Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - racing mz 301 :)...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

racing mz 301 :)...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ejder_ceza
Üye
Üye

Nereden: aksaray

MesajTarih: 21.07.2008 - 03:37    Mesaj konusu: racing mz 301 :)... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok deişik geldi bana ilk defa gördüm böyle bişi...

şaşırdım paylaşmak istedim.. Çok gülüyorum acemilik iste herşey farklı geliyor olabilirr mi?

ejder_ceza Çevrimdışı ejder_ceza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Buzlar üşüten bozkır ayazının olduğu yerden

MesajTarih: 21.07.2008 - 04:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RR.... Gülümsüyorum Bravo
Üye
Üye

Nereden: aksaray

MesajTarih: 21.07.2008 - 04:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla RR ii olmuş da koltuğun arka kısmında `kombassan kanuni` yazıyor Gülümsüyorum
ejder_ceza Çevrimdışı ejder_ceza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AZYet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 08:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o motor ne oyle bee allaam yaaaa
Başa dön
AZYet Çevrimdışı AZYet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 21.07.2008 - 08:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

602rr arkadaşın adı Çok gülüyorum bi ara çok yazıldı bunun hakkında sahibinden.com da vardı hatta. motoshow 07 veya 08 in birine gelmişti ben görmedim de duymadım da ama sesi süpermiş Çok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: _MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_ / ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 21.07.2008 - 08:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eheheheh Çok gülüyorum resm için tşkler Çok gülüyorum RR honda abi gitmio işte gene reziilliginiz belli oldu Dil çıkarıyorum kızmayın bana RR cılar bilosunuz takılıom

yukarıdaki sözleri yazmasam pm yagmuruna tutulurum walla Çok gülüyorum bi keresinde öle olduda ondan yazıom alıstım artık Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

_MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 21.07.2008 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fuarda vardı bu girişte duruyodu sesi falan çoktu ama miktarı hatırlamıyorum çok fazla para istiyolardı Gülümsüyorum
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yurdum ustalarına imkan verseler daha neler yaparlar. 2 motoru birleştirmiş 2 silindirli Mz yapmış. Helal olsun valla Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum .
Eskiden 2 veya 3 tane mobilet motorlarını birleştirip koyan vardı. Tek kelime ile bravo.. Göz kırpıyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay ciyerim vayyyyy
alayına isyan, kurşun misali, aşkı benmi yarattım? Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Zamanında Mz nin üstüne dökme grenaj yaptırıp Yeşile boyatıp Kawasakinin yeni modeli diye gezenleride görmüştüm ve ben bile yemiştim Çok gülüyorum Yurdum insanı Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Motordelisi Motordelisi Motordelisi
Başa dön
Basgazayawrum Çevrimdışı Basgazayawrum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sezer17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: вαкıякöу∂єη

MesajTarih: 21.07.2008 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600cc ve 2 zamanlı Delirdim Delirdim Dil çıkarıyorum
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 21.07.2008 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu motor afyonda olup yapan kişi akrabam olur ayrıca fuara götürmüştük bu sene kanuni standında sergilemiştin motorun farıda benim eski cbr 125 in farı zaten
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 21.07.2008 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla çok hoş olmuş uğraşanların emeğine sağlık...
motor_delisi_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 21.07.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yapanın eline emeğine sağlık. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 21.07.2008 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kafa grenajı hangi motora ait?
XeeRooN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel olmuş.. Disk kitlio mu bunun acaba Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal