Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Akşam yemeğini Lüleburgaz da yedik

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Akşam yemeğini Lüleburgaz da yedik

Akşam yemeğini Lüleburgaz da yedik
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:21    Mesaj konusu: Akşam yemeğini Lüleburgaz da yedik Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugun gezi için kimler geleceğeni duyunca Valeo dan,aslında çok şaşırdım.Tayfanın eski gazcılarından Bahattin abi (1000rr 06) ve Murat Sofuoğlu (08 zx10) baya bi hararetli ve gaz kolları yine dibe dayalı bir gezi olacak derken 2 misafirinde işlerinden dolayı gelemeyeceğini öğrendik ve bizde sakin bi yolcluk yapma kararı aldık ara ara dip gaz çalışıldı.Aslında en cok şu yeni zx10 un nasıl yürüdüğünü bilmek istiyordum,görme şansım zaten olmayacaktı Çok gülüyorum Bugun önceki gezilerden farklı olarak Çerkezköyün en eski gazcılarından Valeo nun bacanağı Levent abide gsxr 750 siyle aramızdaydı.Öncesiyle ve sonrasıyla yine harika bi organizasyon oldu muahabbetin tadı damağımızda kaldı.toplanma anından ve yemekten fotolar buyrunn......

Osman abi Levent abinin gixxer ın lastiğinide değiştirdi yola çıkmadan michelin pp2ct takıldı

Levent abinin k6 gsxr 750 si

Valeo nun makinaya plakalık iptali ve yeni tank pad

Bacanaklar yolun kritiğini yapıyorlar..

--SATILIK 03 600F--
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxer'ı bol olan bir gezi olmuş Gülümsüyorum Arkadaki araba sizlerin herhalde Suzuki motoru olan adamın Suzuki arabası da olur misali..
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadoken, arkadaki araba Tamer abinin o kendi tabiriyle seyirci Göz kırpıyorum ve ayrıca motor temizliği ile ilgili her türlü malzememezi o tedarik ediyor

--SATILIK 03 600F--
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hay maşallah Gülümsüyorum Güzel kareler,süpersiniz Bravo
caR1
Üye
Üye

Nereden: MANİSA/turgutlu

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dark_knight, paylaşım için teşekkürler nice gezilere Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Son Mesajdan 42 saniye:

......Mondial 125 agk =2006 kırmızı..... MD

Başa dön
caR1 Çevrimdışı caR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caR1, eywallah saolasın Bravo

--SATILIK 03 600F--
Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 19.07.2008 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu makinalarla Roma da ögleye spagetti aksama da Trabzon da hamsi tava yemeye bile gidilir afiyet olsun Gülümsüyorum Gülümsüyorum
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 19.07.2008 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Su fotograf herseyi anlatiyor. Restauranta girisinizi, cikisinizi gozumde canlandirabiliyorum. Tum herkes yerinden oynamistir herhalde. Şok oldum
Cok havali olmustur orada sizin varliginiz. Bravo

boss1
Üye
Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 19.07.2008 - 01:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

afiyet olsun Çok gülüyorum
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 19.07.2008 - 03:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dark_knight, Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 19.07.2008 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emre ellerine sağlık kardeşim . arkadaşlar gelmeyen kişileri kaçtı sayıyorum .mazeret kabul etmem Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yorumlar için teşekkür ederim Bravo
slowokan, evet gelişimiz gerçekten dikkat çekici oldu Göz kırpıyorum
VALEO, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

--SATILIK 03 600F--
Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 19.07.2008 - 08:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dark_knight, benim diğer fotolar nerde
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dark_knight,VALEO,ne deyeyimki zaten her buluşmanız harika oluyor,neşeniz daim olsun.allah esirgesin.
bu arada dün çekilemeyen video nun bugün çekilme ihtimali varmı?

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 19.07.2008 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotoğraflar için tşkler...afiyet olsun bu arada.Allah neşenizi muhabbetinizi bozmasın.. Bravo Alkışlıyorum

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal