su soğutmalı motosikletlerde profosyonel drag yarısları yada uzun süren dayanıklılık yarısları gibi organizasyonlara katılmıyorsan gereksiz bi aparat bence, yağ soğutmalı motosikletlerde kullanılabilir,
örnek benim suzuki gsx 600f de , motosikletim sıcakta trafikte bazen öyle bir ısınıyorki dinlenmek durumunda kalıyorum , orjinalinden daha kalın tam sentetik performans yağı koymama rağmen bazen güvenemiyorum, yağ sogutmalı motosikletlerde olması gerken bir aparat bence
Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2225 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 20.07.2008 - 15:18 Mesaj konusu:
kaya76, yabancı dil olmaması cok kötü birşey 54,95 euro mu şimdi er-5 için doğrumu bakmışım acaba kaya76 ? _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1146 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 20.07.2008 - 15:46 Mesaj konusu:
md onurr.iki cesit marka var ...evet birisi sol sayfadaki 54,95€
ama sag sayfadaki su an indirimdeymis 30€ dan 19,95€ düsmüs.her model icin fiyatlar ayni..R1 den harleye,er-5 den dragstara _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız