konu üzerine aklıma gelen bişey geçenlerde ne oldu arkadaşlar
sitemizin üyelerinden zxrhalit ve yassin nickli arkadaşlarım ile trafik ışıklarında karşılastım
bide ne görüyüm ikiside küçük bir motora (mobblet'e)binmişler sanayiye yag yag filitresi almaya gidiyorlarmış
bunlar yanaştı yanıma derken birden bi honda 600f belirdi oda durdu ışıklarda halit bu ya dediki 600f kullanan arkadaşa
abi kaç yapıyor bunlar?
çocuk 330
hiç bastınmı 325 net gördüm ama insan korkuyor
fiatı ne abi?40 milyar
ve lamba yeşil yanıp cocugun kalkışı görmenizi isterdim
halbuki zxrhalit resmi lisanlı yarışcı yassin ise belki konyanın en iyi 600 cc sürenlerinden bence şenlik oluyor böyle seyler yav
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1075 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 21.07.2008 - 16:13 Mesaj konusu:
bu yıllardır süren bir geyiktir motorcular arasında ama senin anlattığın gibi anlamayıp sazana düşenlerde oluyormuş demekki bana böylesi denk gelmedi ama geçen gün memlekete gittiğimde yamaha bayii arkadaşım dışarda yeni gelmiş bir sıfır r1i yıkarken camı tam açmadan arabadan abi bu r6 kaç para dedim oda bana bakmadan cevap verdi abi en son kaç bastın bunula diye sorunca bana döndü ve tabi ki tanıdı ve arabadan içeri horumu sokup sırılsıklam yaptı beni hahahahahahahaha _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Tarih: 21.07.2008 - 16:16 Mesaj konusu:
olur böleeee vakalar dert etmeyin zaman zaman benim de kafaladıgım tipler oluyor _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
bendende bir hikaye madem konu acılmıs yazayım dedim evvelki haftaların birinde incir altına gezmeye gittik arkadasimla bir aksam ..
motosikleti park ettik yürüyüs yaparken ileride yeni kasa beyaz bir r6 basında iki kisi sürücünün elinde kask var artçinin yok , yanlarından gecerken elimizde kaskları görünce adam birden arkadaşına döndü yüksek bir ses tonu ile hatta adeta bagirarak hadi gel canım sıkıldı bi 300 yapıp gelelim dedi
bu ne mantıktır anlayamadım, o motosiklet 300 yaparmı yaparsada bu ne beni ilgilendirir nede kız arkadasimi yorumu sizlere bırakıyorum yani..
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 552 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 21.07.2008 - 18:42 Mesaj konusu:
O bize kendi ve heyecanla anlattığı arkadaşıyla birlikte gülüyor ama biz ona bütün MD olarak gülüyoruz o enayilerde bunun farkında değil _________________ !..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Tarih: 21.07.2008 - 19:34 Mesaj konusu:
hepsı aynı yaaa of amma guzel super alet abi kaç yapar diyorsun lavuk hemen kasılı 300 net die diye bagırasım gelır benım dayanamam boyle mal ınsanlara
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız