Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - T-shirt Bastırıcam,Bakmalısınız

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

T-shirt Bastırıcam,Bakmalısınız
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 22.07.2008 - 02:35    Mesaj konusu: T-shirt Bastırıcam,Bakmalısınız Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son zamanlarda artan motosiklet kazalarıı canımı çok fazla sıkmaya başladı;
Bi işe yaramayacak biliyorum ama bi t-shirt bastırmak istiyorum,t-shirt'in arka kısmında "Motosikleri Fark Edin" Altına'da kazalı bi motor resmi koymayı düşünüyorum ancak türkiye'de olan bir kaza koyacağım resimdeki motorun sahibi MD'den biriyse bi sorun olurmu diye düşünüyorum,eğer sorun olursa resimsiz bastırıcam YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..
İşte yaptıracağım t-shirt ve motorun resmi.

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sercan_RR
Üye
Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 02:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benceeee güzel ama daha fazla yorum olmalı . . . Bravo
Başa dön
sercan_RR Çevrimdışı sercan_RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.07.2008 - 02:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ercan güzel fikr süper olur Bravo

orda msnde benim yazdm iletiler duruyo galiba muhahaha Çok gülüyorum Delirdim
6. pencere Çok gülüyorum
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AZYet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 08:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel fikir Alkışlıyorum Alkışlıyorum
2 gundur takip ediyorumda trafıkte moturcuları farkedin dıye bir sürü topic açıldı.bunlar bizler adına çok güzel hareketler.bide kısa zamanda uygulayabılsek Çok gülüyorum
Başa dön
AZYet Çevrimdışı AZYet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 22.07.2008 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olacak iş değil yav şu hayabusa ya bak,yaralı aslan gibi yatıyor yerde Üzgünüm yazık olmuş içim gitti... Penye olayıda çok güzel Alkışlıyorum Alkışlıyorum

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.07.2008 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok başarılı ama daha büyütülmüş bir resim olsa daha mı ıyı ? Alkışlıyorum Alkışlıyorum
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pamati, t-shirt'e sığmıyor resmin net olması içinde fazla büyük olmaması gerekiyor.

Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bu güzel Gülümsüyorum
tebrikler Alkışlıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX-6R-EGE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

T-SHİRT MUTLAKA SİYAH OLMALI BENCE BASKI DAHA NET ÖN PLANDA OLUR İİ BİR FİKİR TEBRİKLER
Başa dön
ZX-6R-EGE Çevrimdışı ZX-6R-EGE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada bildiğiniz üzere biz küçük şehirde yasayanlar için md tişörtü bulmak nerdeyse imkansız acaba bizimde md logolu tişört bastırmamıza izin varmı
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
somali
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bir fikir tbrler
Başa dön
somali Çevrimdışı somali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yasenya_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şehirden_

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi düşünmüşsün gerçekten.yazı karakterini büyütüp omuzlara uzatabilirsin.umarım irisindir daha büyük resim daha iyi olur Gülümsüyorum

dikkat agresif deli...
Başa dön
yasenya_ Çevrimdışı yasenya_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yasenya_, Malesef omuzlara kadar uzatma yok zaten dediğin gibi iride değilim 17 yaşındayım Gülümsüyorum

Başa dön
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir konu. Aslında ortak bi grafik çalışma(sı/ları) yapsak da bastırabilenler bastırsa. Güzel bir etkinlik olur gibime geliyor.
muratF
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: hakkari

MesajTarih: 22.07.2008 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede güzel bir fikir,,, tek dikkat etmen gereken renkler olmalı,,, zıt renklerle dikkat cekmeli,,,
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal