Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Buakşam azkalsın aranızda olamayacaktım:(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Buakşam azkalsın aranızda olamayacaktım:(

Buakşam azkalsın aranızda olamayacaktım:(
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:01    Mesaj konusu: Buakşam azkalsın aranızda olamayacaktım:( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam MD.buakşam saat 18:30 gibi işten çıktım eve gidiyorum birtane hyundai minübüs sürekli önümde önü boş aynayada bakmıyo bende geçmek sitiyorum ama adamın umurunda bile degil.neyse ben bir yolunu bulup sagından sıyırılıp geçtim.100m ileride ışıklar var baktım yeşil yanıyo bende gazlayıp sarıya geçmeden geçeyim dedim.Baktım sarıya döndü bende prograsif frenle durudm durdugumda kırmızıya geçmişti bile. o hyundai minübüs ben yanından geçtim oda geçicem diye fren yerine gaza yüklenmiş geliyo.benim durudugum yerde teletuarla benim aramda 150cm kadar boşluk var en son göz ucuyla aynaya baktıgımda o devgibi araba motoruma 1 m mesafede idi bende gözlerimi kapadıgımı hatırlıyorum.bana vurmamak için teletuara çıktı ve aynası kaskımın yanından silme geçti 3m ileride tam kavsagın ortasında durdu.yanına gittim yaptıgın bu eşşeklik yüüznden azkalsın akşama ailemi göremicektim dedim Öfkeliyim .aslında aklımda gidip kapısını açıp kafamdaki kaskı çıkartmadan saglam bi kafa atmak vardı ama baktım rengi benzi atmış.nutku tutlmuş vaziyette bana bakıyo bindim motora gazladım.İşin özü hep forumlarda ,ışıklarda duran motosiklete araç çarptı ve sürücüsü 10m yola fırladı ve hayatını kaybetti haberlerini okurken ne alaka yaw derdim ama az kalsın benim haberimde yarın bu forumda olacaktı Üzgünüm siz siz olun ışıklara geldiginizde kesinlikle yavaşlayın herzaman dursanız bile ışık yanana kadar sürekli aynadan arkanızı kontrol edin asla ve asla birinci viteste tetikte bekleyin hepimizn bir ailesi ve yaşayacagı mutlu günler var sadece paylaşmak istedim

allah hepimiz bu trafik canavarlarından korusun Üzgünüm
Skidrow Çevrimdışı Skidrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
triplexXx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BARTIN

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun dikkatli olmak lazım her zaman millet deli gibi araba kullanıyo walla. Öfkeliyim

24 mart 1987

Başa dön
triplexXx Çevrimdışı triplexXx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun dostum Allah korumuş gerçekten neyseki kazasız belasız atlatmışsın olayı
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kerkenez35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Skidrow, çok geçmiş olsun kardeşim.maalesef böyle mallar çok İstemiyorum

_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Başa dön
kerkenez35 Çevrimdışı kerkenez35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Allah hepimiz bu trafik canavarlarından korusun

amin

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
__BOSS__
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah korumuş, hepimizi korusun böyle. Tecrübeni paylaşıp hepimizi bir kere daha uyardığın için teşekkürler.
__BOSS__ Çevrimdışı __BOSS__ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
eralp35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun gerçekten bu trafik benim sinir sistemimi çökertti.akşam bornovadan alsancağa gittim geldim resmen bir doblo dönerken kaza yapmamı istiyor çok geriliyorum çok sinirleniyorum ne biçim iş bu yaw. Sinirlendim
Başa dön
eralp35 Çevrimdışı eralp35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürederim arkadaşlar.Bugün bi motosiklet sitesinde gurbetçi arkadaşlaırmızla ülkemizdeki arkadaşlarımız arasında forumda ufak bir tartışma vardı.onların savunudug türkiyede motosiklet kullanma olayını biraz fazla abartıyorsunuz diyorlardı.halbuki bizimkiler gerçekten çok haklı çünki yurt dışında araç sahipleri motosiklet kullanıcılarına cam bardak gibi davranıyorlar inanılmaz saygılılar.ama gelin görünki bir hem bu canavarlarla mucadele ediyoruz hem karayollarının rezalet yamalı asvaltlarıya,mühendislik hatası virajlarıya,tabelasız kavşaklarıya.Tüm bu olumsuzuklara ragmen yinde motosiklet sürüyoruz ama işimiz gerçekten çok zor Üzgünüm
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kerkenez35, yaw bunlar mal değil trafik canavarı değil katil katil
eralp35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir insan diğer insana zarar vermekten zevk alıyora bencede tanım açık katil Öfkeliyim
Başa dön
eralp35 Çevrimdışı eralp35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Skidrow demiş ki:
teşekkürederim arkadaşlar.Bugün bi motosiklet sitesinde gurbetçi arkadaşlaırmızla ülkemizdeki arkadaşlarımız arasında forumda ufak bir tartışma vardı.onların savunudug türkiyede motosiklet kullanma olayını biraz fazla abartıyorsunuz diyorlardı.halbuki bizimkiler gerçekten çok haklı çünki yurt dışında araç sahipleri motosiklet kullanıcılarına cam bardak gibi davranıyorlar inanılmaz saygılılar.ama gelin görünki bir hem bu canavarlarla mucadele ediyoruz hem karayollarının rezalet yamalı asvaltlarıya,mühendislik hatası virajlarıya,tabelasız kavşaklarıya.Tüm bu olumsuzuklara ragmen yinde motosiklet sürüyoruz ama işimiz gerçekten çok zor Üzgünüm

kaza/bela/ecel her yerde her an gelebilir,ama türkiyedeki işiniz daha zor.... allah yardımcınız olsun.
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

özellikle Antalyadaki Araç sürücülerinin birçogu bilinçli yapıyor.bu benim 1 hafta içinde atlattıgım 3cü ama en ciddi tehlike yarın araba ile işe gitmeyi düşünüyorum kaldıki herakşam yattıgımda sanki motorum bugün almışım gibi yarın yine motoruma binicem diye sevinirm ama bu olay beni çok etkiledi İstemiyorum
KAAN_CBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun Skidrow Allah kazadan beladan saklasın
Başa dön
KAAN_CBR Çevrimdışı KAAN_CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Skidrow, Verilmiş sadakat varmış,allah hepimizi korusun. Üzgünüm

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ışıklarda yolun en sağında veya en solunda kaldırım dibinde dururum. Yinede aynadan geriyi bi süzmek lazım. Süzmenin biri gelip çıkmasın üstümüze.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal