Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - En Kötü günüm...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

En Kötü günüm...

En Kötü günüm...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 21:01    Mesaj konusu: En Kötü günüm... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün Motorumu almak için annem haber ve para bekliyordum=) kredi çekilicekti sabit gelir yok cafe ödenmiş ödenmemiş bir sürü vergi istiyorlar neyse ağlamaktan yazamıyorum konuyu neden yazdığımıda bilmiyorum annem işten çıkartılmış motoruma kavuşamadım uzun bir süre daha motorsuzum galiba alasıya kadarda aranızdan uzak durucam sanırım kusura bakmayın arkadaşlar kısa sürede hepinize alıştım tekrar teşekkürler hepinize Başkan Hakan abim ve Arzu ablamada teşekkürler...
Başa dön
Michael Çevrimdışı Michael Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.07.2008 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok kötü yah Üzgünüm
geçmiş olsun annen inş daha güzel bi iş bulur sende en kısa zamanda motoruna kavuşursun Bravo
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 21.07.2008 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Michael, umarim kisa zamanda her sey duzelir ve sende cok istedigin bir motora kavusursun...
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AZYet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayallerının peşini asla bırakma dostum
Başa dön
AZYet Çevrimdışı AZYet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

inş birdaha ki sefere
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.07.2008 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AZYet demiş ki:
hayallerının peşini asla bırakma dostum

bencede elbet bir gün olacaktır Bravo Bravo Bravo
bizdende ayrılma Göz kırpıyorum bi sen diğil aramızda senin gibi motorsuz motorcular çok motorlu olmuşunuz motorsuz olmuşunuz fark yok Bravo yeterki içinizde MOTOSİKLET sevgisi olsun dosıtum Göz kırpıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok istiypde olmayınca İstemiyorum
Başa dön
Michael Çevrimdışı Michael Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 21.07.2008 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen yat kalk annene dua et ki seni kandırmamış elinden geleni yapmış ama olmamaış bak birde benim hikayemi dinle

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=64368 işte bu forumda iice oku bakalım nasıl olmuş benim sonum Üzgünüm
şimdi noldu biliyomusun her geçen gün babamdan soğudum koptuğu yere kadar böyle gidecek o haatasını biliyor her gün yalvarıyor ama iş işten geçti... benim sorunum motor değil alınmaması gerekiyorsa alınmasın ama bi insanın hayaliyle hemde en büyük hayeliyle oynanmaz heleki bu insan tam gençliğe adım attığı agrasif dönemlerdeyse (19 yaş) Bravo
seneye üniversiteye gidecem sırf babamı görmemek için kendimi şehir dışına atacağım, gittiği yere kadar gidecek para almadan sadece eğitim kredisi ile ne kadar olur bilmiyorum ama olacak Bravo

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keşke kolay olsa okudum ama olmuyor
Başa dön
Rosse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Michael, Güzelim İstanbulda oturuyorsan PM at benim ikinci motorumu kullanmana yardımcı olabilirim.Seni çok iyi anlıyorum.Sıkma canını.En güzel şekilde ağırlarım seni. OK
Başa dön
Rosse Çevrimdışı Rosse Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmirdeyim Rosse Çok teşekkür ederim bunu söylemen bile nasıl biri olduğunu gösterir çok sağol
Başa dön
jackpot
Üye
Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 21.07.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu nasil birsey abi... Motorcu motorla olunaz abicim. Sende ruh var mi? Iste ona bak. Ruhsuzca , yalniz gaz guz icin olanan tipler dolu etrafta. Ruzgarli birgunde kapa gozlerini ve kedini soguk ruzgara birak.Elbet birgun motorun olur ama ruhun yoksa olmaz iste. Sonradan motorcu olunmaz motorcu dogulur.
Başa dön
jackpot Çevrimdışı jackpot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en ucuna kadar geldikten sonra tam oldu dedikten sonra motora dokunup tur attıktan sonra altından alınması çok kötü İstemiyorum İstemiyorum
Başa dön
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 21.07.2008 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kafanda bir yerde bu düşünce dursun. Bak sonra ne kapılar açılır.. Kesinlikle böyledir bu işler. Önce düşünce gelir, ardından bir süre sonra o hayaline kavuşursun..

Karı kız işleri de böyledir.. Göz kırpıyorum
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.07.2008 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarın son kez bankaya gidicem bakalım...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal