Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 20.07.2008 - 18:50 Mesaj konusu: YALOVA III. INTERNATIONAL FOTOĞRAFLARI(yeniler eklendi)
Merhaba,
Biz geldik İstanbul MD adına yaklaşık 10-15 kişilik gurubun 2 üyesi evmize kazasız belasız varabildik, diğer arkadaşlarımız deniz ve kampın keyfini sürdürmeye devam ediyorlardı biz eve vardığımız sırada herhalde şimdi evlerine onlar da varmışlardır. Herşey son dere keyifli güzel geçti, organizasyon, konaklama ve konaklama imkanları açısından oldukça iyiydi.
Başta Yalova Valisi Sayın Doç. Dr. Yusuf Erbay' a, GÖKSEL ER e (YMSK BAŞKANI), METİN İREN e (YMSK BAŞKAN YARDIMCISI), MURAT TÜRKUĞUR a (YMSK ORGANİZATÖR SORUMLUSU) , RED WOLVES MC' ye dostlukları, konukseverlikleri ve emekleri için teşekkürlerimizi bir borç bilirim.
Ayrıca MDSK' ünü temsil ederek, 3. YALOVA INTERNATIONAL MOTOSİKLET FESTİVAL ine katıldığımız için bizlere teşekkür plaketi veren RED WOLVES MC TÜRKİYE yöneticilerine teşekkür ederim.
Derkunt abinin fotoğraf makinası ile de bir sürü güzellik çektik onlarıda kendisi yükler hem onun anlatımı daha keyifli ben ön izleme ile geçiştiricem kusura bakmayın. burada özellikle belirtmek isterim "Derkunt sana da KOCAMAN teşekkürler.
HAKKI abimin fotolarınıda ilk sayfaya aldım VOLKANRR
Kamp alanına geldik cadır yerimizi seçtik
Çadırlarımızı kurduk
Burçak ve Big Mehmet geldiler
Akşam yemegi için sipsivri Engin işe girişti tabiki ilk iş mangalı yakmak oldu
Festivaldeki en kalabalık grup kırıklar
İşte ya adam gibi adam Volkanrere onlarda geldi
Yemegimizi yedik ve gecenin sürprizi dansöz seyretmeya gittik
Dansözün göbeğine gelen gruplar pach lerini yağıştırdı
BigMehmet
Dansöz o kadar güzel oynuyoduki yerimde düramadım fırladım sahneye dansözle göbek atmaya
Sabah kahvaltı hazırlığı başladu tabiki sipsivri Engin iş başında "iyiki varsın sipsivri sayende doyduk teşekkürler"
İşte duşlarımız
Nihayet denize gittik
İşte adam gibi bir adam daha HULK "Alpaslan"
İşten meşhur kavunumuz bilen bilir
Canım canım canımmmmmm
Lastık yakanlar
Cumatresi gecesinin sürprizi BULUTSUZLUK ÖZLEMİ güzel bir konserle kulaklarımızın pasını sildi
Havai fişek gösterisi
İşte bizim üç kişilik grup festival sonunda böyle oldu
_________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 20.07.2008 - 19:12 Mesaj konusu:
eğlenceli geçmişe benziyor fotolar için tşler..... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 20.07.2008 - 20:23 Mesaj konusu:
deliemin, Malesef canım bulamadı 2500 gibi bir rakam telaffuz etselerde bu konuda tereddütlerim var.
Ante, hoşbulduk, tam senlik bir kamptı keşke yanımızda olsaydın slowokan, evet güzeldi katılımın fazlalaştığı ve daha keyifli fotoğrafları Derkunt abimizin makinasıyla çektim müsait olduğu zaman yüklerse görme şansınız olur Answer_3,
mdonurr, rica ederim,
DRAGON_10, rica ederim inşallah hep beraber bir dahaki sefere aynı karelerde olma şansımız olur. _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Tarih: 20.07.2008 - 21:43 Mesaj konusu:
ToyRider, Burçak ablacım ellerine emeğine sağlık..
Sabah kalktığımda sizin çadır yoktu Siz erken yol almışsınız.
Bizde 17:00 gibi yola koyulduk.. Kendi adıma söylemem gerekirse
Benim için cok güzel bir 3 gün oldu
Festivalde emeği geçen herkese teşekkürler... _________________ Bazen susmak sesini duyurabilmektir...
..NeJat..
Tarih: 20.07.2008 - 21:51 Mesaj konusu:
Ömer Bozkurt, Abi seneye hep beraber desem
Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:
bluesea83, Deniz cim gece çok keyifli geçtiği için ayılmakta güçlük çektik günümüzün sersem sepelek geçmemesi için, kimseyi rahatsız etmeden sesiz bir şekilde erkenden ayrılmayı uygun bulduk. Sonradan pişman olmadık mı? olduk ama ne yapalım çakır kafayla verilen erken kararlar malesef herzaman yerinde olmuyor.
Gerçekten güzeldi sizlerle daha güzel geçti _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.