Merhabalar,
Onumuzdeki gunlerde buyuk ihtimal bu haftasonuna dogru 26-27 Agustos gibi Karadeniz turuna gitmeyi planliyorum.
Gecen yil Haziran ayinda bir benzerini Assos Finike sahil hattinda 13 gun olarak yapmistim. Kamping alanlarinda cadirda konaklama olarak. Bu yil da aynisini Karadeniz icin dusunuyorum. Sinira kadar gidip gelmek ve aradaki sahil boyunca bulunan sehirleri gezmek planim. Suan icin ayrintilari mevcut degil. Kabataslak hali ile yapmayi dusundugum bir il gezip bir il atlayarak gitmek ve donuste atlanan illeri gezerek geri donmek. Boylece ne giderken ne de gelirken cok uzun saatler motor kullanmmamis ve yorulmamis olmak amacim. ( gecen yil MARMOK sonrasi Datca'dan 11 saat duraksiz geldigim icin baya yorucu olmustu).
Simdilik aklimdakiler bunlar. Katilmayi dusunen olursa teklif ve onerilere acigim. Daha once gidip de tecrbesini paylasmak isteyenlerden de goruslerini beklerim. Bu arada motorum Piaggio MP3-250. Daha buyuk (Transalp-V strom- vb. suan aklima bunlar geldi.) motorlarla katılmak isteyenleri yavaslatmak istemem. Ama dedigim gibi dusunen olursa gorus ve onerilerinizi bekliyorum.
Tesekkurler.
hocam ordu boztepeye çıkmayı sakın unutma.giresunda kaleye çık.trabzondada uzungöle gitmeyi unutma hatta çadır gur kamp yap.pişman olmazısın.uzungölde köy kahvesinede otur benim yerimede çay iç tamammı.hayırlı yolculuklar.
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 20.07.2008 - 23:57 Mesaj konusu:
kısmetse 2 agustosta bende karadeniz turu için yola cıkıcam,asıl hedefim doğu kardeniz,ordu,trabzon,rize,artvin,ayder yaylası,uzungöl filan baya güzel deniyor otel rezervasyonu filan yaptım bakalım hep sahil kum olmuyor birazda doğaya acılmak gerek!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
bende pazar günü karadeniz turu yapmayı düşünüyorum aslında ama motorsuz araba ile geze geze gidicem özellikle boztepeden sabah güneşinin doğmasını izlicem bir sefer izlemiştim çok güzel oluyo
Hep gitmek istedigim bölgedir Karadeniz ama maalesef su ana dek motosikletle cesaret edemedim ikliminden dolayı ayrıca karadeniz in bilen biri ile gezildiginde cok daha keyifli olacagına inananlardanım _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 21.07.2008 - 17:56 Mesaj konusu:
dostum geçen sene bu aylarda senin plandağının aynısını yapmak için istanbuldan yola çıktık iki arkadaş ayrı ayrı motorlarla fakat ancak bolu geredeye kadar gidebildik geredede benim motorumun arıza yapması üzerine güzergahı geriye doğru çevirip akçakoca ereğli zonguldak da bitirmek zorunda kaldık ve bir hafta üzerine istanbula geri döndük. halen bu yolculuğu yapmaya kararlıyım ama aynı motor halen elimde olduğu için şimdilik cesaret edemiyorum inşallah bir silvırving aldığımda bu hayalimi gerçekleştireceğim. düşüncen güzel sana iyi yolculuklar.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız