Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yazıklar olsun ne diyim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yazıklar olsun ne diyim

yazıklar olsun ne diyim
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
maxpaynne
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:58    Mesaj konusu: yazıklar olsun ne diyim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benim as200 asyamotorsikletim var motorun 2.vitese geçmiyordu asyamotorun avcılardaki yetkili servisine götürdüm (pertekler motor) anamil dişli gurubunu ve debriyaj balatasını degiştirdim 830ytl masraf yaptım motoru aldıgımda ise motor daha beterdi karbiratoru bozulmuş motor gaz yemiyor marş basmıyor ve arka frenler tutmuyordu. adamlara benim karbirator sağlamdı diyorum adamlar yok bozukmuş diyolar karbirator degişcek diyolar marş deseniz yine aynı rezillik sağlamdı diyorum yine derdimi anlatamıyorum aldım motoru sokak arasında bir tamirciye götürdüm adam yaptı karbiratoru bukadar terbiyesizlik ben ömrümde görmedim motoru tamirden teslim alırken bana hiçbişey söylemediler böyle motormu teslim edilir siz siz olun motoru tamirden alırken test edin ödemenizi öyle yapın bu bana ders oldu gerçekten şaştım doğrusu yazıklar olsun hakkımı helal etmiyorum
Başa dön
maxpaynne Çevrimdışı maxpaynne Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 19.07.2008 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu güne kadar böyle bir şey başıma gelmedi.Burdaki ustamız çok iyi bir abimiz zaten ustalığına laf yok Çok gülüyorum Ondan Allah razı olsun ,güvenimiz sonsuz Bravo
maxpaynne , başına gelenler için üzüldüm bu resmen adılık Sinirlendim Geçmiş olsun.
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 19.07.2008 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxpaynne arkadasm hoşgeldin mi diyeyim geçmiş olsun mu diyeyim şaşırdım walla

aşagıdaki linkte kendine ait bi tanısma topic açarsan seni tanımıs oluruz... Göz kırpıyorum Bravo

link:

http://www.motordelisi.com/forum-18.html

böyle servisler olduktan sonra daha çook basın/(mız) agırır / agrıyacakta böyle insanlar yüzünden wallaha insanlar motordan soguyor yaw Beğenmedim

nyse sıkma canını hoşgeldin geçmiş olsun keyifli forumlar.. Göz kırpıyorum Bravo

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER

En son serkan_yenidunya tarafından 19.07.2008 - 16:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.07.2008 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çin mallarında asla teknik sevise verme mtooru git sokak arasındaki bi tamriciye çok daha güzel yapıyo motoru Bravo

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
IronMan0
Üye
Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bütün suç firmada .Gider dağdan yeni inmiş adama servislik verirlerse böyle olur.Paldur küldür motosiklet işine girip önüne gelene servislik verirsen öyle oluyor tabi. Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
IronMan0 Çevrimdışı IronMan0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mrt7
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.07.2008 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun Şok oldum
maxpaynne
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walaa arkadaşlar bende şaştım verdiğim paranın tek kuruşuna yanmıyorumda böyle bi durumla karşılaştıgıma yanıyodum fabrikayı aradım şikayetimi dile getirdim yinede bi sonuç elde edemedim fabrika servisi aradı bu problemi düzeltin diye tekrar götürdüm motoru servise yine bakmadılar bile karbiratorun degişcek dediler bende sokak arasındaki tamirciye götürdüm adamla 30dk önce konuştum motorun 5gibi hazır dedi yapmış heralde karbirator olayını bakıcam saat 5de
Başa dön
maxpaynne Çevrimdışı maxpaynne Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 19.07.2008 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun İstemiyorum ve hoşgeldin aramıza Bravo
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 19.07.2008 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah belasını versin bu çin mallarının

kardeş aramıza hoşgeldim
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 19.07.2008 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum alırken sapla samanı biri birinden ayırmadıkca sonuç kaçınılmaz bu şekilde olacaktır 2 yıl geriden de gelse km yüksek de olsa japon tercih edilmeli
asil38
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senın basına gelende bişeymı hoca.adı sanı duyulmus suzukı korlas ın bana yaptıklarını sana yapsalardı orayı havaya ucururdun.mevla yedırmesın.bu karaktersızler insanı motordan tıksındırdıgı yetmez gıbı adamı katıl ederler.... Sinirlendim
Başa dön
asil38 Çevrimdışı asil38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

.bu karaktersızler insanı motordan tıksındırdıgı yetmez gıbı adamı katıl ederler....

+1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun, nick'taşım Gülümsüyorum
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.07.2008 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Üzgünüm
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AZYet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu tarz sorunları genelımız yaşıyor.varmı bildiğiniz motor ustaları gıdelım oralara
Başa dön
AZYet Çevrimdışı AZYet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal