Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kuşe Kağıt üzerinde hiç fren yaptın mı gülümm..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kuşe Kağıt üzerinde hiç fren yaptın mı gülümm..

Kuşe Kağıt üzerinde hiç fren yaptın mı gülümm..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 19.07.2008 - 02:19    Mesaj konusu: Kuşe Kağıt üzerinde hiç fren yaptın mı gülümm.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fazla uzatmayayım..4 Leventden Sanayi mahalesine kadar kendimden emin bir şekilde dıgıdık dıgıdık motörümle ilerliyordum...yerde kağıtlar vardı...bilirsiniz...süpermarketlerin reklam kağıtlarından...hani domates 5 kuruşda patdis 100 kuruş tanıtım kağıtları...bide bilirsiniz onlar en kalite kağıttan basılır...kuşe kağıt denir kalitelisine...yerdeki bir kaç kağıdın içinden geçiyordum...önümdeki denyo bi ani fren yapınca bende telaşla önlere asıldımmı...aboo...ben frene bastım ama durmadı makina...o kağıdın üzerinde kaya kaya küt bi koydum arabaya arkadan...herifde geldi yanıma...nörüyo falan diye çıkıştı...arızaya verdim bende...böyle bi artistik patinaj durumu olunca bende çıkıştım...ulan kaç kuruşluk araban var tutalım raporumuzu veya çağır polis dedim.. Dil çıkarıyorum

caz yapma diye bide fırça attım adamcağıza.. Dil çıkarıyorum halbuki tüm denyoluk bende...adamın arabasına vurup bide üste çıktım...ama hükelalığı kabul edemem...artizliğe anında refleks yaparım... Dil çıkarıyorum git hemşerim işine dedi bastı gitti...saf bulsa bizi 5-10 para isticek...pek hasarda yok...bendede sorun yoktu ama mal tatlı işte...bi yarın gideyimde ön takım taklavata baktırayım bi ara...nolur nolmaz... Dil çıkarıyorum

birdaha BIM marketden alışveriş yaparsam ahanda 2 olsun...reklam kağıtları BIM e aitdi... Gülümsüyorum

bizim hikayelerimizde böyle vasat oluyor...ekamba gibi "ışık hızına çıktım" .."beni Hacı Fış Fış ziyarete geldi" hkayelerimiz yok...gariban hikayesi böle olur...gelen gidenimizde yok...

böyleyken böyle...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.07.2008 - 02:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, heheeh hey allahım geçmiş olsun... allah beterinden saklasın Bravo Gülümsüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 02:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy, Gülümsüyorum ooo bizim müridler eküriler yavaş yavaş geldi topiğe... Dil çıkarıyorum birazdan Slowakda damlar... Dil çıkarıyorum
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 19.07.2008 - 02:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bizim hikayelerimizde böyle vasat oluyor...ekamba gibi "ışık hızına çıktım" .."beni Hacı Fış Fış ziyarete geldi" hkayelerimiz yok...gariban hikayesi böle olur...gelen gidenimizde yok...

abi senin anlattığın bu olaylara hastayım valla Dil çıkarıyorum hehh geçmiş olsun diyelim fazla birşey olmamış iyi..ben olsam tazminat davası açardım bime,neden o kağıtları yola atmışlar diye.. Dil çıkarıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.07.2008 - 02:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, çarptığın arabanın markası neydi? bmw se slowakan iki dakkada burda demedi deme Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 02:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi, kardeşim burası Türkiye demekten utanc duyuyorum ama böle işte...burası Türkiye...yani geçen TEM de aracla gidiyorum yolun ortasında ne gördüm tahmin et...jantıyla birlikte hayvani bir kamyon lastiği...artık yerinden fırladı galiba...ben arabayla kendimi zor attım sağa...motorcu olarak içim yandı ...şimdi bi motorcu kardeşim buna çarpsa ölür dedim kendi kendime...sonraki günlerde mavi kimyasal bidon gördüm yol ortasında...artık parçalanmış lastik yanakları bilmem ne...halimiz duman...ve inanki gece kör bi şekilde gittiğimize inanıyorum...Türkiyede gece yolculuğu intahar bence...

oskyy, Beyaz Volkswagen Bora idi...

slowak bmw profu o zaten... Dil çıkarıyorum

bak topik açıyoz 46 tıklama olmuş şimdiye...ama yazmıyorlar...bi geçmiş olsun der insan be... Üzgünüm olayı mizahi dille anlatınca sallayan omuyo bide he...anca ölücen veya hatun olucan MD de... Dil çıkarıyorum yada SSci ekürilerin kankilerin pert tim gazcı timden olcan öle sayıyolar abi... Dil çıkarıyorum bi çakma tektekerci HalilRRın varsa gayrısı yalan... Dil çıkarıyorum onu al yanına Hakan Dinçere kafa tut... Dil çıkarıyorum garibanın dostuda olmuyo anasını satayım... Dil çıkarıyorum benim hiç hayabusam olmadıı abiii... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 19.07.2008 - 03:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelmis gecmis olsun Kardesim allah beterinden saklasin.....

Kardesim kendi kendine neden sitem ediyorsun....yazan yazar... sonucta dur bakalim topigide yeni acmissin 16 dakkika sonra arayla yine yazmissin. Dur Bekle yaaa SABIR......

Saygilar....

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 19.07.2008 - 08:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han demiş ki:

bi yarın gideyimde ön takım taklavata baktırayım bi ara...nolur nolmaz...

Abi ihmale gelmez Çok gülüyorum
geçmiş olsun..
armyy şimdi Çevrimiçi armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 19.07.2008 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, geçmiş olsun,adamı bul özür dile bence,haksızlık omuş Dil çıkarıyorum

o kağıtlar yüzünden ortalık çöplük oldu zaten,dağıtan elemanlar da rasgle fırlatıyolar apartmanların önüne,yollara,bizim posta kutusunda faturalara yer kalmaz oldu bu broşürlerden,tanıtım kağıtlarından,apartmanın önü rengarenk çöplük oluyo gün içinde çöp arabası gelene kadar,yasaklanmalı
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2008 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun dostum Gülümsüyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 19.07.2008 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han Mete'Abim ghençmiş olsun beyaaa Gülümsüyorum abim şaka bi yana sana bişe olmaması sevindirici cana gelicene mala gelsin ama malda canın yongasıdır yaw... Göz kırpıyorum Bravo

anlatım süper traji komik olsa gerenk nyse bunada şükür bunada keşke en büyük kazalar böle olsa Göz kırpıyorum Bravo

takma kafana sen sag ol yeter Göz kırpıyorum Bravo

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
SIYAH10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya Memleketi:Bandırma

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden saklasın...

Güzel ülkemizden bir güzel manzara daha insanın hiç önemi ve değeri yok diye düşünüyorum ama kimseye kızmamız lazım bizim eğitim sistemimizde bir eksiklik var.Yollara ve ya çevreye birşey atılmaması gerektiğini yanlışlıkla düşürürsek almamız gerektiğini bir türlü öğrenemiyoruz.

Herneyse sana birşey olmaması sevindirici tekrar geçmiş olsun....İlker (toocold) kankan Bandırmaya tayin oldu biz hala Konyadayız sen hiç merak etme yakında ziyeretine geliriz...
(Sende resimli güzel bir topic açarsın.. Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum )
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, geçmiş olsun reklemlere denk gelmişsin program arasında anlaşılan madem öleee bim e hayır diyelim mi Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun abi Göz kırpıyorum sana birşey olmamış ya boşver Bravo
momoR Çevrimdışı momoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 19.07.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun Üzgünüm ama öyle bir anlatımın varki böyle kazaya can kurban diyor insan Gülümsüyorum
yeniden çok geçmiş olsun Bravo
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal