Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - nereye gitsem karşıma çıkıyor :)))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

nereye gitsem karşıma çıkıyor :)))

nereye gitsem karşıma çıkıyor :)))
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:47    Mesaj konusu: nereye gitsem karşıma çıkıyor :))) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hafta sonu kankamla şöööle arabaya atlayıp (motorumuz yok ya) Dil çıkarıyorum
dikilide kordonda biramız eşliğinde akşam güneşi batımına bakarak hoş vakit geçirelim derken
eksoz sesi ile karışık bi baktım ki erdem geliyor naber erbil abi diyerek Çok gülüyorum
güneş batımını izledikten sonra denize sıfır bi mekan bulup hoş sohbet eşliğinde güzel vakit geçirdik
bergamalı motorcular eşliğinde.
sonra ne mi oldu ? tabiki herkez kendi yoluna..... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

geceden bikaç resim paylaşmak istedim.

suzukıcı ismail arkadaşımız Gülümsüyorum

resmi çok fena kaplıyorsun be kardeş...

http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun yok yaaaa,Rahat rahat izmire gidersin tabi Göz kırpıyorum
Hadi neyse eylenmişsin galiba,Arabayla iyi gezmeler erbil.... Dil çıkarıyorum
Araban ne marka ? odamı YAmaha yoksa... Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nostorm, yamahanın yandan çarklısı,caddy derler....... Gülümsüyorum
hem izmire değil senin memleketin dikiliye gittim.hani geldiğinde haber verecektin ya,oraya işte... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burası motor paylaşım sitesi Göz kırpıyorum Siz gençlerin motorları nerde Şok oldum Neden saklıyorsunuz bizden Çok gülüyorum

Basit Cümleyi Türkçe Karakterler,Basit İnsanı ise Karaktersizler Oluşturur!!

En son kdrygz tarafından 21.07.2008 - 18:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.07.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş erbil abi Gülümsüyorum

ekamba demiş ki:

yamahanın yandan çarklısı,caddy

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lem bunları bana gıcıklık olsun diye koyuyorsunuz demi topige,dikili harika ama erdemim sen hiç arkana bakmazmısın abim.Erbilis herkeze,İsmail ustamada selamlar.
Balaban da kendini hazırlasın.anladı o

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.

En son SABER tarafından 21.07.2008 - 18:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba Erbil'abim foto lar için tşk ler WarCer Erdem'cim süper sin kardesim motorsuz yakalıcan bunu Çok gülüyorum erbil abi pm war bi bak zahmet olacak ama Gülümsüyorum

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer erdem sürpiz yapmış sana erbil abi Çok gülüyorum bigün banada sürpriz yapcak ama yüreğim dayanıcak mı bilmem Dil çıkarıyorum Bravo Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 21.07.2008 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Bravo erbil uye kaydın basladımı aga Dil çıkarıyorum
benıde benıde Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 21.07.2008 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erbil sana bu motorsuz kalma işi yaramadı vallahi. Bir an önce Yamaha yeni R1 i çıkarsada sende yeni makinana kavuşsan.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 21.07.2008 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmezsen manısaya çöp şişe bekletirsen bızı al kalırsın ıste boyle erdeme Erdem gezme olm dur bıraz yaw sabah orada aksam buradasın nasıl ıs anlamadım gıttı
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 21.07.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, beni de yaz listeye.... Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 21.07.2008 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel kareler... paylasim icin tessekürler.... Bravo

ne Listesi birseymi kacirdim...???

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 21.07.2008 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, Gülümsüyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel gectigi belli Bravo

Ahh satmiyacaktin iste su motorunu!!!! Arabayla gezilirmi hic Dil çıkarıyorum
Bekle bakalim yeni R1 i
Başa dön
Zuhal Çevrimdışı Zuhal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal