28 yıldır Mersin de yaşıyorum, Tarsus taki Papazın Bahçesini görmek bir türlü nasip olmamıştı. Sonunda gördük..
Buluşma yerimiz Kaan ın dükkanı. Hazırlıklar yapıldı. yola çıkış saati planladığımdan biraz geç oldu ama neyse, bekleyen yk zaten bizi. Olmadı biraz da gece yolculuğu yaparız. (o zor inişi gece almak gerçekten zor oldu ama)..
Tarsus taki Nusret Mayın Gemisi (Burada ne işi var diye merak edenler olabilir: Tarsusulu bir zengin gemiyi jilet olmaktan son anda kurtarmış ve Tarsus a hediye etmiş.)
Yolda küçük bir kaza, hemen ilk yardım ekibi (ben ve Kaan ) müdahale ettik
Yolda her ihtimale karşı jandarmaya haber verdik kamp kuracağımıza dair..
Çamlıyayla dayız..
Sedat tutturdu tava yaptıralım diye, hadi bakalım dedik ve arkamızdaki fırına malzemeler verildi ve beklenmeye başlandı tava için.
vee mutlu son... kurt gibi açtım walla..
Artık hava iyice karardı, oysa bizim daha zorlu bir iniş parkurumuz var. Çamlıyayla dan son manzaralar ve yola devam.
Nihayet kamp alanına geldik. Suyun büyük oranda kurumuş olması bizde büyük hayal kırıklığı yarattı. Gerçekten ülkemiz çölleşiyor *realsad*
Malikanemiz kurulsunnnnn!!!!....
Akşam yemeği(daha doğrusu çilingir soframız, nasıl olsa kalıcıyız)
Gece fotoları..
Sabahki halim Ama çevre çok güzel, yemyeşil:)
ve kahvaltımız.. ortadaki kahrengi şeyler Gül ün harika kurabiyeleri.. Tekrar teşekkürler Gül bu harika kurabiyeler için..
Biraz çevreyi gezelim..
Su kala kala bu kadar kalmış
Öğleye doğru Doğan ve eşi Emel yeni aldıkları vstorm ları ile geldiler gezimize renk kattılar
Artık dönüş yolculuğu..
Buralar tam bir oksijen fabrikası
Küçük bir mola,
Susadım..
Papazın Bahçesi hep görmke istediğim yerlerden biriydi, çok şükür burayı da gördük. Başta çektiği fotolarla ve varlığıyla yanımda olan ardçım Sibel'e ve diğer tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Yaptığımız yol yaklaşık 220 km. Çamlıyayladan gittik, Ayvagediği'nden döndük.
Başka paylaşımlarda görüşmek üzere, sağlıcakla kalın.
nibiru, paylaşım için teşekkürler.Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş. Suyun o hali ise üzücü _________________ Nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım
Katil defterine adını koydum
Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 5329 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 22.07.2008 - 13:08 Mesaj konusu:
Beyfendi unuttunuz galiba sitemize de açtığınızı veya karıştırdınız.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
http://www.motordelisi.com/ftopict-66050.html bakın burada _________________ Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız