Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SS beden kontrası egitim videoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SS beden kontrası egitim videoları

SS beden kontrası egitim videoları
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 22.07.2008 - 23:12    Mesaj konusu: SS beden kontrası egitim videoları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar linkini verdigim sayfada beden kontrası Süper sport stili viraja giriş tekniklerini anlatan videolar var..Benim burda bu teknigi uyugulayan arkadaşlara birkaç sorum olacak
1-motordan sarkmaktaki amaç motorun yatış açısını darlatmamakmı yani motoru mümkün oldugunca dik tutarak yatış limitlerini zorlamamkmı yoksa ivmelen motoru daha fazla yatırmakmı.çünki gidon kontra teknigi ile nasılsa istedigimiz kadar yatırabiliyoruz motoru nedne sarkmaya ihitiyaç duyuluyor
2-Bu stili günlük yaşamda (otoban vs giib alanlarda uygulamamızn ne mahsuru var
3-bu stil gidon kontra tenigine göre ne oranda daha güvenlidir/güvensizdir.
teşekkürler..

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/47410aa9249bffce4e1e3e90307fac2987ac45be504203e06406fef803d0af21f8bdbf012675237e3f5197b0147a05f8b3daeda146f0f56218248

ayrıca bu dönüşe ben kurban olurum buda yanında hediyesi olsun Göz kırpıyorum
http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/47410aa9249bffce4e1e3e90307fac2987ac45be504203e06406fef803f59727eefc883734712a7e18248

En son Skidrow tarafından 22.07.2008 - 23:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Skidrow Çevrimdışı Skidrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 22.07.2008 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Skidrow, Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.07.2008 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Skidrow, Bravo Alkışlıyorum

2. video'ya bayıldm Bravo

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 22.07.2008 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk video yu acar acmaz karşıma bir popo cıktı şaşırdım doğrusu Çok gülüyorum

Başka Şeyler bekliyordum ..

Paylaşm içn teşekkürler..
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buracQ, dervişin fikri neyse zikride odur derler Delirdim Delirdim
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 22.07.2008 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Skidrow, öhö öhö ! Şok oldum

Çok gülüyorum
YAMAHA-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/Bostancy

MesajTarih: 22.07.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Skidrow, güzel video gerçekten Bravo

Türkiyede çoğu kişi bunu yaparken ya anlamsız bir şekilde dizini yere en yakın pozisyona getirmek için yapıyor.Ya yatıramadığı motoru yatırmış gibi göstermek için yapıyor. Esas amaç bir noktadan diğerine olan mesafeyi en kısa sürede geçmek olsada %90 ordan burdan gören kişilerin anlamsız görüntüleri ortaya çıkıyor. Bu tip yatma hareketlerini yaparken virajdaki hızlarını bile düşürüyorlar. Böyle bir pozisyon gördüğünüzde waovv bu adam virajı çözmüş dememenizi tavsiye ederim Bravo

http://www
Başa dön
YAMAHA-R1 Çevrimdışı YAMAHA-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YAMAHA-R1, şunu anlamadım
Alıntı:
Bu tip yatma hareketlerini yaparken virajdaki hızlarını bile düşürüyorlar. Böyle bir pozisyon gördüğünüzde waovv bu adam virajı çözmüş dememenizi tavsiye ederim

bunu videodaki vatandaşlar içinmi söylüyorsun yoksa türkiyedeki bu stili kullananlar içinmi?sonuçta öyle yada böyle zor bir teknik bunu pist dışında kullanbiliyorlarsa işi çözmüş demektir.Dogru yapılıp yapılmadıgını nasıl anlıcaz?
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 23.07.2008 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hang off işi çözmek anlamına gelmiyor işi çözmek için bakışı öğreneceksin motorun ağırlık merkezini merkez kaç kuvveti oranında virajın içine taşımayı öğreneceksin ve en son olarak en değerli bilgi motorun ön tekerine hakimsen arka tekerininde kaysada yalpalasada seni takip ettiğini öğreneceksin hayatını kaybeden arkadaşların belkide bir çoğu zaten hang off yaparak viraj alıyordu ama bu hesap işidir tecrübe işidir sadece virajı şekil yönünden bu şekilde almak yetmez ama bir şekilde başlamak lazım tabiki race makineyi scooter gibi kullananlara demiyorum limitlerini zorlayanlara diyorum kesinlikle türkiye yollarında vücut ağırlığını virajın içine vererek viraj almak daha garanti yoksa kaymak gibi bir virajda diablo corsa yada sportec m3 gibi bir lastikle motoru yeri öpercesine yatırmak sorun değil ama genellersek türkiye yollarında vücut ağırlığını virajın içine ver ve motorunu fazla yatırmadan lastiğin tutunan yüzeyini azaltmadan dönmek en iyisi ama çok hızlısan buda yetmez mecburen hem senin ağırlığın hemde motorun ağırlığı beraberce içe doğru yönlenmeli ve rossi gibi viraj alınmalı yoksa ölünmeli acısız olsun mümkünse Çok gülüyorum
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX14, zaten race makineyi scooter kullanmamak için soruyorum .ayrıca illaki bu teknigi race kullanılacak diye degil sport turing-modellerdede ihityac oldugunu düşünüyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 23.07.2008 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

video arama ismini youtube linkini rica edebilirmyim

GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER İyi fikir Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 23.07.2008 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

içgüdüsel bişey, pek standardı yok, kişiye göre değişken... şahsa mahsus bir şekil. sana kimse yardım edemez, sadece yol gösterebilir, kendin bulacaksın teraziyi...
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, hang off -knee down olarak aratabilirisin ayrıca bir web sayfasıda var teknikleri anlatan ing.varmı bilmiyorum
http://getyerkneedown.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

B E K O, anladım zaten videolarda oldugu gibi boş bir alan yada geniş bir ada bulup etrafında uzun mesailer harcayarak çalışmayı düşünüyorum.
teşekkürler
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 23.07.2008 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iki motor olursa önlü arkalı daha rahat olur, önündekini izleyerek daha rahat uygulayabilirsin ve öğrenebilirsin...
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

B E K O, iki motordan kastın teknigi bilen birisi anlamındamı söylüyorsun yoksa ögrenmeye çalışan iki kişi anlamındamı?
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal