Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Askerlik ve Motosiklet?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Askerlik ve Motosiklet?

Askerlik ve Motosiklet?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 16:53    Mesaj konusu: Askerlik ve Motosiklet? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yakın bir arkadaşımın abisi motor tutkunuydu askere gitmeden önce neyse askere gitti.İzin alıp geldi Gsxr600 ile evden öteki eve giderken arabanın biri çukurdan kaçıyım derken üstüne sürmüş (yüksek hızda) kaza yapmış derken gözünü hastanede açıyor bu sırada bende yanındaydım kapıda 2 adet asker bekliyor neden bekliyorlar dedim Askerlerin motor kullanması yasak askeri mahkemeye çıkıcak dediler. Ve çıktı belirli bi süre hücre cezası almış (bu kısımlara mış ekliyorum görmedim) bizede söylemedi ztn.

Peki araba ile kaza yapsaydı aynı şeylermi olucaktı?
Yolda giderken başına saksı düşse?
Nedendir bu motor Düşmanlığı?
serkan_yenidunya la msn de tanıstık konuştuk katkılarından dolayı teşekkür ederim askerliği yaklaştığı için onuda aradan çıkarmış oluruz hem
Başa dön
Michael Çevrimdışı Michael Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 19.07.2008 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

askerdeyken devletin malı oluyoruz ya devletimizde motor tehlikeli oldugu için malına zarar gelsin istemiyor olabilr Dil çıkarıyorum
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 19.07.2008 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi askerden dönerken otobuse de binmesin

maalum kaza maza olur Öfkeliyim

öyle şeymi olur yahuu
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 19.07.2008 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Askerlerin motor kullanması yasak askeri mahkemeye çıkıcak dediler

çok ilginç.
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banada ilginç geldi hastanedeyken işin düzgünü aramızda asker olan varsa bi açıklığa getirebilirmi? yoksa başka birşeyden mi hücreye attılar arkadaşın abisini
Başa dön
Michael Çevrimdışı Michael Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Asker ve izindeysen hamama gidip takunya bile giymek yasaktır bırak motosiklet binmeyi sanırım acıklayıcı olmuştur ordu malına zarar vermekten agrıtırlar başını Gülümsüyorum Gülümsüyorum
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor kullanan dünya kadar subay-astsubay insan var.Lojmanlarda birliklerde motorsikletler için ayrı park yerleri vardır.Eğer yasak olsaydı bunlar olmazdı.Başka bir olay vardır mahkeme için yoksa böyle bir kural yok
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yani hücre nedeni belli ?
Başa dön
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gundelfingen, evet çok doğru dedin

bu siteye üyeolan birisi var sanırım astsubaydı nick i ironmann666 di

zzr si var ve binior
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana yüklenmeyin arkadaşlar bende istemiyorum böyle birşeyin gerçek olması ama gözümün önünde olunca insan bi acaba demeden geçemiyor
Başa dön
celikay_41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

türk silahlık kuvetlerine bagılı bir genaral bu yükümü verdiyse ve o mahkemeye çıkıcan dediyse iş bitmiştir Dil çıkarıyorum Beğenmedim yapıcak bişiyok ilaştikten sora güzelbi kötek yemeden kurtulursa gene iyi Şok oldum ben askerlik yapmadım ama başından böle olaylar geçen insanlar tanıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
celikay_41 Çevrimdışı celikay_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrift, istersen ironman a pm den mesaj yaz sana olayın tüm iç yüzünü anlatsın ayrıca er-er baş ve subay-ast subay rütbelerini konumlarını biri birine karıştırmayalım bence
tintini
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: CATILIR KASLAR ASILIR BASLAR EN GUZEL ASKLAR ANTALYA DA BASLAR

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrift demiş ki:
iyi askerden dönerken otobuse de binmesin

maalum kaza maza olur Öfkeliyim

öyle şeymi olur yahuu

aynen ole yaw bu ne bıcım sey olur mu yaw herkez mı karsı kardesım motra uff be Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Öfkeliyim Öfkeliyim

TRAFIK CANAVARI BENIM NE OLUM SUSTURUR NE POLIS DURDURUR
Başa dön
tintini Çevrimdışı tintini Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bence başka bi iş wardır o işin içinde çünkü bide şöle düşünün eğer izindeyken motora binmek yasaksa o zaman o kadar motorlu polisler (yunus) niye
Başa dön
iskorpitixcihan Çevrimdışı iskorpitixcihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal