Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6553 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 17.07.2008 - 18:41 Mesaj konusu:
daha önce den verildi ama tekrar hatırlamak iyi oldu tşk ler eline saglık _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6103 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 17.07.2008 - 19:02 Mesaj konusu:
bende honda yine yeni bir motor çıkardı sandım _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6553 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 17.07.2008 - 19:08 Mesaj konusu:
SRAD-HAN Berhan'abim haklısın walla yakın zamanda çıkarsa iyi olacak yamaha da var dimi bu listenin içinde ekamba Erbil'abim duymasın _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Tarih: 19.07.2008 - 00:05 Mesaj konusu:
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3763 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 19.07.2008 - 01:34 Mesaj konusu:
Topicin basligini o kadar guzel koymussun ki Mustafa35, daha videonun sayfasi yuklenirken videonun ne oldugunu hemen hatirladim muzigini mirildanmaya basladim. Ve video acildiginda tahmin ettigim video cikti karsima.
Evet onceden verilmisti ama defalarca izlenmesi gereken cok hos bir reklam filmi. Kawasaki'ye bravo...
Bu arada sondaki "FUCK YOU" yazisini unutmustum, gorunce OHA oldum. Adamlar resmen acik acik "Soyle boyle yaparim." yazmis yaaa, YUH artik. _________________ R1 Hedef
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız