merhaba arkadaşlar.uzun bir aradan sonra elazığ motosiklet kulubu olarak kaliteli bir
gezi düzenleme kararı aldık.
rota uzun ve motor için özel seçildi.
elazığ malatya erzincan ve tunceli il sınırlarının tamamına girip çıktık. toplam 350 km ..
çok güzel ve bol virajlı uzun bir tur oldu.
öncelikle geziye kaılan tüm akadaşlara teşekkür ederim bileğinize sağlık..
gezide 5 küçük 5 büyük motor vardı...
ama planlı gidişimiz kimseyi üzmedi...
uçurum dağ ve virajı çoook fazla olan yolda allaha şükür kimse düşmedi.
herkese tekrar teşekkürler
işte final resim gezi hakkında herşeyi anlatıyor aslında
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
ne güzel gezmişsiniz,manzaralar çok güzel elinize sağlık. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
maşaallah ne güzel gezmiş yemiş içmişiniz,Allah muhabbetinizi bozmasın,fotolar için tşk ediyorum _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Fotoğraflarda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim kemaliye liyim en son 2 sene önce gitmiştim ve memleketimi çok özlemiştim yemin ederim fotoğrafları eğini kemaliyemi görünce çok duygulandım çok teşekkür ederim. Daha çok fotoğraf varsa veya eğinin içinden ileriki zmnlarda çekerseniz çok rica ediyorum bana yollamanızı. Bu sene sonunda gitmeyi düşünüyorum ve bol bol fotoğraf çekip internette yayınlamak istiyorum çünkü benim gibi özlem dolu olan çok insan olduğunu biliyorum.
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1378 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 23.07.2008 - 13:28 Mesaj konusu:
güzel gezi olmuş o uçurumlar ne öyle ya... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız