Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu Dolandırıcıya dikkat edin!!! (Muttlaka Bakın)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu Dolandırıcıya dikkat edin!!! (Muttlaka Bakın)

Bu Dolandırıcıya dikkat edin!!! (Muttlaka Bakın)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kemal17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Isparta

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:04    Mesaj konusu: Bu Dolandırıcıya dikkat edin!!! (Muttlaka Bakın) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha ybr aldıktan sonra 2-3 hafta önce açtığım topicteki resimleri kullanarak sahibinden.com'da motor satmaya çalışan sahtekar, dolandırıcıyı ilanları gezerken rastladım. ve gereken uyarıyı yaptım inşallah dediğimi yapar eğer ilan kalkmassa hakkanda savcılığa suç duyurusunda bulunacağım izinsiz bana ait olan resimleri kullanmaktan dolayı.
En azından resimler motora ait değildir veya ... sitesinden alıntıdır vs yazması gerekmekteydi.
Resimlerimi kullanan kişi bu topic'i okuyorsa, 1 hafta süresi var eğer resimlerim kaldırılmassa hakkında yasal işlem başlatacağım ve bütün bilgileri sahibinden.com'dan alınır zaten. Klavyenin başından kimse beni bulamaz zatenmeyin. Sinirlendim
Açtığım Topic ve Resimlerim :
http://www.motordelisi.com/ftopic-65039-days0-orderasc-60.html
Sahibinden.com'daki sahte ilan :
http://www.sahibinden.com/ailemden_dolayi_satilik_ybr_daha_1_aylikWQQaXQQ10111557WQQpXQQdisplayitem
ilan verenin profili :
http://www.sahibinden.com/oguz_antWQQdXQQ985093WQQpXQQdisplayuser

Muhakkak bu sitede bir kişi, Beğenmedim Yorum sizin!
Başa dön
kemal17 Çevrimdışı kemal17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: polislerin aradığı yerden

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sinir edici bir durum Öfkeliyim alıcı adam da motorun yanına gelince farkı anlar.. İstemiyorum
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böylelerine vercen odunu o zaman akıllanırlar diyecem ama böleleri ne kadar odunu versende akıllanmazlar şerefsizler Sinirlendim
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şerefisizler yahu ne beklersin Sinirlendim Sinirlendim

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay beee Şok oldum
turgutlu_md_2010
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Turgutlu....

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinirlendim Sinirlendim

Mondial 125 AGK 2006(Kırmızı).......
Başa dön
turgutlu_md_2010 Çevrimdışı turgutlu_md_2010 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay şerefsizler vay..Adam hadi 1-2 tane resmi alır temsili olarak belki ama bu tüm resimleri koymuş kendi çekmiş gibi..

Lanet olsun böyle heriflere..Şimdi gel için rahat ede ede 2. el al kolaysa ! Öfkeliyim

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorunu beyenmiş olabilir Şok oldum

temsili olarak ta koymuş olabilir

sinirlenecek bişey göremedim

benim motorumu koysalar hakketten sevinirim yani
tolga_kyc_48
Üye
Üye

Nereden: muğla/köyceğiz

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim Öfkeliyim Sinirlendim
tolga_kyc_48 Çevrimdışı tolga_kyc_48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 18.07.2008 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrift demiş ki:

bencede bu kadar cosmanin anlami yok gibi,ne gibi bir zarara ugrayabilirsin ki?
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 18.07.2008 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilanda adamın telefonu var ara konus yaptığının dogru olmadığını söle fotoların temsili oldugunu yazsın sorun kalksın ortadan
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
musthefa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 18.07.2008 - 02:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81 demiş ki:
motodrift demiş ki:

bencede bu kadar cosmanin anlami yok gibi,ne gibi bir zarara ugrayabilirsin ki?

bence sınırlenme gerek yok dedıgı gıbı arkadasların belkı aynı motordan kendısınde var ve senın motor gıbı tertemızse ınternetden bakarken bulmus olabılır resımlerı yada resmı sıteden nıye almamıs dıyeceksın ordan alsa resmı sıte de benım motorumu satıcan dıye işin garıp tarafı bu arkada bu resımlerı bulduysa motor delısı uyesı bırısı yada degılse bıle gırıp bakıyor yoo
uye olmayan kısler foruma gıremıyor degılmıı iş gittikce tuhaflasıyor gıbıme geldı bu işde baska birseyler olmasın ne dersınız
kendımı bir an dedektıf gıbı hıssetım kızma kardes bosver Delirdim
leventse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kyrykkale ankara/bilkent

MesajTarih: 18.07.2008 - 04:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilan hakkında sahibinden com a şikayette bulundun mu? hatalı ılan olduguna dair. bulunmadıysan ben şikayet ettim
wildturkey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Seattle US, Konya

MesajTarih: 18.07.2008 - 05:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kemal17, kardes sen bence motoruna goz kulak ol. emin degilim tabi ama bazi organize isler yapan kisiler ilk once motor buluyor boyle ilan veriyor musteriyi bulunca da motoru calip satiyolar sahte ruhsatla satiyolar. benim Konya'da bir arkadasimin basina geldi. o yuzden sen motora dikkat et...
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 18.07.2008 - 05:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Artık bu gidişle motor alınca fotolu topic te açmaz kimse Beğenmedim Ekamba nın R1 in fotolarını bile çalıp sahibindene koymuşlardı pes artık İyi fikir
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal