Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 19.07.2008 PAPAZIN BAHÇESİ GEZİSİ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

19.07.2008 PAPAZIN BAHÇESİ GEZİSİ

19.07.2008 PAPAZIN BAHÇESİ GEZİSİ

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
nibiru
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Mersin

MesajTarih: 22.07.2008 - 12:49    Mesaj konusu: 19.07.2008 PAPAZIN BAHÇESİ GEZİSİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

28 yıldır Mersin de yaşıyorum, Tarsus taki Papazın Bahçesini görmek bir türlü nasip olmamıştı. Sonunda gördük..
Buluşma yerimiz Kaan ın dükkanı. Hazırlıklar yapıldı. yola çıkış saati planladığımdan biraz geç oldu ama neyse, bekleyen yk zaten bizi. Olmadı biraz da gece yolculuğu yaparız. (o zor inişi gece almak gerçekten zor oldu ama)..

Tarsus taki Nusret Mayın Gemisi (Burada ne işi var diye merak edenler olabilir: Tarsusulu bir zengin gemiyi jilet olmaktan son anda kurtarmış ve Tarsus a hediye etmiş.)

Yolda küçük bir kaza, hemen ilk yardım ekibi (ben ve Kaan Gülümsüyorum ) müdahale ettik Gülümsüyorum

Yolda her ihtimale karşı jandarmaya haber verdik kamp kuracağımıza dair..

Çamlıyayla dayız..

Sedat tutturdu tava yaptıralım diye, hadi bakalım dedik ve arkamızdaki fırına malzemeler verildi ve beklenmeye başlandı tava için. Gülümsüyorum

vee mutlu son... kurt gibi açtım walla..

Artık hava iyice karardı, oysa bizim daha zorlu bir iniş parkurumuz var. Çamlıyayla dan son manzaralar ve yola devam.

Nihayet kamp alanına geldik. Suyun büyük oranda kurumuş olması bizde büyük hayal kırıklığı yarattı. Gerçekten ülkemiz çölleşiyor *realsad*

Malikanemiz kurulsunnnnn!!!!....

Akşam yemeği(daha doğrusu çilingir soframız, nasıl olsa kalıcıyız)

Gece fotoları..

Sabahki halim Gülümsüyorum Ama çevre çok güzel, yemyeşil:)

ve kahvaltımız.. ortadaki kahrengi şeyler Gül ün harika kurabiyeleri.. Tekrar teşekkürler Gül bu harika kurabiyeler için..

Biraz çevreyi gezelim..

Su kala kala bu kadar kalmış Üzgünüm

Öğleye doğru Doğan ve eşi Emel yeni aldıkları vstorm ları ile geldiler Gülümsüyorum gezimize renk kattılar Gülümsüyorum

Artık dönüş yolculuğu..

Buralar tam bir oksijen fabrikası Gülümsüyorum

Küçük bir mola,

Susadım..

Papazın Bahçesi hep görmke istediğim yerlerden biriydi, çok şükür burayı da gördük. Başta çektiği fotolarla ve varlığıyla yanımda olan ardçım Sibel'e ve diğer tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Yaptığımız yol yaklaşık 220 km. Çamlıyayladan gittik, Ayvagediği'nden döndük.
Başka paylaşımlarda görüşmek üzere, sağlıcakla kalın.
Başa dön
nibiru Çevrimdışı nibiru Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gezi ve güzel fotoğraflar. paylaşım için teşekkürler.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.07.2008 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nibiru, paylaşım için teşekkürler.Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş. Bravo Suyun o hali ise üzücü İstemiyorum
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beyfendi unuttunuz galiba sitemize de açtığınızı veya karıştırdınız. Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

http://www.motordelisi.com/ftopict-66050.html bakın burada
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bı gezi olmus paylasım için tessekurler
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mükerrer topic Kitliyorum...
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Mersin

MesajTarih: 22.07.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tmm, özür Gülümsüyorum Ağlıyorum
Başa dön
nibiru Çevrimdışı nibiru Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal