Geçen hafta eniştem ve yeğenlerimle birlikte çıktığım gezimden bazı fotolarımı sizlerle paylaşmak istedim.
Yılın bu sıcak aylarında tercihlerini kıyı kesimlerde kullananlara inat, biz iç kesimleri seçtik. Böylece de rahat rahat, trafik sorunu çekmeden gezdik tozduk
Hedef noktamız, Yurt dışından gelmiş olan eniştemin, yakın arkadaşı olan Halit Abimin ailesi birlikte tatilini geçirdiği, memleketi Nevşehirdi.
Bizde güzergahımızı Ankara üzerinden daha rahat olacağını bilmemize rağmen, Konyada kulübümüzden bazı arkadaşlarımı görme umudu ile Konya üzerinden belirledik.
Konya ya vardığımızda ilk iş, hafta içi olduğu için herkesi arayıp rahatsız etmeden, geleceğime söz verdiğim bir kaç arkadaşımı ve abimi aramak oldu.
Onlarda saolsunlar, geldiğimizi duyar duymaz bizi karşıladılar ve vakit kaybetmeden yemeğe gittik. Konya ya gelinirde ne yenilir diye sormayın, tek bir cevabı var ETLİ EKMEK
Ali42, Hondaarslan, Hayabusa Ahmet, Ömer Bozkurt a geldikleri için teşekkür ederim. Birde birşeyi farkettim ki, Konya da her hangi bir mekana Bozkurtların misafiri olarak gittiyseniz hesap almıyorlar. İşin garip tarafı Bozkurtlardan da almıyorlar Neyse ben fazla deşifre etmeden devam ediyim
Konya ya kadar gelinipte mevlanayı görmemek olmazdı, bizde öle yaptık ve gittik gördük.
Tekerlerimizi Nevşehire doğru çevirmiştik ve benzin molası verdiğimizde Fransız bir çiftle karşılaştık. yatarak kullanmak üzere dizayn edilmiş bisikletleri görülmeye değerdi. Aynısının motosikleti nasıl olurdu diye hayal kurmadım değil hani. Valla tam bizlik olurdu
Derken Nevşehirin Avonos kasabasının Altıpınar köyüne geldik. Yorulmuştuk ve fazla zaman kaybetmeden yattık daha doğrusu bayıldık
Ertesi gün güzel bir köy kahvaltısından sonra, Ürgüp, Göreme, Peri bacalarını gezdik.
Birde baktık ki bir deve. Dedim dur bakim bizim motorlara benziyomu Ama cık benzemiyo
Dolaşırken birde baktıkki çanak çölmek yapan bir dükkan. Hiç dururmuyum, o yaparda ben yapamazmıyım dedim ve bende oturdum tezgahın başına. Ve gördüğünüz gibi güzel bir vazo benim eserim
Bir önceki fotoda masanın üzerinden vazonun fotosunu silmeyi unutmuşum tabi
O ralara kadar gittik ama her daim görev başındaydım. İşlerimi Laptopumdan idare ettim
Bu bıcırlardan ikisi yeğenim, ikiside Halit Abimin ikizleri.
Bir kaç gün burada kaldıktan sonra Kayseriye, 18 ay askerlik yaptığım şehre gelmiştik. Burada üyelerimizden Hakan kardeşimin ilgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkür ederim.
Yönetim Kurulu Üyelerimizden Dragon35 Savaş Bakay Kardeşimde Kayseride askerliğini yapmakta olduğu için, kendisini ziyaret etmeden gitmek olmazdı. haberi olmadığı için kendisine güzel bir sürpriz yaptık. Çok özlemişim hergeleyi beee
Vatanı bekliyor diyede kendi ellerimle besledim kardeşimi
Bu arada Hayabusa Ahmet kardeşimde Kayseride olduğu için, o da bizi yalnız bırakmadı saolsun.
Kayseride de güzel bir İskender döner yedikki tadı damağımzıda kaldı. Eniştem, Halit abi ve ben hesabı ödeme kavgası ederken garson ne dese beğenirsiniz. Hesab ödendi. Ahmet kardeşim kaşla göz arasında hesabı ödemiş gelmiş, elimden zor aldılar Tekrar kesene bereket kardeşim.
Bir gün daha geçmişti ve istikamet Ankaray dı. Ankara da yine üyelerimizden İzmir den görevi dolayısı ile Ankara ya yerleşmiş olan Eylem le görüştük.
Ankara ya kadar gelipte Atamızı ziyaret etmemek olmazdı tabikide.
Tamda nöbet değişimine denk gelmiştik.Bende tam bir asker gibi çıkmışım maşallah
Yolumuza devam ettik ve nihayet memleketim Gediz e geldik. Köyümün çeşmesinden buz gibi su içmden edemedik tabi
Canlarım yeğenlerim
Buda dayımın, benim ufakken kulaklı taksi diye isimlendirdiğim Karakaçanı Motora başlamda kendisinin büyük etkisi vardır
Tarih: 23.07.2008 - 17:10 Mesaj konusu:
sayfayı açmadan önce motorlu bir gezi zannettim, iyi giderdi aslında...
oralarda da bir motor festivali olsada bahane olup gitsek, güzel yerler.
yeğenler çok tatlı, nasıl da sarılmışlar
Tarih: 23.07.2008 - 17:14 Mesaj konusu:
Ne güzel olmuş resimler anlatıyor zaten.Benimde böyle bir gezi yapıp resetlemem lazım kendimi tez elden.
Askerli fotoğrafta nöbetçi onbaşı gibi çıkmışsın Halil Aga _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Tarih: 23.07.2008 - 17:23 Mesaj konusu:
Çok güzel olmuş Allah içine sindirsin,
Kayseride hesabı sen ödeseydin daha çok şaşıracaktın,
çünkü iskenderin yoğurdunada ayrı hesap alıyorlar uyanıklar
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1317 Nereden: Memleketten....
Tarih: 23.07.2008 - 17:32 Mesaj konusu:
HalilRR, kardeşim çok güzel gezmişsin...Konya Md'de yine misafirperverliğini göstermiş....Resimler için ellerine sağlık...Artık aqua park için enerjiyi toplamışsınıdır... _________________
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7129 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 23.07.2008 - 18:09 Mesaj konusu:
gumusok, Her kese haber veremedim. Hafta içi olduğu için rahatsız etmek istemedim kardeşim...
KoRRhan, Valla sorma, Savaşı görünce içim burkuldu. Özlemişim o zaman daha iyi anladım
Stolga, İnşallah motorlada gezerim bir gün oraları. Yeğenler bana çekmiş sanırım
GSXR-PRO, O gün sivil olarak nöb. Onbş. lık yapıyordum
ekamba, Olum uzun uzun anlatımlı 20 nin üzerinde foto ve katedilmiş yaklaşık 2 bin km söz konusu. Bence bir topici hakediyor
turist, Yoğurda ayrı para heee. Kayserili bunlar yaparlar valla
yakuzzza, Enerji full dolu. Aquaya hazırım
ryangt, 9 yıldan beri ciddi değişmiş memleketin kardeşim. Çok değişmiş çok şaşırdım... _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
HalilRR,Senin sayende sevgili Savaş ve eylem'ide fotoğraflarda görmek çok güzeldi.Bu arada bana ne getirdin gittiğin yerlerden elin boş gelmedin umarım
En çok küçükken bindiğin eşşeğe bayıldım şimdi o eşşek seninlemi yaşıt
Paylaşım için çok saol.Ellerine ve emeğine sağlık dedemmm _________________
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7480 Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...
Tarih: 23.07.2008 - 18:30 Mesaj konusu:
halilRR Halil'abim fotolar için paylaşım için teşekkürler eline saglık ...
güzel bi gezi geçirmişssin 2 bin km yol yapmıssın bayada gitmişssin motorla gitseydin köy yollarından ve sıcaktan isyan ederdin içini okuyorum galiba nyse...
KONYA MD ye misafirperverliginden ve hertürlü desteginden ötürü teşekkürlerimizi bir borç biliz...
bakarsın askerlik konya ya düşer de geliriz oralara...
halilRR Halil abim fazla yeme rejim yap biraz kilo almıssın
ekamba Erbil abim sen yorum yapmazsan olmaz dimi
deve ve eşşek çok hosuma gitti devede dikkat et kesiciye girme ne yakıyo abi bize teknik bilgisini verirmisin red line a kaç da giriyo top speed nedir
bisiklete gelince gayet güzel ve hoş alıp bi iki tur atsaydın abim _________________ JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ
Tarih: 23.07.2008 - 19:10 Mesaj konusu:
paylaşım için teşekkürler halil abi ben seni istanbulda fuarda görmüştüm yanına gelemedim sen uzun boylu kalıplı birisin fotolarda kısa gözüküyosun
forumda resimlerini gördüğüm için tanışmadım seninle keşke tanışsaydım
kendi kendime adam şimdi bana sen kimsin git başımda filan der diye yanına gelmedim kusura bakma bidahaki seneye fuara gelmek nasip olursa bu sefer yanına gelirim abi _________________ karakral1@hotmail.com
zx-6r
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız