Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - tatil ve md

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

tatil ve md

tatil ve md
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

tatil neresi olabilir
ALANYA
15%
 15%  [ 6 ]
ANTALYA
15%
 15%  [ 6 ]
İZMİR
23%
 23%  [ 9 ]
BODRUM
42%
 42%  [ 16 ]
MERSİN
2%
 2%  [ 1 ]
Toplam Oylar : 38

Yazar
atomR1
Üye
Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bildiğiniz gibi arkadaslar tatil fiyatları cok cok asırı pahalı ve uygun bi otelde motordelisi üyeleri ile birlikte bi grup oluştursak aileler flan biyerle anlasılıp o otelin grup inidirimden yararlansak ve bu yılda bi tatil yapsak olmazmı sizce

bi düşünün motordelisi semineri?**

Son Mesajdan 15 saat 42 dakika sonra eklendi:

? ?
Başa dön
atomR1 Çevrimdışı atomR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Basgazayawrum
Üye
Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum
Töbe töbeee, Wc ye gitseniz, hangisi hijyenik diye soracaksınız, ha birde WC de de MD indirimi varmı diye sorarsanız yanılmam.
Ya kardeşim, sonuçta yapacağın 2-3 günlük bir tatil. Git babalar gibi eğlen illaki havuzun içinde biriki kırık motorcu göreceksindir. Şahsen ben hep öyle yapıyorum ki, motorun öyle nickindeki gibi R1 filanda değilse seni böyle küçümsemeye kalkan biriki edit karşılaşabilirsin. En iyisi git kendi çevrenle babalar gibi yap tatilini. Bu sözlerimide yanlış anlamaman dileğimle. Ben sadece gerçekleri konuşurum Bravo
Başa dön
Basgazayawrum Çevrimdışı Basgazayawrum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.07.2008 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

motorun öyle nickindeki gibi R1 filanda değilse seni böyle küçümsemeye kalkan biriki dallamaylada karşılaşabilirsin.

+1111111111111111111111111

Son Mesajdan 56 saniye:

Basgazayawrum, sonuna kadar haklı kanımca Bravo
Başa dön
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 19.07.2008 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Basgazayawrum, oncekı yazını ben edıt lemedım ama son mesajını komple ortadan kaldıran benım..kullandıgın kelımenın nerelerde kımlere kullanıldıgını hepımız bılecek yastayız..bu tur kelımelere bızım portalımızda ızın yok..ısıne gelıyorsa kal gelmıyorsa senı durduran kımse yok İyi fikir İyi fikir

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Basgazayawrum
Üye
Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooooooooooo yazılarda siliniyor!!!! edit de yok yani Göz kırpıyorum
Çok demokratik maşallah, çokkkkk!!!!!
Bravo MD Terminatörleri Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

OnurKaraca, Senle polemiğe girmem, uslubunu da, yazılarını da takip ederim, Hemde tam 2 yıldan beri!!!
Senin böyle bir editlemeye imza bırakacağınıda bilirim, Dont panic!
Ama böyle bi demokratik ortamda böyle manalı bi yazıyı silmen garibime gitti!
Alıntı:

ısıne gelıyorsa kal gelmıyorsa senı durduran kımse yok
+ özellikle bu yazıyıda sizin gibi güzel şahsiyetli birinin yazması özellikle çok ama çok garibime gitti. Umarım bunları yazan sizsinizdir!
Başa dön
Basgazayawrum Çevrimdışı Basgazayawrum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 19.07.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Basgazayawrum, ıyı dusuncelerınız ıcın tesekkur ederım ama sunu unutmamak gerekıyor bu sıteye bayan uyeler+kız kardeslerımız+aılemızde gırebılıyor..halıyle bu tarz kelımeler ne sızın agzınıza nede bızım agzımıza yakısıyor..yanlısmı dusunuyorum..bunda kızacak darılacak bır sey yok..anlayısından dolayı tesekkur ederım..ılave edecegınız bır sey olursa msn adresımı ekleyın lutfen Göz kırpıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Basgazayawrum
Üye
Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OnurKaraca, evet benim tanıdığım OnurR1 bu Bravo Göz kırpıyorum ilginize teşekkür ederim
Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.07.2008 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında güzel olur geöen senelerde yapılmıştı böyle bi etkinlik yine yapılır kanımca Bravo
depresif_motorcu şimdi Çevrimiçi depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 19.07.2008 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atomR1, sen nereden katılacagını ya da yola cıkacagını tazsaydın kdv dahil gidiş geliş benzin parana dek hesaplar fikir verirdik Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum ucuz tatil istiyorsan eylül ayını bekle ben öyle yapacagım mesela Gülümsüyorum
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 20.07.2008 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atomR1, Bravo Bravo Bravo

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.07.2008 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben hiçbirşey anlamadım ?
Başa dön
buracQ Çevrimdışı buracQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 20.07.2008 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atomR1, dostum böyle bir plan hayata zor geçer diye düşünüyorum kanımca,ama inşallah bulursun birilerini Bravo
atomR1
Üye
Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ya ıstek olsa talep olsa olur bızım konya md deki arklar hadı desen gelırler ama dha bı cogunluk saglamak gerekmezmı sızce

sponsorda kolay ha ömer bozkurt Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Bravo Bravo
Başa dön
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atomR1, Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum sponsor bulmusun hayırlı olsun Gülümsüyorum Bravo

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
atomR1
Üye
Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi hic durmadan kankanla gezıon manaq pıyasa yapıorsunz ha hayabusalarla aksamm evliadaydın ybr ve bı yesıl motor gozune denk geldıyse o bızdık kornayla slm verdık k.bkma yine

bu arada konya md nerde ???
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal