bildiğiniz gibi arkadaslar tatil fiyatları cok cok asırı pahalı ve uygun bi otelde motordelisi üyeleri ile birlikte bi grup oluştursak aileler flan biyerle anlasılıp o otelin grup inidirimden yararlansak ve bu yılda bi tatil yapsak olmazmı sizce
Töbe töbeee, Wc ye gitseniz, hangisi hijyenik diye soracaksınız, ha birde WC de de MD indirimi varmı diye sorarsanız yanılmam.
Ya kardeşim, sonuçta yapacağın 2-3 günlük bir tatil. Git babalar gibi eğlen illaki havuzun içinde biriki kırık motorcu göreceksindir. Şahsen ben hep öyle yapıyorum ki, motorun öyle nickindeki gibi R1 filanda değilse seni böyle küçümsemeye kalkan biriki edit karşılaşabilirsin. En iyisi git kendi çevrenle babalar gibi yap tatilini. Bu sözlerimide yanlış anlamaman dileğimle. Ben sadece gerçekleri konuşurum
ooooooooooo yazılarda siliniyor!!!! edit de yok yani
Çok demokratik maşallah, çokkkkk!!!!!
Bravo MD Terminatörleri Bravo
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
OnurKaraca, Senle polemiğe girmem, uslubunu da, yazılarını da takip ederim, Hemde tam 2 yıldan beri!!!
Senin böyle bir editlemeye imza bırakacağınıda bilirim, Dont panic!
Ama böyle bi demokratik ortamda böyle manalı bi yazıyı silmen garibime gitti!
Alıntı:
ısıne gelıyorsa kal gelmıyorsa senı durduran kımse yok
+ özellikle bu yazıyıda sizin gibi güzel şahsiyetli birinin yazması özellikle çok ama çok garibime gitti. Umarım bunları yazan sizsinizdir!
aslında güzel olur geöen senelerde yapılmıştı böyle bi etkinlik yine yapılır kanımca _________________ Fırat ÜNER İzmir MD
ѕєƒαѕıηı ѕüяüмüz αşкıη, ¢єƒαѕıηı∂α çєкєяιz.! υℓтяαѕℓα&
Tarih: 19.07.2008 - 12:41 Mesaj konusu:
atomR1, sen nereden katılacagını ya da yola cıkacagını tazsaydın kdv dahil gidiş geliş benzin parana dek hesaplar fikir verirdik ucuz tatil istiyorsan eylül ayını bekle ben öyle yapacagım mesela _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1075 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 20.07.2008 - 21:38 Mesaj konusu:
atomR1, dostum böyle bir plan hayata zor geçer diye düşünüyorum kanımca,ama inşallah bulursun birilerini _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
abi hic durmadan kankanla gezıon manaq pıyasa yapıorsunz ha hayabusalarla aksamm evliadaydın ybr ve bı yesıl motor gozune denk geldıyse o bızdık kornayla slm verdık k.bkma yine
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız