Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Asla artçı almamaya karar verdiniz mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Asla artçı almamaya karar verdiniz mi?

Asla artçı almamaya karar verdiniz mi?
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
oskar0504
Üye
Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:11    Mesaj konusu: Asla artçı almamaya karar verdiniz mi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamlar..

Aslında bu sorum tüm motorculara.. ama istatistiki olarak da tehlikelere nispeten daha açık oldukları aşikar olan racing sahiplerinin yorumlarını daha çok merak ediyorum açıkçası..Soru şu :

Asla artçı almamayı prensip edinmeyi hiç düşündünüz mü?

Ben şahsen –henüz motorculuk serüvenimin de başlarındayken- kendimde böyle bir prensip geliştirmeyi düşünüyorum..Zira her ne kadar tüm giyim kuşam koruma konusunda her zaman kendimden daha çok artçımı düşünsem ve artçılı yolculukta uyulmasında dikkat edilecek hemen hemen tüm kurallara artçımla birlikte ne kadar riayet etmeye çalışsak da, neticede öyle böyle değil çok ciddi bir risk alınıyor ve Allah korusun ama talihsiz bir olayın vereceği acıyı, kederi -hele ki en kötü senaryoda siz kurtulup artçınızın başına kötü bir şey geldiğini- aklıma getirince oturup bir kez daha düşünüyorum...bu arada yukarıda bahsettiğim en kötü senaryonun gerçekleşmesi halinde, tabi ki cana gelecek olan, herşeyin üstündedir, onun üzüntüsü zaten yeter, fakat yanılıyorsam düzeltin ama olayın bir de hukuki boyut kazanacak ve yargılanmanız söz konusu olacaktır..

bir önemli nokta da şu ki artçılar -genelde- motosiklet konusuna uzak olduklarından ve tabi bir de kontrolün onlarda olmamasından ötürü çok ters tepkiler verebilip daha büyük zararlar görebiliyorlar..

özetle, herşey insana dairdir, kaza olur..siz sürücülere bir şey olduğunda "bu motosikleti ben satınaldım, kontrol bendeydi, o marşa ben bastım, o gidonu ben tutuyordum, o ön frene ben asıldım, o kazayı ben yaptım" dersiniz en azından (ya da Allah korusun, ardınızdan derler).. ama hayatı neredeyse tamamen sürücünün edimlerine bağlı ve yapmaya çalıştığı tek şey sadece ve sadece size sarılmak olan bir cana gelecek zararı düşününce, hiç bir şeyin artçıyla yolculuğa değmeyeceğini düşünüyorum..

sizler nasıl düşünüyorsunuz?

herkese sağlıklı, mutlu sürüşler..
Başa dön
oskar0504 Çevrimdışı oskar0504 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yasenya_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şehirden_

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben alamam zaten kendimi zor taşıyorum be Gülümsüyorum racing bir risk.bir başkasını da bu riske ortak edemem.

dikkat agresif deli...
Başa dön
yasenya_ Çevrimdışı yasenya_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
L4n3T
Üye
Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

+1
Başa dön
L4n3T Çevrimdışı L4n3T Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 22.07.2008 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alırım ama bi şartla Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 22.07.2008 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

artçımla son yaptığım kazadan sonra artık kesinlikle...
o andaki üzüntü tarifsiz... Üzgünüm
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
onelifeliveit
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alsan bir türlü almasan bir türlü. Üzgünüm
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 22.07.2008 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence yolculu yolculuklarda sürücü kadar yolcuyada iş düşüyor. Gerek virajlarda gerek hızlanmalarda sürücüye ayak uydurması gerekiyor. Ehh Sürücü olarata riskleri almadan kullanmak gerektiğini düşünüyorum
Zaten böyle uyum sağlayamacaksa da arkana almazsın olur biter.

Arkanızdaki de bir can Bravo
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.08.2008 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki artcı almam,ama 55 kg ve altı hariç. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KIZGINJAPON
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 20.08.2008 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

alırım ama bi şartla

ehuehueahuaherauhazuahau Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Delirdim Delirdim Delirdim
Ben de alırım!!!
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
spellbound
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.08.2008 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

60 kilo ve ustu katiyen almam..ayrica virajlarda yada araba sollarken arkada korkup motorun dengesini bozuyorlar..Zaten trafikte bi dunya tehlike bizi beklio, bir tehlike de kendim yaratmak istemem
Başa dön
spellbound Çevrimdışı spellbound Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eness
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: IsTaNBuL

MesajTarih: 20.08.2008 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorum olsa alırdım ama malesef yok ben artçı oluyorum Delirdim
Başa dön
eness Çevrimdışı eness Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.08.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spellbound, 60 cok degıl mı ya Çok gülüyorum Çok gülüyorum ırı sevıosun sanırsam Gülümsüyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.08.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onelifeliveit demiş ki:
Alsan bir türlü almasan bir türlü. Üzgünüm

he walla Üzgünüm
kız arkadaşımdan başka kimseyi almam Delirdim Dans
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.08.2008 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

I Çoook seviyorum mono kapak Bravo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 20.08.2008 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten düşük cc motorlarda artçı insanı rahatsız eder diye düşünüyorum zaten motorun canı ne kadar bide iki kişi binince iyice zorlaşır kontrol ve aynı zevki vermez,gerçi şimdi konu bu değil,ben şahsen motora daha önce hiç binmemiş arkadaşları artçı olarak kabul etmemeye çalışıyorum,çünkü o sorumluluğu almak istemem hiçbi zaman...
Başa dön
serbest81 Çevrimdışı serbest81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal