Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - rodaj

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

rodaj

rodaj

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rrpower
Üye
Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 01:38    Mesaj konusu: rodaj Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sıfır bir motor alıcam diyelim 600cc rodajı benı çok uğraştırımı birde 17 bın devır ceviren makınede kaç bin deviri geçmemem lazım bide kaç kmh yi - rodajı uzun yolda yaparsak yararı olurmu birde kaç km gideceğim 1000mi 800 km mi yardımcı olursanız sevinirim Delirdim
Başa dön
rrpower Çevrimdışı rrpower Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 19.07.2008 - 02:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rrpower, suzuki kitapcigindan aktariyorum...

ilk 800 km 8000 rpm in altinda
800 ile 1600 km arasi 12000 rpm altinda

Uzun yolda surekli ayni devirde gitmeyerek motorunun rodajini cok daha verimli yapabilecegini dusunuyorum.
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 19.07.2008 - 03:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rrpower, Sen motoru al ben yaparım rodajı Göz kırpıyorum
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 19.07.2008 - 07:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rrpower, istanbuldaysan yap bır çanakkale ardındanda ankara tamamdır senın rodaj ama sabır ıster söylemem gerekıyor Çok gülüyorum Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2008 - 09:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen hele bi alda makinayı rodaj basit Çok gülüyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 19.07.2008 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rodajı uzun yolda yapmanda fayda var hele ki bu sıcaklarda sehir içinde kavurursun makinayı rüzgar görmesi gerek
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 19.07.2008 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstanbulda sürekli şile otobanı, riva yolunu kullanarak yapabilirsin. İster istemez vites düşürüp artıracaksın, ve süratin devamlı değişecek.

Her saat başı 15 dakika mola vermelisin.

Şehiriçinden uzak durmalısın, motor hararet görmesin.

Sert kalkılşlardan, teker denemelerinden uzak durmalısın

İlk 250-300 km lastik rodajına dikkat etmelisin.

Ben ilk 500 km 5000 deviri geçmedin, sonraki 500 km arada 7000 gösterdim.

Soğukken motoru ısıtmak yerine 5000 devirde vites değiştirerek kullanırım.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.07.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rrpower, gece serinliğinde ilk 500 km ye kadar 5000i aşma,
sonraki 500 te 1000e kadar dalgalı rodaj yap.
yani 50 km yol gidiyorsan herhangi bi düzlükte bikereye mahsus her viteste 12,000i buldur sonra normale dön 7000 devri aşma Bravo
rodaj yağından sonra motorunun nasıl güzel açıldığını görürsün.... Bravo
bu arada 1000 rodaj servisinden sonra 2000 km ye kadar da zorlama motorunu..
sonra korma yak kavur ortalığı..... Dil çıkarıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 19.07.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sonra korma yak kavur ortalığı.....

sonra senin gibi çılgın olmasın Delirdim
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.07.2008 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkanoptik, o dediğin zor be volkanım... Gülümsüyorum daha çoook fırın ekmek olayı var onun önünde.... Göz kırpıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 20.07.2008 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sile yolunda acayip zevkli ve rahat rodaj yapiliyor.
Scooter icin uygun olmayabilir belki ama vitesli, guclu bir motor icin Sile cok uygun bence. Bravo
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 20.07.2008 - 02:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, o zaman eski şile yolunu kullanmak lazım, polonezköy üzerinden gitmeli Gülümsüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 20.07.2008 - 02:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alptoker demiş ki:
slowokan, o zaman eski şile yolunu kullanmak lazım, polonezköy üzerinden gitmeli Gülümsüyorum

Eski yolu oyle cok ezbere bilmiyorum alptoker. Ben yeni yolu kullanmaya basladigimda yeni yapilmisti, ben hep yeni yolu kullandim. Eski yolu sadece tandir yemek icin kullanirdim. Çok gülüyorum
Yeni yol, sportbike bir motosiklet icin yeterli bence. Eski yol keyifli ama orada eskiden cok kaza olurmus, adi cikmis, biraz korkutuyor beni. Gerci simdi de herkes yeni yola akin etti, yeni yol cok daha fazla risk tasiyordur.
Bu arada eski yol da motosiklet kullanmak acisindan cok keyifli bir yol, agacli magacli. Bravo
musthefa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 20.07.2008 - 06:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sile yalova yolunu bilmem ama gel buraya cesme otobanı aydın tuneli birde bizim koy derken olur bu iş
arada sırada sehba ustunde rolentedede calıstır
ve bu soylenenlerın hepsıne bak ortayı bul derım ama motor olamdan olmaz bu işler

birde bu işi nasıl yapacagını burdan bakabilirsin

www.modifiyeyontemleri.tr.gg
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sinopayancık

MesajTarih: 20.07.2008 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer demiş ki:
Rodajı uzun yolda yapmanda fayda var hele ki bu sıcaklarda sehir içinde kavurursun makinayı rüzgar görmesi gerek
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
turboburak Çevrimdışı turboburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal