dogal olarak soda muhabbetinin ardından gece yarısı ironman i
otogara geçmesi için servis aracına bıraktık yarmagül benim evde sahibinin Adana ya dönecegi günü bekliyor tabii
başında da bizim ufaklık rott ve saygıdeger eşi linda var umarım Hüsom dönene dek makinayı yemezler nassııııı yaniii
derseniz benim v-strom un yan koruma demirlerinde dişini kaşımıstı ufaklık satmadan son halini cekip koymak isterdim
ama neyse ki yarmagül (ironman666 nın makinası zzr1100) plastik dış aksama sahip sanırsam ilgisini cekmez
Bu arada Adana da sıcaga köpekler dayanamıyor ya biz ne yapalım hayvanları 2 kez tras etmeme ragmen sıcaktan
baygın geziyorlar derileri resmen pul pul oldu Allah yardımcımız olsun İronman666 yı şimdilik yolcu ettik
ama bir aksilik olmazsa perşembe bu kez görev için Adana da olacak ve kısmet olursa paylaşımlarımızı aktaracagım
kalın saglıcakla dostlar _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 15.07.2008 - 02:46 Mesaj konusu:
yakuzzza, Hayırlısı olsun kazasız belasız insallah tez zamanda gelmen dilegiyle _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3854 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 15.07.2008 - 04:22 Mesaj konusu:
Cok guzel bir agarlama olmus seninki neuremencer.
Yaw su şırdani hep duymusumdur, bir turlu yemek nasip olmadi. Burada da nah yerim şırdan mirdan. Adam gibi bi nohut filan bile bulamiyoruz, şırdanimiz eksik kalsin.
Bu arada Rott Weilerin cok guzel.
Benim buradaki eski ev sahibimin de vardi 2 tane kopegi. Baska cins ama. Evi hep 20-22 derece arasi tutmaya calisirdi surekli klimayi calistirip. Hayvanlar dipdiriydi vallahi zipkin gibi. Ne mayışırlardı, ne de tuy dokerlerdi. Sen de klima olayina girersen bu is hallolur belki.
Yoksa klima olmasina ragmen mi oluyor bunlar? Adana'da bazen klimalarin bile yetmedigini duymustum. Senin olay da oyle mi yoksammm? _________________ R1 Hedef
Tarih: 16.07.2008 - 15:35 Mesaj konusu:
slowokan, buradan paket ettirip sana yollayım diyecem ancak oraya mumya halinde iner sanırsam Rott lara gelince gercekten Adana da sıcaga biz dayanamıyoruz hayvanlara allah yardım etsin ayda bir mutlaka traslıyorum fırsat buldukca baraj gölünde yüzmesine izin veriyorum ama zaten kg olarak epeyce agır hayvanlar ne yapsak cok fayda etmiyor klimanın zaman zaman yetmedigi de dogru muusaa, serkan_yenidunya, atla sen gel kardeşim ironman666 bu kez görevli gelecek incirlik e ,hem Adana nın başta sıcagı olmak üzere sofra kültürünü de yaşamış olursun ama yanında kese de getir ali_42, Bence de böleee giderse yılın km şampiyonu olacak Hüsom bu hafta sonu D.bakır dan Ankara ya gececek sonra Ankara dan Adana yapacak motorunu alacak buradan ve tekrar D.bakır kısa süre sonra da tekrar Adana yapacak işi zor bu sıcaklarda _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bence bu sitenin adını www.ironman666.com olarak değiştirelim,Hüseyin abide olmasa site bir ölü site haline gelecek valla _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız