Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Madem öyle gel böyle bunuda okuyun:):):):):)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Madem öyle gel böyle bunuda okuyun:):):):):)

Madem öyle gel böyle bunuda okuyun:):):):):)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gumusok
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 21.07.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Madem öyle gel böyle bunuda okuyun:):):):):) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=66032#1363882
dj ramon arkadaşımızın açmış oldugu topikten esinlenerek açtım bu topigi Çok gülüyorum

konu üzerine aklıma gelen bişey geçenlerde ne oldu arkadaşlar
sitemizin üyelerinden zxrhalit ve yassin nickli arkadaşlarım ile trafik ışıklarında karşılastım
bide ne görüyüm ikiside küçük bir motora (mobblet'e)binmişler sanayiye yag yag filitresi almaya gidiyorlarmış Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bunlar yanaştı yanıma derken birden bi honda 600f belirdi oda durdu ışıklarda Şok oldum
halit bu ya dediki 600f kullanan arkadaşa Çok gülüyorum Çok gülüyorum
abi kaç yapıyor bunlar?
çocuk 330 Çok gülüyorum Çok gülüyorum
hiç bastınmı 325 net gördüm ama insan korkuyor
fiatı ne abi?40 milyar Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ve lamba yeşil yanıp cocugun kalkışı görmenizi isterdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
halbuki zxrhalit resmi lisanlı yarışcı yassin ise belki konyanın en iyi 600 cc sürenlerinden bence şenlik oluyor böyle seyler yav

peki sizin buna tavrınız ne olurdu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
gumusok Çevrimdışı gumusok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
XeeRooN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halil yerinde olsam; benim mobilette 310'da kalıyor nasıl bir modifiye yapabilirim_?? Delirdim Delirdim
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 21.07.2008 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu yıllardır süren bir geyiktir motorcular arasında ama senin anlattığın gibi anlamayıp sazana düşenlerde oluyormuş demekki bana böylesi denk gelmedi ama geçen gün memlekete gittiğimde yamaha bayii arkadaşım dışarda yeni gelmiş bir sıfır r1i yıkarken camı tam açmadan arabadan abi bu r6 kaç para dedim oda bana bakmadan cevap verdi abi en son kaç bastın bunula diye sorunca bana döndü ve tabi ki tanıdı ve arabadan içeri horumu sokup sırılsıklam yaptı beni Delirdim Delirdim hahahahahahahaha
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 21.07.2008 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum olur böleeee vakalar dert etmeyin zaman zaman benim de kafaladıgım tipler oluyor Gülümsüyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 21.07.2008 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

puhahahaha Çok gülüyorumÇok gülüyorumD:DD: allalh iiliginizi versin ya koptum walla Bravo

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
MythShaman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.07.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bendende bir hikaye madem konu acılmıs yazayım dedim Çok gülüyorum evvelki haftaların birinde incir altına gezmeye gittik arkadasimla bir aksam ..

motosikleti park ettik yürüyüs yaparken ileride yeni kasa beyaz bir r6 basında iki kisi sürücünün elinde kask var artçinin yok , yanlarından gecerken elimizde kaskları görünce adam birden arkadaşına döndü yüksek bir ses tonu ile hatta adeta bagirarak hadi gel canım sıkıldı bi 300 yapıp gelelim dedi Çok gülüyorum

bu ne mantıktır anlayamadım, o motosiklet 300 yaparmı yaparsada bu ne beni ilgilendirir nede kız arkadasimi Gülümsüyorum yorumu sizlere bırakıyorum yani..
Başa dön
MythShaman Çevrimdışı MythShaman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 21.07.2008 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyleleri çıkıyor işte bizde gülüyoruz
a da lazım Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
karaprens_08
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Taşı topragı beş para etmeyen memleketten

MesajTarih: 21.07.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MythShaman, biz onun gibilerine artist diyoruz yanındakinede şıracı(kaskı olmayan küçük artist) Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
karaprens_08 Çevrimdışı karaprens_08 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehe böyleleride var Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rddkers_riders
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum
Başa dön
rddkers_riders Çevrimdışı rddkers_riders Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gumusok
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu, böyleleri olcakki nesemız yerıne gelcek Çok gülüyorum
Başa dön
gumusok Çevrimdışı gumusok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O bize kendi ve heyecanla anlattığı arkadaşıyla birlikte gülüyor ama biz ona bütün MD olarak gülüyoruz o enayilerde bunun farkında değil Delirdim Çok gülüyorum Delirdim
AZYet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum güzelmiş yaa

peki abı mobyletle kac gordun en son Çok gülüyorum
Başa dön
AZYet Çevrimdışı AZYet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepsı aynı yaaa of amma guzel super alet abi kaç yapar diyorsun lavuk hemen kasılı 300 net die Delirdim Delirdim Delirdim diye bagırasım gelır benım dayanamam boyle mal ınsanlara
Başa dön
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal