Az önce hayretler içinde üyemiz ve aynı zamanda Lisanslı bir Motosiklet Sporcusu olan "Çagrı COŞKUN" un forumalrımızda yazdıgı bir mesajı okudum..
Ve durumun ne kadar içler acısı oldugunu bu mesaj ve yaşananlar tescillemiş oldu...
İşte Çağrı COŞKUN'un kendi anlatımıyla TMF deki başıboşluk...
Alıntı:
Merhaba motor delisi üyeleri Sizlere başımdan geçen kısa bir olayı anlatmak isterim yorumu tamamen sizlere bırakmaktayım ben kendi payıma düşeni aldım zaten YARIŞAMIYORUMMMMM.... Her neyse konumuza geçelim ama önce ben size kendimi tanıtayım ismim Çağrı Coşkun izmirden yazıyorum caddelerden ve pistlerden muhtemelen izmirli arkadaşlarım ve abilerim tanıyacaklardır 17 numara ile yarışan pistlerde çaylak yarışmaya sonuna kadar aç olan bir gencim diyelim her neyse biliyorsunuz yakın geçmişte bu bulgaristan yarışı çıkarıldı önümüze ve bu bence tamamen Sinan Sofuoğlu'nun ölümünü örtbas etmek için düzenlenen bir ilüzyondur her neyse izmirden zaten bildiğim kadarıyla katılım olmadı ancak ben gidicektim tüm hazrlıklarımı yaptım ve tarihi beklemekteydim çünkü kendimce eğer ki o antremanlarda Sinan Sofuoğlu değilde ben ya da bir başka aksanım hayatını kaybetseydi bundan emin olabilirsiniz ki o gün cenazem kalkar ve olay yeri kirlendiyse şayet belki süpürülür ve antremana devam edilirdi bunu makinem kadar iyi biliyorum diyebilirim çünkü ben bir çaylağım o ise Sinan Sofuoğlu evet yine her neyse bunu da geçtim vizemle ilgili bir sorun çıktığı için bulgaristana gidemedim üzüldüm hemde çok üzüldüm hatta kahroldum bile diyebilirim ama dedim ki balkan şampiyonasının olduğu bulgaristan ayağında bana ve tüm yarışçılara sunulduğu gibi herşey tmf ye aitti ve kendimi avutacak bir sebebim vardı yabancılarla yarışabilicektim en azından kaybetsemde tecrübem olucaktı bunu bilerek gidicek olmam bile heyecan veriyordu bana dediğim gibi ben yarışmaya sonuna kadar açım çünkü ailemin korkularından dolayı bu işe çok geç başladım dünya standartlarına göre elbette türkiye için erken bile yine her neyse... işte can alıcı nokta ya geleyim benim için çok şey ifade eden izmir yarışları dediniz bu site de ve benim hayallerime tercüman oldunuz hem de 3 tane yarış sponsorsuzda olsam 2 sene aç da gezsem tüm benliğimi bu yarış tarihlerine endeksledim para kaynaklarımı zorladım lastik için yürüyen aksam ekipmanları vs. vs. için herşey hazırdı işte vurgun burda başıma geldi diyebilirim sizler sayın site yöneticileri bu red cevabını açıklamanızdan sanırım 1 yada 2 gün önce ben tmf den deniz geyik hanım efendi ile konuştum konuşma aynen bu şekilde oldu beni aradı ve bulgaristandaki balkan şampiyonasına yani tmf nin düzenlediği 2. yarışa katılıp katılmayacağımı sordu pasaportumda sorun olduğu için bana geri yollacak ve ben süresini uzatıp tekrar geri yollayacaktım ama ben bulgaristana gitmekten vazgeçmiştim çünkü izmirde bi bekleyen 3 yarış vardı deniz hanıma dedim ki motor delisi spor klübü izmirde 3 tane yarış düzenliyormuş deniz hanım benim sponsorum yok malesef izmirli olduğum için ve antremanlarımı da izmir yarış pistinde yaptığım için bulgaristan şu an için bana lüx oluyor dedim ben pasaportumu geri yollamanızı rica ediyorum dedim ben 3 yarış olan izmirde ki yarışlara katılacağım ilginize teşekkür ederim dedim.... işteeeee beklenen cevap da deniz hanımdan bana geldi laf aynen şu şekilde oluyor -alaycı bir gülümseme ses tonuyla onaylanırsa yarışırsınız elbet çağrı bey ben pasaportunuzu kargoya veriyorum teşekkür ederim... zaten olmayacağını o ses tonundan anladım ve bunu o gün yanına uğradığım herkesin yakından tanıdığı Burak21'e de anlattım ister şahit diyin ister ne derseniz diyin işte artık... sonra siz bu linki açmışsınız ve ben çok eski bir üyenizdim şifremi unuttum ve uğraşmıyordum bile ama bunları sizinle paylaşmak için aranıza geri döndüm ve şifremi falan geri alarak siteye giriş yaptım... işin özü ben yarışmaya açım ve yarışamıyorum bu federasyona da hepinizin huzurunda lanet okuyor ve yuhh çekiyorum bunlar işini bilmez komplexli muhtemelen çıkarcı ve bu sporun ne selesinden ne lastiğinden ne de fren manetinden anlayan kişiler, motor işimi aman oğlum evladım şeytan işi uzak dur zihniyetindeki insanların belki de sadece para kazanma amacıyla oluşturduğu bir topluluktur diyorum bu tmf lütfen elimizden geleni yapalım bu bilinçsiz topluluğu ortadan kaldıralım ve makinelerden gerçekten anlayan en önemlisi bu tutkuyu bilen ve tarafsız olan gerçekten sporcusunu ileriye taşıyabilen fedakarlık yapmaya hazır bir TMF kadrosu için elimizden geleni yapalım... kısa dedim bir hayli uzun olmuş gözlerinizi yorduğum için kusuruma bakmayın iyi günler...
TMF deki sekreter bile İzmir'e yarış değil yağmurlu havada SU verilmiyeceğini biliyor... ve ne yazıkki bunu genç bir sporcuya ALAY EDER GİBİ söylüyor...
Bu sporu yapmak için cani gönülden tüm imkanlarını zorlayan bir gencin YARIŞMA hakkı birilerin çıkarları yüzünden elinden alınıyorrrr.
YAZIKLAR OLSUN
Bende bu işin ölünceye kadar takipçisiyim...
Eğer İzmir'e bizim dışımızda herhangi bir yarış , TMF nin yandaşı oldugunu herkesin bildiğ başka bir kulübe verilirse o zaman kim nasıl hesap verecek merak ediyorum...
Bu vesileyle TEKRAR TEKRAR...MOTOSİKLET sporunu TMF yönetimi içindeki BAZI kişlerden kurtarmak için herkesi göreve çagırıyorum... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
En son HakanDincer tarafından 22.07.2008 - 14:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 21.07.2008 - 15:02 Mesaj konusu:
Bu gibi durumlarda genelde herkes sırtımızı sıvazlayarak telefonla yada birebir
"Harikasınız, yazın bütün gerçekleri bizde arkanızdayız"
Diyor..Ama bu yolda yürürken geriye dönüp baktığımızda birde görüyoruzki yalnız yürüyormuşuz...
bu sırtımızı sıvazlayanlar bizim üyelerimiz değil yanlış anlaşılmasın..Camia içinde etkin kişiler...Bu sporun içinde daha önce aktif görev almış ve halen aktif pozisyonda olan kişiler...
Zaten TMF içindeki bazı kişilerde cesareti burdan buluyor ve şöyle düşünüyor;
"Nasıl olsa konuşup konuşup susarlar"...
İşte bende diyorumki madem bu spor artık ayaga düştü , biz el verip kaldıracaz ve geriye baktıgımızda sırtımızı sıvazlayan ellerin bize desteğini görmek isteriz...
işte bu nedenle MD de yazılan bu MUHALEFET topicleri çok ama çok önemli..
Bakın TMF için açtıgımız BASIN BİLDİRİSİ topici 12 BİN kişi tarafından okunmuş...
Burası onlar için korkulu rüyadır..
Çünkü burda yazan her kelimeyi herkes sindire sindire okuyor.... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
HakanDincer, abi tamam birlikte yürüyelim ama yol göster ne yapcaz okumak bişeyler yazmak cözümse durmadan 7/24 yazalım ne yapcaz abi söyle üstümüze ne düşüyosa il il dilekçe toplayalım imzalı gönderelim bişeyler olsun ki tmf yıllardır böyle yürüyen bir yer sen gün ışıgına cıkarmış oldun nihayet
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 21.07.2008 - 15:07 Mesaj konusu:
çok entresan olaylar,
son günlerde yaşananları olumsuzlukları okudukça şaşkınlığım katmer katmer artıyor.
ve kendime soruyorum,,NEDEN DİYE...
neden türk milletinin herzmn önü birşekilde kesilip duvar örülüyor.
ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım.....yazıklar olsun..........
valla hakan,elinden geleni ardına koyma arkadaşım.eğer denilen gibi
vurdumduymazlık ve haksızlıklar dönüyorsa ki bu yola girmişin belli,sonuna kadr da yürü... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 21.07.2008 - 15:08 Mesaj konusu:
gumusok, kanunlar çerçevesinde bu işlerin üstüne gidiyoruz..
akşam saat 19:010 da avukatlarımızla toplantıda olacagım ve programlı bir şekilde izlenecek yol çizilecek...
Ve burda sizlere düşenleri duyuracagız ve desteğinizi isteyeceğiz.... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 21.07.2008 - 15:10 Mesaj konusu:
Ben Türkiye Cumhuriyeti topraklarında doğdum bu ülke için ve halkı için herkes gibi elimden ne geliyorsa yaparım ya Süleyman MEMNUN _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Tarih: 21.07.2008 - 16:22 Mesaj konusu:
sizlere düşenleri duyuracagız ve desteğinizi isteyeceğiz.... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız