Faytonsuz Kordon sefasını bu hafta da keyifle bitirdi İzmir MD.
Ben güneşin batışına yetişemedim ama yetişenler keyfini yaşamıştır.
Sradhan ve Tekila(Berhan'ın bol salya akıtan köpeciği)
Yağmurum ve Tekila
Hakan Dinçer-Bahattin-Korhan-Bekir
Aysu-Figen-Özlem
Erkan-MehmetTan-?
Dinçergiller
Sebla-Volkan
Volkan-Bahattin
Hakan-Murat
Şenol-Hakan Dinçer-MehmetTan
Ece-Tugba-Sevgi-Yağmur-Dilek
Motorcusado ve arkadaşı
Bekir-Onur-Bahattin
MuratTan ve Canııı
Şeboo
Murat-Nilüfer-Şebo
Dünyayı yiyen adam ,midyeciye bugününü bayram ilan ettirdiği adam; Bahattin (((:
Dans Zamanı.Dansçılar;MehmetTan,Bahattin,Yağmur,Ece,Dilek ((:
Twister Delisi: Sİtenin ağır abileri
İlk elenen Hakan oldu
İkinci elenen Bahattin oldu
Çekişme sonucunda üçüncü elenen MehmetTan oldu
Twister delisi Onur oldu ((:
Keyifli bir akşamdı.Sefamız olsuuuun _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
En son Rabbit tarafından 19.07.2008 - 11:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Rabbit, paylaşım için teşekkürler... her cuma kordondasınız çok güzell birlikte eğlenmek.ALLAH devamını getirsin _________________ ::::::ç@ R1:::::: (cagrimankir@hotmail.com)
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3972 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 19.07.2008 - 01:22 Mesaj konusu:
Su eglenme, toplanma isini en iyi Izmir MD yapiyor heee, ben size soyliyim. Tebrikler Izmir.
Baskanin etkisinden midir nedir. Veya da adamlarin sunumu bi baska. Fotografci FcPro mu yoksam _________________ R1 Hedef
harikasınız,çok güzel eğlenmişsiniz,neşeniz,neşemiz daim olsun,birlik ve beraberligimiz TMF nuna kapak olsun. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız