gixxa,teşekkür ederiz,ellerine sağlık,ancak soldan trafik akışına alışmadıgımız için yinede garip geldi. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 17.07.2008 - 20:00 Mesaj konusu:
gixxa, beğenmemiş olabilirler videoyu.Bende baktım baktım aksiyon olacak diye yok, Kanguru aradım oda yok Sen foto koy bari.Lastik topiğine resim eklemişsin.Yine teker belli değil.Kamerayı öhlinse odaklamışsın.O net gözüküyor.Lastik bulanık gözüküyor.Koy şöyle 3-5 viraj resmi _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 720 Nereden: sydney Australia
Tarih: 17.07.2008 - 20:56 Mesaj konusu:
Tesekurler arkadaslar evet Turkiyeýe gelince, bende aynen sizin gibi yolun yanlish tarafindan gitmek benim taafima gelmishti
GSXR-PRO demiş ki:
gixxa, beğenmemiş olabilirler videoyu.Bende baktım baktım aksiyon olacak diye yok, Kanguru aradım oda yok Sen foto koy bari.Lastik topiğine resim eklemişsin.Yine teker belli değil.Kamerayı öhlinse odaklamışsın.O net gözüküyor.Lastik bulanık gözüküyor.Koy şöyle 3-5 viraj resmi
hehehe, resim eklemek hiç gerek degil dostum. )
O óhlins resimini, evet kamerayi óhlins'a adakladim, çunku o amartsionu emanet takdim, benimkisi gene açilip oynatiliyor. öhlins den memun degilim benimkine góre, yani anna benimkine ne kadar zaman verildi ve ishletildi
Turkcem pek iyi degil, ve yorumunu yapmak çok isterdim, ama kisasi, fabrika çikish 07/08 R1 larin arka amartsionlari, hiç biri birbirene benzemez, çunku ayar yerinden içine hava kaçiriyor, ve rebound high/low speed ayari kaçiyor. ee sanki arinizda amartsionun fabrika çikishindan hazirlanan ayarlanildigindan degishtiren varda konusuyoruz burda bizde, boshver, siz makineze hangi eksoz hangi renk pegler takacagini dushunun, virajlamasini boshveripde
Tarih: 17.07.2008 - 21:23 Mesaj konusu:
Alıntı:
ee zaten arinizda amartsionu fabrika çikishindan ayarinda degishtiren varda konusuyoruz burda
Hehehe.Aynen.Stok amortisörü değiştiren 100/1 gibidir herhalde.Burada kitlemasyon var.Senin orada kaça ise burada 2 katı fazla olduğundan değiştiremiyoruz ve değiştiremiyorlar.1000cc lik motorlar 25.000 usd üzeri.Aksesuarda bu fark biraz daha fazla _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 17.07.2008 - 22:22 Mesaj konusu:
iyi gidiyorsunda sakat dikkat et sol çekme sağ çek _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 19.07.2008 - 18:38 Mesaj konusu:
Her şey tersten akıyor video da ters geldi orada yaşamak bize zor sana da kolay gelsin paylasım için saol _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız