Tarih: 20.07.2008 - 16:53 Mesaj konusu: TGB yi nasıl bilirsiniz
ben TGB diye bir marka hic duymadım TGB scooter alıcak bi arkadaşım. oda yeni başlıyor.çin malımıdır neyin nesidir diye bi sorim dedim.bende bws vs. tawsiye ediyorum ama dinlemiyor.tgb yi iyi yada kötü bilenler lütfen yorum yazsınlar.
01showtime,10 numara bir makinadır gözü kapalı alabilir.uzak dogu dan gelsede çin malıyla alakası yoktur _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
01showtime, o milletin mtoru değil deyımn gibi ben senin gibi ........... değilm merak etme bizim gücümüz zar zor çan çin çon almaya yetiyo ve onu aldık o motorda benim dğeil zaten babam kullanıyo genelde benim 600rr'm yok ilerdede olamaz zaten sizin gibiler yüzünden artık ben nefret ediyorum gün geçtikçe motordan!
Kayıt: Mar 03, 2008 Mesajlar: 170 Nereden: Bursa/Osmangazi
Tarih: 20.07.2008 - 18:02 Mesaj konusu:
01showtime demiş ki:
onn ehliyeti var raad ol
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
bişey merak ettim depresif vitesli motor sürmeyi biliyomusun yoksa milletin motorunun üstünde resimmi çektiriosun?
kimin ne surdugu nasil surdugu seni ilgilendirmez birader sen bak dalgana sizin gibiler anca hava atmak icin motor surer ama kaza yapincada ahhh ahhh diye bagirirsiniz anca zengin cipleri hem sanane kimin motoru ise fazla konusma kapat ceneni !
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3972 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 20.07.2008 - 18:07 Mesaj konusu:
Yine bi kapisma baslamis burda.
TGB nedir hakikaten? Ben omrumde duymadim. Bilen birinin marka hakkinda bilgi vermesini bekliyorum. _________________ R1 Hedef
01showtime, sen raat ol espri yapmıyom. ilk defa senden duydum ışklı polisleri belki gerçktr. ben insanlık yapıp sneden özür diledim. ışıklı polislere sende dikkat et banada dikkat et sen veletin tekisin ve zenginsizn sen benim gibileri ezersin gerçi muhatap olmak istemezsin nede olsa sen bi 600rr'lı cafe önü motorcusun .. _________________ Fırat ÜNER İzmir MD
ѕєƒαѕıηı ѕüяüмüz αşкıη, ¢єƒαѕıηı∂α çєкєяιz.! υℓтяαѕℓα&
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 3124 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 20.07.2008 - 18:12 Mesaj konusu:
depresif_motorcu keşke senin baban da sana 600 rr almış olsaydı......
Arkadaşlar hazmedemeyenler 01showtime ın açtığı hiç bir topice cevap vermesin. depresif_motorcu herkesin maddi durumu farklıdır. Mevzu zenginlik-fakirlik mevzusu değil. Kullandığın kelimelere dikkat et. _________________ Elinde geliştirebileceğin bir mesleğin var ise çalışacağın firma büyümüş değil büyümekte olan bir firma olmalı. Büyük firmada sadece etiketin olur ve yerinde sayarsın. Asıl etiket büyümüş firmada çalışmış olmak değil, büyüyen firmanın bayrağını taşımaktır
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız