Tarih: 22.07.2008 - 21:20 Mesaj konusu: offff çok kötü bir durum hayal kırıklığı :S
Kaç aydır amcamla anlaştığımız gibi amerikadan 7 milyar para yollucaktı haber bekliyordum hatta ehliyet sınav sonuçları da açıklandı kazanmışım ama bugün bir mail aldım işlerinin ters gittiği ile ilgili tüm hayallerim söndü sanırım artık hiç bir şekilde imkan kalmadı :S:S çok büyük bir eksiklik
Bugunlerde bu tur topic açanların sayısı baya fazla bence bu kadar buyutmeyin olayı dunyanın sonu değil elbet bir gün, sağlınız sıhhatiniz yerinde olduğu sürece çalışıp istediğiniz motoru alıcak paraya sahip olacaksınız.hem kendi kazandığınız parayla bir şeylere sahip olmanın tadı çok farklı; oyuzden sıkmayın canınızı biraz daha sabredin.
Tarih: 22.07.2008 - 22:07 Mesaj konusu:
CAGRRI demiş ki:
Bugunlerde bu tur topic açanların sayısı baya fazla bence bu kadar buyutmeyin olayı dunyanın sonu değil elbet bir gün, sağlınız sıhhatiniz yerinde olduğu sürece çalışıp istediğiniz motoru alıcak paraya sahip olacaksınız.hem kendi kazandığınız parayla bir şeylere sahip olmanın tadı çok farklı; oyuzden sıkmayın canınızı biraz daha sabredin.
Tarih: 22.07.2008 - 22:09 Mesaj konusu:
yav nasıl iş anlamadım..havadan para gelsın motor sahıbı olalım..bu nasıl bı mantıktır.bu site de çalışarak biriktirirek,yıllarca sabrederek 30 undan sonra SS alan adamlar var..ben ilk motorumu 25 yaşımda kendi paramla aldım..Mümkunse siz de öyle yapın..bırakın oradan buradan gelecek paralara umut bağlamayı.hayal kırıklıkları kaçınılmaz olabılıyor kımı zaman..7000-10.000 her neyse bunlar az paralar değil..ha deyınce kımse kımseye bu kadar para veremez.20-25 yaş grubunda cok az kişinin SS i vardır onlarında çoğu baba parasıyla almıştır zaten.boşuna üzülme demek istiyorum arkadasım..çok bişey kaybetmedın..gelmesı muhtemel bı para gelmedı o kadar! _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız