sıfır bir motor alıcam diyelim 600cc rodajı benı çok uğraştırımı birde 17 bın devır ceviren makınede kaç bin deviri geçmemem lazım bide kaç kmh yi - rodajı uzun yolda yaparsak yararı olurmu birde kaç km gideceğim 1000mi 800 km mi yardımcı olursanız sevinirim
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1810 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 19.07.2008 - 03:35 Mesaj konusu:
rrpower, Sen motoru al ben yaparım rodajı _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
rrpower, istanbuldaysan yap bır çanakkale ardındanda ankara tamamdır senın rodaj ama sabır ıster söylemem gerekıyor _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 19.07.2008 - 18:44 Mesaj konusu:
Rodajı uzun yolda yapmanda fayda var hele ki bu sıcaklarda sehir içinde kavurursun makinayı rüzgar görmesi gerek _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 19.07.2008 - 19:26 Mesaj konusu:
rrpower, gece serinliğinde ilk 500 km ye kadar 5000i aşma,
sonraki 500 te 1000e kadar dalgalı rodaj yap.
yani 50 km yol gidiyorsan herhangi bi düzlükte bikereye mahsus her viteste 12,000i buldur sonra normale dön 7000 devri aşma
rodaj yağından sonra motorunun nasıl güzel açıldığını görürsün....
bu arada 1000 rodaj servisinden sonra 2000 km ye kadar da zorlama motorunu..
sonra korma yak kavur ortalığı..... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3854 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 20.07.2008 - 00:04 Mesaj konusu:
Sile yolunda acayip zevkli ve rahat rodaj yapiliyor.
Scooter icin uygun olmayabilir belki ama vitesli, guclu bir motor icin Sile cok uygun bence. _________________ R1 Hedef
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3854 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 20.07.2008 - 02:24 Mesaj konusu:
alptoker demiş ki:
slowokan, o zaman eski şile yolunu kullanmak lazım, polonezköy üzerinden gitmeli
Eski yolu oyle cok ezbere bilmiyorum alptoker. Ben yeni yolu kullanmaya basladigimda yeni yapilmisti, ben hep yeni yolu kullandim. Eski yolu sadece tandir yemek icin kullanirdim.
Yeni yol, sportbike bir motosiklet icin yeterli bence. Eski yol keyifli ama orada eskiden cok kaza olurmus, adi cikmis, biraz korkutuyor beni. Gerci simdi de herkes yeni yola akin etti, yeni yol cok daha fazla risk tasiyordur.
Bu arada eski yol da motosiklet kullanmak acisindan cok keyifli bir yol, agacli magacli. _________________ R1 Hedef
sile yalova yolunu bilmem ama gel buraya cesme otobanı aydın tuneli birde bizim koy derken olur bu iş
arada sırada sehba ustunde rolentedede calıstır
ve bu soylenenlerın hepsıne bak ortayı bul derım ama motor olamdan olmaz bu işler
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız