Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çin motosikletlerine soruşturma başlatıldı......!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çin motosikletlerine soruşturma başlatıldı......!!!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 19.07.2008 - 21:03    Mesaj konusu: Çin motosikletlerine soruşturma başlatıldı......!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam M.d liler piyasaya girdigi ilk günden bu yana pek cok agız yakan Çin li tartışmasında yeni boyut Gülümsüyorum Gülümsüyorum

'Haksız rekabete yol açıyor, kalite sorunu tehlike saçıyor'
Dış Ticaret Müsteşarlığı (DTM), Çin ve Tayland menşeli motosiklet iç ve dış lastikleri ile bisiklet iç ve dış lastikleri için ithalatta haksız rekabetin önlenmesine ilişkin düzenlemeler çerçevesinde soruşturma başlattı.

DTM'nin ithalatta haksız rekabetin önlenmesine ilişkin 2008/14 ve 2008/15 no'lu tebliğleri Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Tebliğlere göre Anlaş Anadolu Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş., Çin ve Tayland menşeli motosiklet iç ve dış lastikleri ile bisiklet iç ve dış lastiklerinin ithalinde halen uygulanmakta olan dampinge karşı önlemin sona ermesinin damping ve zararın devamına veya yeniden meydana gelmesine neden olacağı gerekçesiyle nihai gözden geçirme soruşturması açılması talebiyle DTM'ye başvurdu.

Yapılan inceleme neticesinde Çin, Hindistan ve Tayland menşeli önleme konu ürünler için uygulanan dampinge karşı önlemlerin yürürlükten kalkması halinde dampingin ve zararın devam edebileceğine veya yeniden meydana gelebileceğine ilişkin bir nihai gözden geçirme soruşturma için yeterli delillerin bulunduğu anlaşıldı ve nihai gözden geçirme soruşturması açılmasına karar verildi
Taraflar, bugünden itibaren başlayan soruşturmayla ilgili gerekli belgeleri 37 gün içinde DTM İthalat Genel Müdürlüğüne ulaştıracaklar.

Kaynak: Haberturk
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 19.07.2008 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tbi yha yerinde bi karar ama insanların motorsiklete binebilmesi içn diğer firmalrın indirime gitmesinde fayda var
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmirR M.D

MesajTarih: 19.07.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, çok yerinde bi karar bu Alkışlıyorum şimdi bizim dükkandaki çinlinn resimlerini koyardım ama kirletmyim tıopici.egsozu tutan demir çatladı ve bugun tamamen koptu.bugun bi çukura girmiştim bir baktim ki ön tarfatki grenaj yerinden çıkmış daha neler var neler Beğenmedim

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thefastbiker, gecmiş olsun yazık,cok yazık İstemiyorum İstemiyorum
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 19.07.2008 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer dostum beniimm. konu süper. bu kardanadamlara binenlerde sadece cahil cesareti var.
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sertac_Cagdas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kuşadası/İstanbul

MesajTarih: 19.07.2008 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kesinlikle yerinde bi soruşturma. Çin malı motosiklet'lerden çekenlerden teki de benim. İlk 2 motorum çin malıydı. Denge, sağlamlık, çin malı lastikleri nedeniyle yol tutuş gibi bir çok problemlerle boğumaktan bıktırdı beni....

www.kusadasiriders.com
Başa dön
Sertac_Cagdas Çevrimdışı Sertac_Cagdas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer, Aslında ilk başlarda maddi gücü imkanı olmayanlar için motosiklet tutkusuna kapılmaları için iyi olacaktır die düşünmüştüm ama olaylar herkesin bildigi gibi sadece tüketici magduriyeti ve motosikletten sogutmaktan öteye gitmedi artık bu haksız rekabete umarım dur denir ya da gercekten ciddi standartlar getirilir yazık bunca kullanıcıya Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer demiş ki:
neuremencer dostum beniimm. konu süper. bu kardanadamlara binenlerde sadece cahil cesareti var.

ne alaka?ne demek cahil cesareti var?ya bilinçsizce alnmşsa veya mecburiyetten alındıysa?

Başa dön
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 20.07.2008 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Etrafimda kac tane motora baslamak isteyen kisi oldu. Bunlarin neredeyse hepsinin maddi gücü cok fazla degildi. Dogal olarak Cin maliyla baslamaktan baska secenekleri yoktu onlerinde. Bu kisiler bana akil danismaya geldiginde hepsini oyle bir soguttum ki bu Cin mallarindan, bu kisiler simdi motorsuz.

Aynen boyle olmali zaten. Cin alacagina hic alma. Kesinlikle hayati tehlike tasiyorlar ve masraf cikariyorlar. Motosiklet isi hobi isi. Butcen Japonlara elvermiyorsa hic girmemek daha iyi bu hobiye maalesef. Üzgünüm

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, Bravo Bravo işte bizimkiler de iş için aldılar çinliyi daha sonra başıma kaldı çinli Öfkeliyim dediğin gibi tehlikeden başka bişey ve aşırııııı masrfaftan başka bişi yok yukarda yazdığım gibi atsan atılmaz satsan alan olmaz Beğenmedim

Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, İyi ki caydırmışsın insanları ben de elimden geldigince aynı ikanayı gösteriyorum fakat neticede motosiklet bütce işi parasını denkleyemeyene ne kadar anlatırsan anlat bir süre biner sonra japon a gecerken az da olsa zararla satar en azından motosikletsiz kalmam mantıgı henüz degişmedi içinde bulundukları ya da daha net üstünde yol aldıkları tehlikenin farkında degiller İstemiyorum İstemiyorum
efe_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: A.Y.D.I.N [ İ.S.T.A.N.B.U.L ]

MesajTarih: 27.07.2008 - 03:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAHRETSIN BU MOTORLARA GETIRENLERE BASIMIZDAKI PEZ...NK LERE İZİN VEREN DEYUSLARA DEDEME ALDIGIMIZ VARDI BI TANE MONDIAL SANAYIDEN CIKMIYOR MILLETIN ELINDE PATLADI MOTORLAR 1 YIL DEMEDEN BU KADAR DANDIK OLAMAZ YAA BIDE YETMES GIBI CİN MALİ ARABALARA SOKTULAR MILLETIN BASINA YAKACAKLAR

büyük güc büyük sorumluluk ister... EFEKENTLİ
GİTMEK GEREK BAZEN....
Başa dön
efe_600 Çevrimdışı efe_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_alp_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 27.07.2008 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer demiş ki:
slowokan, İyi ki caydırmışsın insanları ben de elimden geldigince aynı ikanayı gösteriyorum fakat neticede motosiklet bütce işi parasını denkleyemeyene ne kadar anlatırsan anlat bir süre biner sonra japon a gecerken az da olsa zararla satar en azından motosikletsiz kalmam mantıgı henüz degişmedi içinde bulundukları ya da daha net üstünde yol aldıkları tehlikenin farkında degiller İstemiyorum İstemiyorum

Aynen Bravo . Ben de bana soranlari elimden geldigince caydirmaya calisiyorum. Genelde dinlemeyip aliyorlar, ben de arkalarindan dua ediyorum İstemiyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal