Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Marmaris - Alanya Turu için Bilgi Ve Yardım Lütfen ...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Marmaris - Alanya Turu için Bilgi Ve Yardım Lütfen ...

Marmaris - Alanya Turu için Bilgi Ve Yardım Lütfen ...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
silverwind
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 21:16    Mesaj konusu: Marmaris - Alanya Turu için Bilgi Ve Yardım Lütfen ... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba Arkadaşlar,
Eşimle gelecek hafta yapacağımız Marmaris-Alanya gezisi için (toplam7-8 gün) sormak istediğim bazı bilgiler var.Yardımcı olursanız sevinirim.
Rota : marmaris-fethiye-kaş-kale-kalkan-finike-kemer-antalya-side-manavgat-alanya

1. bu rota içinde mutlaka görülmeli dediğiniz yerler nereler ve hangi merkeze ne kadar uzaklar
2. Özellikle bu konuda yardım edin lütfen;
Kaş - Kale - Kemer - Manavgat - Alanya Bu beş yerde konaklanabilecek makul bildiğiniz yerler varsa lütfen yazın,ayrıca bu yerlerle ilgili iletişim bilgisi varsa bu bilgileride aktarın lütfen.
Şimdiden herkese teşekkürler.
Başa dön
silverwind Çevrimdışı silverwind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 18.07.2008 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fethiye' de ölü deniz ve kelebekler vadisi güzeldir.,
Kaş tarafına gidince Demre' ye mutlaka uğrayın. Hristiyanlar için önemli olan Noel Baba' nın mezarıda burda olduğu için turistik açıdan çok ziyarete ugrayan bir yerdir. Bundan daha önemlisi Kekova var. Cennetten bir parça gibi.
Antalya' nın üstünde Olympos dağları var. Kışın genelde kayak için gidilir. Rotanıza biraz ters düşebilir.
Antalya' ya geldiginizde havalimanını geçtikden sonra sırayla Perge, Aspendos gibi tarihi yerler var.
Manavgat' dan içerilere girince manavgat çayına gidebilirsiniz. Sorgun civarında şelaleler ve güzel kamp yerleri mevcut.
Alanya' ya gelince bu konuya yine yazın. Çünkü görülecek çok yer var Gülümsüyorum Yardımcı olurum.
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cSKn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergula

MesajTarih: 18.07.2008 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lowflyer, ne denebilir ki Alkışlıyorum
cSKn Çevrimdışı cSKn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 18.07.2008 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

silverwind, Fethiye den sonra mutlaka dalyan a ugrayın kaya mezarlıklarına nazır kalacagınız pansiyonlara özellikle geceleri doyum olmaz iz tuzu plajında bol dalgalı yüzersiniz sazlıkların keyifini cıkarırsınız pişman olacagınızı sanmıyorum hatta dalyan da motosiklet sevdalısı bir abimiz var oraya bir seyahatimde tanışmıştım cok keyf aldım aynı zamanda bir pansiyon işletiyor ve konumu cok güzel pansiyon un bir link bırakıyorum faydalı olacaktır size giderseniz mutlaka selamlarımı iletin
http://www.motoaktif.org/forum/viewtopic.php?p=12111&sid=cec003f0598e61f9416479a8b61f64d4
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 18.07.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kemere gelmeden olympos /çıralı yapmayı sakın ama sakın unutmayın çünki sonra çok pişman olurusnuz.Alanyada açıkcası görülecek çok biyer yok var ama oralar kadar muhteşem bir dogası yoktur deniz sürekli dalgalı oteller Aparttan bozma legen kıvamında havuzlar.yani manavgattan ötye geçmenizi tavsiye etmem..hatta belekten öteye geçmeyin, side ehh işte idare eder..
Skidrow Çevrimdışı Skidrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
silverwind
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.07.2008 - 22:01    Mesaj konusu: geziyi bitirdik Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tekrar merhabalar,
salı günü başlayan gezimizi dün alanyaya vararak bitirdik.
Salı günü tekrar marmariste olacağım.
Geziyi resim ve ayrıntılarıyla aktaracağım
Hoşçakalın
Başa dön
silverwind Çevrimdışı silverwind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal