Allahın izniyle bir motosiklet almayı düşünüyorum.Forumda gezerken okudum çok kararsızım siz bir yol gösterirseniz çok sevinirim.Maddi durumumda 3.500 4.000 ytl lik makinalara yeter yani bunuda göz önünde bulundurursak çok iyi olur.TEŞEKKÜRLER........
(YBR)Web Page Name
(KANUNİ)Web Page Name[size=18]
Tarih: 21.07.2008 - 12:49 Mesaj konusu:
öncelikle aramıza hoşgeldin,
ybr kanuniye göre daha az yakıyor, kalite olarak karşılartırmak zaten yanlış sanırım forumun %90-95 i ybr diyecek bence YBR al. pişman olmazsın. ve unutmaki pişman olacağın şeyi yapma. hayırlı günler
Tarih: 21.07.2008 - 13:59 Mesaj konusu:
Çok teşekkürler gerçekten forum tüm fikirlerimi değiştirdi.Herkes japon diyor kararsızlık yedi bitirdi beni uffff başıma ağrılar giriyor.Geceleri rüyama neden bu kadar sorun yaptım bende anlamıyorum ama kanuninin görünüşü çok hoşuma gidiyor.Bu faktörde fikirlerimi etkiliyor.Herkesin görüşü başka kimi al diyor kanuniyi kimi alma bende napacağımı şaşırdım.Her konuda teknik konudada karşılaştırmalar yaptım.Özellikleri neredeyse aynı ancak görüntü grenaj olayı beni etkiliyor benim baktığım modeldede vibrasyon titreşim giderildiği söylendi.Görünüşünün racer olmasını istiyorum zaten ybr alırsamda modifiye yaparım.Ama uğraşıp orjinalini bozmak istemem.Neden bu kadar kötülüyorlar kanuniyi onuda bilmiyorum.Düzgünce kullanıldığında bi sorun olacağını sanmıyorum babamda kanuniden yana baktık beğendikte doğrusu lastikleri falan çok çekici duruyor kalıplı duruşu etkileyici ESKİŞEHİRde yamaha bayisi olmadığını düşünüyorum eğer bilginiz varsa adresi konusunda lütfen yardımcı olun.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız