Tarih: 17.07.2008 - 21:16 Mesaj konusu: Marmaris - Alanya Turu için Bilgi Ve Yardım Lütfen ...
Merhaba Arkadaşlar,
Eşimle gelecek hafta yapacağımız Marmaris-Alanya gezisi için (toplam7-8 gün) sormak istediğim bazı bilgiler var.Yardımcı olursanız sevinirim.
Rota : marmaris-fethiye-kaş-kale-kalkan-finike-kemer-antalya-side-manavgat-alanya
1. bu rota içinde mutlaka görülmeli dediğiniz yerler nereler ve hangi merkeze ne kadar uzaklar
2. Özellikle bu konuda yardım edin lütfen;
Kaş - Kale - Kemer - Manavgat - Alanya Bu beş yerde konaklanabilecek makul bildiğiniz yerler varsa lütfen yazın,ayrıca bu yerlerle ilgili iletişim bilgisi varsa bu bilgileride aktarın lütfen.
Şimdiden herkese teşekkürler.
Fethiye' de ölü deniz ve kelebekler vadisi güzeldir.,
Kaş tarafına gidince Demre' ye mutlaka uğrayın. Hristiyanlar için önemli olan Noel Baba' nın mezarıda burda olduğu için turistik açıdan çok ziyarete ugrayan bir yerdir. Bundan daha önemlisi Kekova var. Cennetten bir parça gibi.
Antalya' nın üstünde Olympos dağları var. Kışın genelde kayak için gidilir. Rotanıza biraz ters düşebilir.
Antalya' ya geldiginizde havalimanını geçtikden sonra sırayla Perge, Aspendos gibi tarihi yerler var.
Manavgat' dan içerilere girince manavgat çayına gidebilirsiniz. Sorgun civarında şelaleler ve güzel kamp yerleri mevcut.
Alanya' ya gelince bu konuya yine yazın. Çünkü görülecek çok yer var Yardımcı olurum.
Tarih: 18.07.2008 - 20:35 Mesaj konusu:
silverwind, Fethiye den sonra mutlaka dalyan a ugrayın kaya mezarlıklarına nazır kalacagınız pansiyonlara özellikle geceleri doyum olmaz iz tuzu plajında bol dalgalı yüzersiniz sazlıkların keyifini cıkarırsınız pişman olacagınızı sanmıyorum hatta dalyan da motosiklet sevdalısı bir abimiz var oraya bir seyahatimde tanışmıştım cok keyf aldım aynı zamanda bir pansiyon işletiyor ve konumu cok güzel pansiyon un bir link bırakıyorum faydalı olacaktır size giderseniz mutlaka selamlarımı iletin
http://www.motoaktif.org/forum/viewtopic.php?p=12111&sid=cec003f0598e61f9416479a8b61f64d4 _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 18.07.2008 - 20:44 Mesaj konusu:
kemere gelmeden olympos /çıralı yapmayı sakın ama sakın unutmayın çünki sonra çok pişman olurusnuz.Alanyada açıkcası görülecek çok biyer yok var ama oralar kadar muhteşem bir dogası yoktur deniz sürekli dalgalı oteller Aparttan bozma legen kıvamında havuzlar.yani manavgattan ötye geçmenizi tavsiye etmem..hatta belekten öteye geçmeyin, side ehh işte idare eder.. _________________ YA HAYATI DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN YADA HEP ÜÇBUÇUK ATARSIN KARAR SENİN...
05/cbr125R--01/transalpXL650---06/cbf600---GSXR 600 K7
Tekrar merhabalar,
salı günü başlayan gezimizi dün alanyaya vararak bitirdik.
Salı günü tekrar marmariste olacağım.
Geziyi resim ve ayrıntılarıyla aktaracağım
Hoşçakalın
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız