Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YALOVA III. INTERNATIONAL FOTOĞRAFLARI(yeniler eklendi)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YALOVA III. INTERNATIONAL FOTOĞRAFLARI(yeniler eklendi)

YALOVA III. INTERNATIONAL FOTOĞRAFLARI(yeniler eklendi)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 20.07.2008 - 18:50    Mesaj konusu: YALOVA III. INTERNATIONAL FOTOĞRAFLARI(yeniler eklendi) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba,

Biz geldik İstanbul MD adına yaklaşık 10-15 kişilik gurubun 2 üyesi evmize kazasız belasız varabildik, diğer arkadaşlarımız deniz ve kampın keyfini sürdürmeye devam ediyorlardı biz eve vardığımız sırada herhalde şimdi evlerine onlar da varmışlardır. Herşey son dere keyifli güzel geçti, organizasyon, konaklama ve konaklama imkanları açısından oldukça iyiydi.

Başta Yalova Valisi Sayın Doç. Dr. Yusuf Erbay' a, GÖKSEL ER e (YMSK BAŞKANI), METİN İREN e (YMSK BAŞKAN YARDIMCISI), MURAT TÜRKUĞUR a (YMSK ORGANİZATÖR SORUMLUSU) , RED WOLVES MC' ye dostlukları, konukseverlikleri ve emekleri için teşekkürlerimizi bir borç bilirim.

Ayrıca MDSK' ünü temsil ederek, 3. YALOVA INTERNATIONAL MOTOSİKLET FESTİVAL ine katıldığımız için bizlere teşekkür plaketi veren RED WOLVES MC TÜRKİYE yöneticilerine teşekkür ederim. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Derkunt abinin fotoğraf makinası ile de bir sürü güzellik çektik onlarıda kendisi yükler hem onun anlatımı daha keyifli ben ön izleme ile geçiştiricem kusura bakmayın. burada özellikle belirtmek isterim "Derkunt sana da KOCAMAN teşekkürler. Gülümsüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

HAKKI abimin fotolarınıda ilk sayfaya aldım VOLKANRR

Kamp alanına geldik cadır yerimizi seçtik

Çadırlarımızı kurduk

Burçak ve Big Mehmet geldiler

Akşam yemegi için sipsivri Engin işe girişti tabiki ilk iş mangalı yakmak oldu

Festivaldeki en kalabalık grup kırıklar

İşte ya adam gibi adam Volkanrere onlarda geldi

Yemegimizi yedik ve gecenin sürprizi dansöz seyretmeya gittik

Dansözün göbeğine gelen gruplar pach lerini yağıştırdı

BigMehmet

Dansöz o kadar güzel oynuyoduki yerimde düramadım fırladım sahneye dansözle göbek atmaya

Sabah kahvaltı hazırlığı başladu tabiki sipsivri Engin iş başında "iyiki varsın sipsivri sayende doyduk teşekkürler"

İşte duşlarımız

Nihayet denize gittik

İşte adam gibi bir adam daha HULK "Alpaslan"

İşten meşhur kavunumuz bilen bilir

Canım canım canımmmmmm

Lastık yakanlar

Cumatresi gecesinin sürprizi BULUTSUZLUK ÖZLEMİ güzel bir konserle kulaklarımızın pasını sildi

Havai fişek gösterisi

İşte bizim üç kişilik grup festival sonunda böyle oldu

ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 20.07.2008 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğlenceli geçmişe benziyor fotolar için tşler.....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 20.07.2008 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben katılamasamda kaskım katıldı Çok gülüyorum nolan n61 poz vermiş oradan Gülümsüyorum rengareng Dil çıkarıyorum ( inturudırın ün üstünde olan )

Bu arada ön temada olan vn1500 den çıkan gök gürlemesi ile karışık sesi duymalısınız dehşet verici Çoook seviyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 40 saniye:

resimler için teşşekkür ederiz
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 20.07.2008 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper kareler paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 20.07.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Acayip bir organizasyonmus bu. Şok oldum Katilim da epey cok olmus. Alkışlıyorum
Guzel fotograflar. Bravo
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 20.07.2008 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, MC işin içinde varsa katılım olur Bravo
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 20.07.2008 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hoşgeldiniz Toyrider

Ellerine sağlık hemende yetiştirmişsin fotoğraflarıGülümsüyorum) Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor sayısı 5000'i buldumu ???

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 20.07.2008 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, Malesef canım bulamadı 2500 gibi bir rakam telaffuz etselerde bu konuda tereddütlerim var.

Ante, hoşbulduk, tam senlik bir kamptı keşke yanımızda olsaydın Gülümsüyorum
slowokan, evet güzeldi katılımın fazlalaştığı ve daha keyifli fotoğrafları Derkunt abimizin makinasıyla çektim müsait olduğu zaman yüklerse görme şansınız olur Gülümsüyorum
Answer_3, Gülümsüyorum

mdonurr, Gülümsüyorum rica ederim,
DRAGON_10, rica ederim inşallah hep beraber bir dahaki sefere aynı karelerde olma şansımız olur. Gülümsüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 20.07.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne güzel bir organizasyon Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 20.07.2008 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 20.07.2008 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, kıskandım desemm Bravo Gülümsüyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bluesea83
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.07.2008 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, Burçak ablacım ellerine emeğine sağlık..
Sabah kalktığımda sizin çadır yoktu Gülümsüyorum Siz erken yol almışsınız.
Bizde 17:00 gibi yola koyulduk.. Kendi adıma söylemem gerekirse
Benim için cok güzel bir 3 gün oldu Gülümsüyorum
Festivalde emeği geçen herkese teşekkürler...
bluesea83 Çevrimdışı bluesea83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 20.07.2008 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, Abi seneye hep beraber desem Gülümsüyorum

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

bluesea83, Deniz cim gece çok keyifli geçtiği için ayılmakta güçlük çektik günümüzün sersem sepelek geçmemesi için, kimseyi rahatsız etmeden sesiz bir şekilde erkenden ayrılmayı uygun bulduk. Sonradan pişman olmadık mı? olduk ama ne yapalım çakır kafayla verilen erken kararlar malesef herzaman yerinde olmuyor. Çok gülüyorum
Gerçekten güzeldi sizlerle daha güzel geçti Bravo
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör