Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2625 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 18.07.2008 - 23:39 Mesaj konusu: Bugun gordugum R1... Erbil! Tam sana gore!!!
Bugun dunyanin en uzun caddesinde, Yonge St.'te, (yaklasik iki bin km. uzunluguyla rekorlar kitabinda!) yururken cok degisik bir renk R1 gordum. Fabrika rengi degil. Kullanici kendisi boyatmis. Benim hosuma gitti. Jantlarin beyaz olmasi ve govdenin kirmizi olmasi Turk bayragi renklerini cagristirdigindan cok hosuma gitti. Ve kirmizinin tonu bir harikaydi. Ferrari kirmizisi gibiydi aynen. Kirmizinin tonu gercekten hosuma gitti.
Motorun ustunde herhangi bir aksesuar yok. Sadece elcikler degistirilmis. Ekzozlar bile standart. Allah'tan plakalik iptali vardi ama.
Motoru yolda gorunce hemen aklima sen geldin ekamba Erbil. "Du sunun fotografini hemen bi cekiyim de Erbil bakar aksama" dedim. Senin de zamaninda bordo tercih ettigini bildigim icin, kirmiziyi sevecegini dusunerekten sarildim cep telefonuma fotoyu cekmek icin.
Iste 3 tane fotograf;
Su asagidaki resimde, arkada Starbucks cikmis. Turkiye'den tanidik bir dukkan.
beyaz jant pek gitmemiş benim fikrimce ama kırmızı beyaz bayrağımızı andırıyor derseniz ozaman peki derim _________________ kawasakici olunmaz kawasakici doğulur.. Mayk-636
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 473 Nereden: balıkesir,denizli
Tarih: 18.07.2008 - 23:51 Mesaj konusu:
tam tercih meselesi bir motor kimine göre çok güzel gelebilir kimine çok kötü ama erbil abi bence suzuki alıcak _________________ m.demirtas10@hotmail.com
Türkiyede motosiklet almak o kadar zor ki .Bizim olsa gözümüz gibi bakarız orjinalliği bozulmasın diye .Adamlara oyuncak geliyo .Motor güzel olmuş ama Türkiyede olsa o motoru boyalı diye yok pahasına satabilir ancak.
daha agır asil bir renk olmalı _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
motokorki, haklısın ama adamlarda boya yiyince dahada değerleniyor.burda da tam tersi _________________ kawasakici olunmaz kawasakici doğulur.. Mayk-636
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2625 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 19.07.2008 - 00:09 Mesaj konusu:
Haklisin motokorki.
Bu arada ilk iki resimde demin dikkat ettim de, motosikletin plakasi ayni chopperlarda oldugu gibi sol tarafta govdenin disinda duruyor. Dikkat edin. Yoksa ben mi yaniliyorum
Vallahi bu resmi cektigim sirada hava 30 dereceydi, bayginliktan o sirada dikkat etmemisim.
Sicak havayi hic sevmem, zaten burada da alismisim soguga, 20 dereceyi gecti mi bunaliyorum yaa... _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 19.07.2008 - 00:19 Mesaj konusu:
sahibi kesin turktür,plakalığı iptal etmiş
Son Mesajdan 49 saniye:
ana o nebiçim plaka yaw _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız