Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kawasaki Ninja 250R için Lastik ve Ekzost....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kawasaki Ninja 250R için Lastik ve Ekzost....

Kawasaki Ninja 250R için Lastik ve Ekzost....
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Katilkedi
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL-BOSTANCI

MesajTarih: 22.07.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Kawasaki Ninja 250R için Lastik ve Ekzost.... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Bu gün evraklar tamamlandı..
Bankadanda aradılar..
İşllah bi pürüz çıkmazsa Perşembeye kredi cıkar bende yetişirse cuma yada pazartesi makineyi teslim alıcam..
Şimdi 2. Şey var önümde...
Distributör 13 Cm olan arka lastik için jant dar oldujundan değişmez diyor..
Uzman görüsü nedir ... Ben arkaya abartmadan bi 17 cm lastik istiyorum ama bilirkisi desteği lazım nasıl olur artısı eksisi...

Ayrıca Ekzost içinde cekincelerim var..
Arrowmu , Leo mu, Acropovicmi..
ne tavsiye edersiniz..
Ayrıca hangisindne en tok ve düzgün ses gelir..
Lütfen deyim ve bilgilerinizi paylasırmısınız...
Başa dön
Katilkedi Çevrimdışı Katilkedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 22.07.2008 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence makinayı boş bırak, zaten normalde145 yapıyor maximum, yatarsanda üzerine 164 yapıyor... bence üzerindeki standardı yeterli, zayıf bir makinaya o kadar aksesuar çok fazla... 600 cc ye geçince harca paranı sınırsızca...
utku_89
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: van

MesajTarih: 22.07.2008 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence şimdi hiç bu işlere girmeyin.önce güzel bi rodaj yapın derim ben ondan sonra eksoz takarsınız ama lastiği değiştire bilirmisiniz bilemem.benim motorumun arka lastiği 130 lık bi büyüğünü bile takamıyorum uymuyo.
Başa dön
utku_89 Çevrimdışı utku_89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 23.07.2008 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

B E K O, Beko 250R Üstüne yatınca 164mü Yapıyor? Bunu Nerde Gördün? Benim Duyduğuma Göre Çok Rahat Hyosung'u Alıyomuş Ee Hyosung Orjinal Halde 180 Yapıyosa Dediğin Biraz Mantıksız Olmuyormu? Yzf 125 R la Flnmı Karıştırdın?

21 Gram Mix Tape

Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
apoo143
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/küçükyali

MesajTarih: 23.07.2008 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyosung standart 180 mi yapıyormuş? Şok oldum
Başa dön
apoo143 Çevrimdışı apoo143 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 23.07.2008 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Raymone demiş ki:
B E K O, Beko 250R Üstüne yatınca 164mü Yapıyor? Bunu Nerde Gördün? Benim Duyduğuma Göre Çok Rahat Hyosung'u Alıyomuş Ee Hyosung Orjinal Halde 180 Yapıyosa Dediğin Biraz Mantıksız Olmuyormu? Yzf 125 R la Flnmı Karıştırdın?

yok be yaa daha neler 250 cc sonucta okadar yaparmı Şok oldum
Başa dön
crazy_81 Çevrimdışı crazy_81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, Kendim Yaptım Otobanda Gülümsüyorum Analog İbre Olsa Bozuk Deriz Hadi Dijitalde Bozuk Olsa Yanımda 155-160 La Giden Arkadaşım Repsol_35 Vardı Göz kırpıyorum
Sonra Biraz Daha Açtım Baktım Mis Gibi 180 Diyor Yani Ha Biri Benden Habersiz Motoruma Kit Taktıysa Bilemem Ama Bujileri Bile Orjinal Göz kırpıyorum

21 Gram Mix Tape

Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.07.2008 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Raymone demiş ki:
crazy_81, Kendim Yaptım Otobanda Gülümsüyorum Analog İbre Olsa Bozuk Deriz Hadi Dijitalde Bozuk Olsa Yanımda 155-160 La Giden Arkadaşım Repsol_35 Vardı Göz kırpıyorum
Sonra Biraz Daha Açtım Baktım Mis Gibi 180 Diyor Yani Ha Biri Benden Habersiz Motoruma Kit Taktıysa Bilemem Ama Bujileri Bile Orjinal Göz kırpıyorum

vallaha mı Şok oldum vallaha sasırdım acıkcası Bravo
Başa dön
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla Dedim Acaba Benmi Yanlış Biliyorum Diye Şimdi Youtube'da Gezindim Şöyle Bi 160-180 Yapan Ninja'lar Var Tam Hepsini Dolaşmadım Ama Güzel Makine Bence Ama Şahsen O Parayı Vereceğimi Sanmıyorum Ne Kadar SS Manyağı Olsamda Motoru İlk Öğreniyorsam Bi Cbf 250 Alırım Yeter Mesela Şuanda Cbf 500 E Geçmeyi Düşünüyorum Nasipse Artık Takas Fln Yapan Biri Bulsam Direk Vericemde Bulamadım Bi Gülümsüyorum

21 Gram Mix Tape

Başa dön
MythShaman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.07.2008 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o motosiklete sadece lastik ve jant degisimi ile 170 lastik takamazsın , muhtemelen arka salıncak 170 lastige dar gelecektir , zaten bir şekilde taksan bile o lastik ölçüsü zorlar motosikletini hem dengesinide bozabilirsin, o motosiklette ön lastik ölçüsünü degistirme arkaya ise max 140 /60 ölçüsünde lastik tak biraz sürati düsürsede görüntü ve tutus iyi olacaktır. ben zamanında rs 125 ime metzeler mez1 lastik takmıstım ön lastik 110/70 arka lastik 140/60 dı 150/60 yaptım hiç bir sorunda çıkmadı. yani sadece arka lastigi 1 cm büyük tak en fazla.

egzoz işine ise hiç bulasma , orjinal olmadıgı sürece, yok ben sağlam üreticilerin ninja 250 için ürettikleri orjinal motora ayarsız uygulanan son susturuculardan takıcam dersen lafim yok. ama sakın el yapimi, uydurma yada diger model motosikletlerin egzozlarını uygulamaya kalkma.. motorun saglıksız calisir, ayar tutmaz performansa kaybı olur , yakıt artar, 11 bin ytl ye motosiklet alacaksın , o zaman bin ytl e daya kıy orjinal o motosiklet icin üretilen bir egzoz getirt kendine.

hem nasıl egzoz takarsan tak , sıralı çift silindirli bir motosikletten 4 silindir sesi alamazsın..

bence ne lastige ne egzoza bulaş, al motorunu paşa paşa bin keyfini çıkar hayirli olsun şimdiden Bravo
Başa dön
MythShaman şimdi Çevrimiçi MythShaman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
koldas
Üye
Üye

Nereden: Çanakkale / Çan

MesajTarih: 23.07.2008 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence uzerındekı orjnal parcaları elleme derım.egsozla lastıkle motorun hızı gucu değişmez .hız ve güç istıyorsan636 alıcan yada yenı kasa rr,r6. Gülümsüyorum
Başa dön
koldas Çevrimdışı koldas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.07.2008 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Raymone demiş ki:
Valla Dedim Acaba Benmi Yanlış Biliyorum Diye Şimdi Youtube'da Gezindim Şöyle Bi 160-180 Yapan Ninja'lar Var Tam Hepsini Dolaşmadım Ama Güzel Makine Bence Ama Şahsen O Parayı Vereceğimi Sanmıyorum Ne Kadar SS Manyağı Olsamda Motoru İlk Öğreniyorsam Bi Cbf 250 Alırım Yeter Mesela Şuanda Cbf 500 E Geçmeyi Düşünüyorum Nasipse Artık Takas Fln Yapan Biri Bulsam Direk Vericemde Bulamadım Bi Gülümsüyorum

senın motor gt 250 R dı dıme ?
Başa dön
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Raymone demiş ki:

GT250R ile 180 km hız banada çok komik geldi, % 90 gösterge bozuktur diyorum geçiştiriyorum. Ama anladığım kadarıyla motoru limitlerde zorlamayı seven birisin o halde kilitleyip motoru kucağına almaya hazır ol. Üzgünüm

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Katilkedi, bencede paranı boşa harcama orjinal hali güzel bencede ne kadar kalın lastik o kadar kötü yol tutuşu ve performans getirir sana orjinali neyse o Bravo
gojira
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hyosung gt 250 R'ın 180 yaptığına bende şahidim. Tem'de arkadaşımı tam arkasından arabayla 180 km hızla takip ettim. Daha sonra durupta konuşunca ikimizde aynı hızı gördüğümüzü anlattık birbirimize.
Uygun hava koşullarında (Rüzgarsız) hafif rampa aşağı 180 görebilmek mümkün bu makine ile... Bravo
İnanmayanlar varsa, aynen devam etsin...
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.07.2008 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam ne sormuş ne konuşuyosunuz Gülümsüyorum

bence akrapovic al egzozu lasitğe dokanma bile Bravo
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal