Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7480 Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...
Tarih: 20.07.2008 - 23:33 Mesaj konusu:
way way way bütün simalar burda yaw eglenceniz daim olsn fotolar güzel elinize saglık güzel eglenmişssiniz yüzünüzden gülücük tekerinizden km basınızdan kaskını eksik olmasın
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7129 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 20.07.2008 - 23:49 Mesaj konusu:
Konya, Nevşehir, Kayseri, Ankara,Kütahya gezim dolayısı ile katılamadım bu geziye. Umarım ben yokken otobanda meydanı boş bulmuşluk yapmamışsınızdır
Haftaya geliyorum, bu bensiz ilk ve son Pazarınızdı
Fotolara bakıyorumda, iyi eğlenmişsiniz maşallah. Allah neşenizi bozmasın kardeşlerim _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tarih: 21.07.2008 - 00:07 Mesaj konusu:
Samimi ve sıcak bir paylaşım olmuş neşeniz daim olmuş ama bu bunaltıcı sıcaklarda zor olsa gerek yol yapmak _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 586 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 21.07.2008 - 00:14 Mesaj konusu:
puhahahahahahhahahahaahahhahaaa........
gece gece bi bakayım dedim..kendimizi uyurken görünce komik oldu....yıldız hele süper olmuş..
eline sağlık kardeşim...güzel fotolar olmuş..gerçekten iyi eğlendik...en kötü günümüz böyle olsun.... _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7942 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 21.07.2008 - 03:01 Mesaj konusu:
Doğal gazcı arkadaşlarım sizi gecenin bi vakti sanal ortamda görmek bile güzel yaw
özlemişim sizleri
güzel gezip gazlamışınız halinizden daha dorusu fotolardan belli bekr ellerine objektifine emeğine sağlık kardeşim
lem işsiz olmama rağmen bu sezon hiç bi etkinliğe yada böle ekşına katılamadım yaw
SerkanCiftci demiş ki:
evet guzel bır gundu herkese tesekkur edıyorum.....
bu arada yenı motoruma alısmak ıcın guzel bır baheneydı....
(sarıların sulosunun motorunun arkasındakı kırmızı 1000RR )
kardeşim HAYIRLI OLSUN KIRMIZI CANAVAR
KAZASIZ BELASIZ VEDE CEZASIZ KEYİF YÜKLÜ GAZLAMALARDA KULLANASIN
bu arada Coach sana arkadaş geldi bak
600RR vede 1000RR geçtiğim yolları yalaaaaaRR _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
serkan_yenidunya, sağol kardeşim.
HalilRR, senin eksikliğini hissettik kardeşim. Otobanda herzamanki sıralama oldu kafada sen yoktun sadece berhan-ercü-ben-sülo koptuk zaten. Ama virajlar harikaydı.
atomR1, ekamba, neuremencer, deliemin, oskyy, depresif_motorcu, yakuzzza,CheGUEVARA
teşekkürler
SerkanCiftci, emniyetten attığın çalımı unutmadım onun hesabınıda bir ara görürüz elbet.
ArapKadri, abi sen bizim race çileri alıp dağa kaçırıyon o yüzden sana haber vermedik _________________
Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız