Tarih: 19.07.2008 - 15:58 Mesaj konusu: yazıklar olsun ne diyim
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benim as200 asyamotorsikletim var motorun 2.vitese geçmiyordu asyamotorun avcılardaki yetkili servisine götürdüm (pertekler motor) anamil dişli gurubunu ve debriyaj balatasını degiştirdim 830ytl masraf yaptım motoru aldıgımda ise motor daha beterdi karbiratoru bozulmuş motor gaz yemiyor marş basmıyor ve arka frenler tutmuyordu. adamlara benim karbirator sağlamdı diyorum adamlar yok bozukmuş diyolar karbirator degişcek diyolar marş deseniz yine aynı rezillik sağlamdı diyorum yine derdimi anlatamıyorum aldım motoru sokak arasında bir tamirciye götürdüm adam yaptı karbiratoru bukadar terbiyesizlik ben ömrümde görmedim motoru tamirden teslim alırken bana hiçbişey söylemediler böyle motormu teslim edilir siz siz olun motoru tamirden alırken test edin ödemenizi öyle yapın bu bana ders oldu gerçekten şaştım doğrusu yazıklar olsun hakkımı helal etmiyorum
Tarih: 19.07.2008 - 16:08 Mesaj konusu:
Bu güne kadar böyle bir şey başıma gelmedi.Burdaki ustamız çok iyi bir abimiz zaten ustalığına laf yok Ondan Allah razı olsun ,güvenimiz sonsuz maxpaynne , başına gelenler için üzüldüm bu resmen adılık Geçmiş olsun. _________________ Adımız çıkmış 9a inmez 8e ´´´
Bütün suç firmada .Gider dağdan yeni inmiş adama servislik verirlerse böyle olur.Paldur küldür motosiklet işine girip önüne gelene servislik verirsen öyle oluyor tabi.
walaa arkadaşlar bende şaştım verdiğim paranın tek kuruşuna yanmıyorumda böyle bi durumla karşılaştıgıma yanıyodum fabrikayı aradım şikayetimi dile getirdim yinede bi sonuç elde edemedim fabrika servisi aradı bu problemi düzeltin diye tekrar götürdüm motoru servise yine bakmadılar bile karbiratorun degişcek dediler bende sokak arasındaki tamirciye götürdüm adamla 30dk önce konuştum motorun 5gibi hazır dedi yapmış heralde karbirator olayını bakıcam saat 5de
Tarih: 19.07.2008 - 18:21 Mesaj konusu:
alırken sapla samanı biri birinden ayırmadıkca sonuç kaçınılmaz bu şekilde olacaktır 2 yıl geriden de gelse km yüksek de olsa japon tercih edilmeli _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız