Tarih: 21.07.2008 - 21:01 Mesaj konusu: En Kötü günüm...
Bugün Motorumu almak için annem haber ve para bekliyordum=) kredi çekilicekti sabit gelir yok cafe ödenmiş ödenmemiş bir sürü vergi istiyorlar neyse ağlamaktan yazamıyorum konuyu neden yazdığımıda bilmiyorum annem işten çıkartılmış motoruma kavuşamadım uzun bir süre daha motorsuzum galiba alasıya kadarda aranızdan uzak durucam sanırım kusura bakmayın arkadaşlar kısa sürede hepinize alıştım tekrar teşekkürler hepinize Başkan Hakan abim ve Arzu ablamada teşekkürler...
çok kötü yah
geçmiş olsun annen inş daha güzel bi iş bulur sende en kısa zamanda motoruna kavuşursun _________________ Fırat ÜNER İzmir MD
ѕєƒαѕıηı ѕüяüмüz αşкıη, ¢єƒαѕıηı∂α çєкєяιz.! υℓтяαѕℓα&
bencede elbet bir gün olacaktır
bizdende ayrılma bi sen diğil aramızda senin gibi motorsuz motorcular çok motorlu olmuşunuz motorsuz olmuşunuz fark yok yeterki içinizde MOTOSİKLET sevgisi olsun dosıtum _________________ MoToR UsTAsI
ARh(+)
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2263 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 21.07.2008 - 21:38 Mesaj konusu:
sen yat kalk annene dua et ki seni kandırmamış elinden geleni yapmış ama olmamaış bak birde benim hikayemi dinle
http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=64368 işte bu forumda iice oku bakalım nasıl olmuş benim sonum
şimdi noldu biliyomusun her geçen gün babamdan soğudum koptuğu yere kadar böyle gidecek o haatasını biliyor her gün yalvarıyor ama iş işten geçti... benim sorunum motor değil alınmaması gerekiyorsa alınmasın ama bi insanın hayaliyle hemde en büyük hayeliyle oynanmaz heleki bu insan tam gençliğe adım attığı agrasif dönemlerdeyse (19 yaş)
seneye üniversiteye gidecem sırf babamı görmemek için kendimi şehir dışına atacağım, gittiği yere kadar gidecek para almadan sadece eğitim kredisi ile ne kadar olur bilmiyorum ama olacak _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Michael, Güzelim İstanbulda oturuyorsan PM at benim ikinci motorumu kullanmana yardımcı olabilirim.Seni çok iyi anlıyorum.Sıkma canını.En güzel şekilde ağırlarım seni.
Bu nasil birsey abi... Motorcu motorla olunaz abicim. Sende ruh var mi? Iste ona bak. Ruhsuzca , yalniz gaz guz icin olanan tipler dolu etrafta. Ruzgarli birgunde kapa gozlerini ve kedini soguk ruzgara birak.Elbet birgun motorun olur ama ruhun yoksa olmaz iste. Sonradan motorcu olunmaz motorcu dogulur.
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 802 Nereden: Bostancı- Istanbul
Tarih: 21.07.2008 - 22:41 Mesaj konusu:
Kafanda bir yerde bu düşünce dursun. Bak sonra ne kapılar açılır.. Kesinlikle böyledir bu işler. Önce düşünce gelir, ardından bir süre sonra o hayaline kavuşursun..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız