arkadaslar uzun süren uyusukluk günlerimden sonra,bugün bu isi halledeyim dedim...
orginal ve USA dan gelen arasindaki fark ..Sturzblock ismarlayip havaya giden 120€ dan sonra :duvar :duvar :duvar bunlarin parasinida havaya sacmak istemedim...
ilk önce ölcümüzü aliyoruz....
delmeye baslayalim... :lol: :lol: :lol:
ne delermisim....diyecem diyemiyorum...cünkü matkapin sarji bitti,elektrikliside mefta olmus :duvar :duvar :duvar ...sarj dolana kadar vakit gecirip miskinlige devam...ve salincakta biraz kestirmece...bu arada ilgilenenler icin elimdeki motor eldivenlerini cekeyim dedim...
neyse bu kadar kaytarmak yeter...simdi ufaklik uyanir ve gezmeye götür baba diye(konusamasada,annesi hislerine tercüman ) basima dikilir....
ilk delik biraz yana kaymis...neyse düzeltilir...ama bastan üsengeclik yapip motoru cikarmayinca,iki garaj arasinda mekik dokumak zorunda kaliniyormus :lol: :lol: :lol:
Her zaman oldugu gibi ikincisi daha cabuk bitiyor..
ve gelelim finale...önceki haliii;..
Sonraki halii;...
Hafta sonuna haziriz bir motor bu kadarmi cekici olur yavvv...yine herkez etrafinda toplanacak,muhabbetten motor süremiyoz valla...paparazziler falan... _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6664 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 18.07.2008 - 19:47 Mesaj konusu:
garajda aslan yatıoooooooooooo uyandırmayın şiiiitttt ses çıkarmayın rahatsız olmasın
eline saglık bir suzan cı olarak gerçekten o makina ya yapılan helaldir abim ekamba gör gör ne motorlar war _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Tarih: 18.07.2008 - 20:00 Mesaj konusu:
loriss puhahaha D: helal kardesim süper yorum allah övmüş te yaratmıs allahım su asalete durusa güzellige grenaja eksoz a jant a bak yaaa yerim yerim ekamba çatla patla... _________________
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Tarih: 18.07.2008 - 20:37 Mesaj konusu:
ekamba Erbil'abim sen bu topic e girme _________________
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız