Tarih: 19.07.2008 - 16:53 Mesaj konusu: Askerlik ve Motosiklet?
Yakın bir arkadaşımın abisi motor tutkunuydu askere gitmeden önce neyse askere gitti.İzin alıp geldi Gsxr600 ile evden öteki eve giderken arabanın biri çukurdan kaçıyım derken üstüne sürmüş (yüksek hızda) kaza yapmış derken gözünü hastanede açıyor bu sırada bende yanındaydım kapıda 2 adet asker bekliyor neden bekliyorlar dedim Askerlerin motor kullanması yasak askeri mahkemeye çıkıcak dediler. Ve çıktı belirli bi süre hücre cezası almış (bu kısımlara mış ekliyorum görmedim) bizede söylemedi ztn.
Peki araba ile kaza yapsaydı aynı şeylermi olucaktı?
Yolda giderken başına saksı düşse?
Nedendir bu motor Düşmanlığı?
serkan_yenidunya la msn de tanıstık konuştuk katkılarından dolayı teşekkür ederim askerliği yaklaştığı için onuda aradan çıkarmış oluruz hem
banada ilginç geldi hastanedeyken işin düzgünü aramızda asker olan varsa bi açıklığa getirebilirmi? yoksa başka birşeyden mi hücreye attılar arkadaşın abisini
Tarih: 19.07.2008 - 17:03 Mesaj konusu:
Asker ve izindeysen hamama gidip takunya bile giymek yasaktır bırak motosiklet binmeyi sanırım acıklayıcı olmuştur ordu malına zarar vermekten agrıtırlar başını _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Motor kullanan dünya kadar subay-astsubay insan var.Lojmanlarda birliklerde motorsikletler için ayrı park yerleri vardır.Eğer yasak olsaydı bunlar olmazdı.Başka bir olay vardır mahkeme için yoksa böyle bir kural yok
Tarih: 19.07.2008 - 17:14 Mesaj konusu:
türk silahlık kuvetlerine bagılı bir genaral bu yükümü verdiyse ve o mahkemeye çıkıcan dediyse iş bitmiştir yapıcak bişiyok ilaştikten sora güzelbi kötek yemeden kurtulursa gene iyi ben askerlik yapmadım ama başından böle olaylar geçen insanlar tanıyorum
Tarih: 19.07.2008 - 17:18 Mesaj konusu:
motodrift, istersen ironman a pm den mesaj yaz sana olayın tüm iç yüzünü anlatsın ayrıca er-er baş ve subay-ast subay rütbelerini konumlarını biri birine karıştırmayalım bence _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Aug 09, 2007 Mesajlar: 251 Nereden: CATILIR KASLAR ASILIR BASLAR EN GUZEL ASKLAR ANTALYA DA BASLAR
Tarih: 19.07.2008 - 17:20 Mesaj konusu:
motodrift demiş ki:
iyi askerden dönerken otobuse de binmesin
maalum kaza maza olur
öyle şeymi olur yahuu
aynen ole yaw bu ne bıcım sey olur mu yaw herkez mı karsı kardesım motra uff be _________________ KARAKOL MERKEZ FARKETMEEZZ ANTALYA GENCLIK AFFETMEEZZZ
TRAFIK CANAVARI BENIM NE OLUM SUSTURUR NE POLIS DURDURUR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız