Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Pazar saat 23:50de MotoGP!! kim kazanır?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Pazar saat 23:50de MotoGP!! kim kazanır?

Pazar saat 23:50de MotoGP!! kim kazanır?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Gringo
Üye
Üye

Nereden: Avcılar Beach Side

MesajTarih: 18.07.2008 - 20:37    Mesaj konusu: Pazar saat 23:50de MotoGP!! kim kazanır? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pazar 23:50de Laguna Seca'da yarışı kim alır: Stoner zafere devam mı eder Rossi gerimi döner yoksa Pedrosa alır mı? yorumlar? :deli:
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HAYAL EDEMEYECEĞİN YERDEN

MesajTarih: 18.07.2008 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi olan kazansın ama Stoner gibi gibi
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.07.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo benim hep favorim belli Stoner bakın görün...!!!
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.07.2008 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ROSSİ Bravo Bravo Bravo
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Gringo
Üye
Üye

Nereden: Avcılar Beach Side

MesajTarih: 18.07.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rossi be abi Bravo Gülümsüyorum
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 18.07.2008 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Favorim Stoner Bravo Bravo
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 18.07.2008 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossi Bravo
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.07.2008 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pedrosa Bravo
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 18.07.2008 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

stoner Bravo

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 18.07.2008 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki solcek_umut dermişim topici gerermişim Delirdim bende stoner diyorum Bravo
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 18.07.2008 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben lorenzo diyorum Gülümsüyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 18.07.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görmeden bişey diyemem Gülümsüyorum iyi olan kazansın showtime i göndersek oraya Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum tmm tmm nyse walla rossi bana bu günlerde pek bi artis gibi geldi Dil çıkarıyorum ama nyse hayırlısı dielim iyi olan kazansın dielim final lap a kadar iş deişir dengeler deişir hava yol rider hepsi etken hadi bakalım bekliorz.... Bravo

stoner alır gibisindeyim Bravo

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
cruel_tumay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: alanya

MesajTarih: 19.07.2008 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD unutmayın yarın 12:50 de TRT 3 de Kenan SOFUOĞLUNUN yarışı var sanki kimse umursamıyo gibi geLdi bana biLiyosunuz ki destege ihtiyacı var bizim gururumuz .. Bravo
Başa dön
cruel_tumay Çevrimdışı cruel_tumay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
__BOSS__
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 19.07.2008 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Stoner Bravo
cruel_tumay, bu bilgiye her yarış için nerden ulaşabiliriz?
__BOSS__ Çevrimdışı __BOSS__ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cruel_tumay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: alanya

MesajTarih: 19.07.2008 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

__BOSS__, süperbike ın kendi web sitesinden ögrenebilirsin Kenan her yarışını TRT 3 veriyor ..
Başa dön
cruel_tumay Çevrimdışı cruel_tumay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal