Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2009 R6 S Görücüye çıktı..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2009 R6 S Görücüye çıktı..
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
YAMAHA-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/Bostancy

MesajTarih: 17.07.2008 - 10:27    Mesaj konusu: 2009 R6 S Görücüye çıktı.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

S Kasa üretime devam ediyor.Uygun fiyat politikasıyla diğer 600lerden daha avantajlı gözüküyor. Nede olsa o bir YAMAHA Bravo

Siyah rengin tasarımı olduça şık olmuş.Egsoz hakkında bir yorumum yok Gülümsüyorum

Engine
Type 600cc liquid-cooled inline 4-cylinder; DOHC, 16 valves

Bore x Stroke 65.5mm x 44.5mm

Compression Ratio 12.4:1

Carburetion Fuel Injection

Ignition Digital DC-CDI

Transmission 6-speed; multiplate wet clutch

Final Drive Chain

Chassis
Suspension/Front 43mm fork; fully adjustable, 4.7-in travel

Suspension/Rear Single shock; fully adjustable, 4.7-in travel

Brakes/Front Dual 298mm floating disc, 4-piston calipers

Brakes/Rear 220mm disc; single-piston caliper

Tires/Front 120/60-ZR17

Tires/Rear 180/55-ZR17

Dimensions
Length 79.7 in

Width 27.1 in

Height 42.9 in

Seat Height 32.3 in

Wheelbase 54.3 in

Rake (Caster Angle) 24.0°

Trail 3.4 in

Fuel Capacity 4.5 gal

Fuel Economy** 42 mpg

Wet Weight 410 lb

http://www
Başa dön
YAMAHA-R1 Çevrimdışı YAMAHA-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 17.07.2008 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu motoru hala niye üretiyorlar anlamış değilim Çok gülüyorum . Sanki cok ucuza satıyorlarmış gibi Çok gülüyorum
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 17.07.2008 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siyahı guzel duruyor bence uretılmesı normal fuar zamanında yenı kasa 26,450 den verılırken R6s kasa 19 000 ytl den verıldı sıfır olarak en ucuz 600cc lık racıng bence satısta olması gayet guzel bırsey
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 17.07.2008 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biraz yenileselerdi bari, tip olarak hiçbir değişiklik göremedim. Bu motorun akibetide 600F inki gibi olur. Yakında üretimden kalkar. Motosiklet ve yamaha her yerde burada olduğu gibi pahalı değil. Amerika'da R6 ile bu model arasında 1500 dolar fark var. 1500 dolar fark için bunu almak son derece mantıksız olur heralde. Gülümsüyorum Olaya Türkiye açısından bakarsak ucuz satılırsa birçok kişi ucuz racing binme fırsatı bulur.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cSKn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergula

MesajTarih: 17.07.2008 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

egzozu bayağı göze çarpıyor gibi Gülümsüyorum
cSKn Çevrimdışı cSKn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dedem zamanından kalan motor bu ya Şok oldum
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cavusoglu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.07.2008 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pek bi farklılık goremedim
Başa dön
cavusoglu Çevrimdışı cavusoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 17.07.2008 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamahanın şu ana kadar tek sevdiğim spor motosikleti. Bence uygun fiyatla satılırsa 600F in de piyasadan kalktığı şu dönemde motorcular için büyük nimet olur...
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
__BOSS__
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 17.07.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence herşey fiyata bakar. 2000-3000 YTL için bence değmez ama makas açılırsa rabet görür. Pek de bir fark yok gibi zaten.
__BOSS__ Çevrimdışı __BOSS__ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 17.07.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Siyahı gayet güzel duruyor. Bravo
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 17.07.2008 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yamahanın şu ana kadar tek sevdiğim spor motosikleti. Bence uygun fiyatla satılırsa 600F in de piyasadan kalktığı şu dönemde motorcular için büyük nimet olur...

Suanda Suzuki 650 F ile CBR 600 F in yerine gözdikmişti. Ama R6 S Daha iyi gibi...
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
XeeRooN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fiyatı çokta az olmaz arkadaşlar.. fazer'dan daha pahalı olacağı kesin yani çokta ucuz olmayacak.. alana da hayırlı olsun Bravo
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 17.07.2008 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siyah olanı idare eder eee ne de olsa siyah Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 17.07.2008 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekzoz bizim alttaki yemek fabrikasının bacasına benzemiş ..... Beğenmedim
www.aspuzulu44.azbuz.com
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Bergama

MesajTarih: 17.07.2008 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gereksız bi konsept. Beğenmedim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal