Tarih: 21.07.2008 - 16:29 Mesaj konusu: 180 km lik yalnız gezim:
merhabalar.malüm dün günlerden pazardı.Bir arkadaşımın köyünde bir toplantı olduğunu ve arkadaşım Doğan beyin köyde olduğunu duyduve süpriz yapmaya karar verdim.Düştüm yollara.Ben Kayseri merezde oturuyorum arkadaşımın köyü Yozgat Çandıra bağlı Elçi köyü.Buraya 80 km uzaklığı var ve kısa bir gezi için ideal km.Şimdi geçelim resimlere iyi seyirler.
Giderken hiç resim çekmedim hep gelirken çekilmiş resimlerin ilki.Doğan kardeşim ve ben.
Doğan kardeşim beni oradaki bazı insanlarla tanıştırdı ve bir güzel karnımı doyurdu.(geçmişlerine rahmet olsun)
ve orada yaklaşık 1 saat kaldıktan sonra ben müsade isteyip ayrılıyorum.Yolda çokgüzel manzaralar var sık sık durup foto çekiyorum.
Buz gibi suyuolan bir çeşmede bir mola verip kaskıma yapışan sinekleri ve motorungrenajını temizledim.
kendi fotoğrafımı çektim.
ve büyük toraman a geliyorum.Burası belediyenin önü.
levha hoşuma gitti.
aynı levhanın diğer tarafı.
Kayapınardan geçerken.(Burada 15 günüm geçmişti)
Yamulabarajı üzerindeki 420 m uzunluğundaki viyadüğün üzerinde duruyorum.
Balık tutan insanlar.(zumlu)
Aynı kareden zumsuz.
Bu çeşmeden Kayseriye kısa yol var.Bu noktada arkadaşlara telefon ettim.Onlarda buraya 100 km uzaklıkta bahçecik barajında balıktutuyorlar oraya gideceğim ama telefonları çekmiyor.Ve ben yine yolu uzatarak gidiyorum.Burası Güneşli.Bu resmi çekerken bir ambulans beni fena halde korkuttu.(yanıma sessizce geldi vebirden sirenler açtı benkaçarken resim böyle eğri çıkmış)
Burasıda gömeç köyü.Sulak ve güzel bir köydür.
Ve sonradanarkadaşlara telefonla ulaşıyorum ve yolda olduklarını öğreniyorum bahçecik;e gitmekten vazgeçip hala oğlunun mancusundaki bahçesine geliyorum ve burada 1 saat geçirip sonra Kayseriye geliyorum.Toplam 180 km olmuş.Ve 15 ytl lik benzin yakmışım.
Gün bayağı güzel geçti free takıldık ama neşeliydi. herkese kazasız sürüşler dilerim.
doblocu38 abi ben Kayseri'ye geldim diyemi kaçtın yoksa Abi harika bir gezi olmuş devamını bekliyoruz _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
doblocu38,ne güzel bir hafta sonu gezisi,eline emegine ,motoruna sağlık.
15ytl ile 180 km ha,harika. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
tennere, ya sen varya harbi bir piç sin ha ne alakası var konuyla caminin okulun geri zekalı manyak _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
güzel bir gezi olmuş,benim gibi tek gezmişsin,ben genelde tek gezerim ama bi arkadaş buldum bende artık ikimiz takılıyoruz.resimler için sağol _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız