Tarih: 23.07.2008 - 23:21 Mesaj konusu: Yaz günü motorsuz kaldım.
Arkadaşlar merhabalar bugün motorumu sattım. (Yamaha YBR 250 idi).
Öncelikle motorumu şehir içi işe gidiş gelişlerde ve de haftasonları eşimle birlikte şehirden uzaklaşıp kamp yapmak amacıyla kullanıyorum.
Ve de aşırı bir performans beklentisi içerisinde olan bir motorsiklet kullanıcısı değilim. Sadece uzun yolda güvenli süratlerde (buda benim için yola göre 90-130km) elimin altında güvenlik amacı ile biraz daha gaz bulunmasını ayrıca frenlerinin güvenli olmasını istemekteyim. Bu istekler motorumu satmamda yeterli olmuştur.
Kafamda iki adet tip belirmiş olup bunlar Enduro ve Naked Bike dır.
Bunu da belirttikten sonra asıl soruma gelmek istiyorum.
Kafamda Naked Bike olarak Honda CBF 600 ve Suzuki Bandit 600 S ve Enduro olarak da V-Strom DL 650 bulunmaktadır. (okuyan bazı arkadaşların bu motorlar faklı klasmanda kıyaslanamaz dediklerini duyar gibiyim. burda sizlerden edinmek istediğim bilgi bana uygun motorun kategori fiyat performans değerlendirmesidir. Kısaca şehir içi zahmetsiz sürüş, yakıt performansı vb. gibi konular.)
Zaten kullanım amacımı yazımın başında belirtmemin nedeni de bunun için idi.
Bu detaylar ışığında siz değerli arkadaşlarımın benimle bilgilerini paylaşmalarını istemekteyim.
Saygılarımla...
Serin geceler... _________________ Kör cehalet çirkefleştirir insanları. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adam mı diye...
Mevlana
En son scarpecello tarafından 24.07.2008 - 00:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 23.07.2008 - 23:31 Mesaj konusu:
Tek soru tek cevap senin sorunun cevabı Yamaha FZ6 Fazer'dır
Bu saydığın '' Honda CBF 600 ve Suzuki Bandit 600 S ve Enduro olarak da V-Strom DL 650 '' motyosikletlerin hepsinden hafiftir, yedek parçası ucuzdur ve az yakar(DL650 hariç). _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
kardes ben suzukı derım rahat motor yakısı da ıyı fıyat olarak ta makul senı ihya eder her turlu fzr kadar yırtıcı olmasada ben bandıt derım acıl durumlarda fılan motorun durusu yol tutusu cok hosuma gıttı bı zaman arkadasta vardı kullandım cok beyendım fzr tehlıkelıdır sen en guzelı bandıt
d-devil, öncelikle ilgin için teşekür ederim.
Fakat fz 6 kullanma fırsatım oldu ancak fz 6 almamam için birkaç nedenim var.
Bunlardan birtanesi artçı kesinlikle rahat yolculuk yapmıyor. Burada kesinlikle bir marka polemiği başlatmak istemediğimi de ayrıca söylemek istiyorum. _________________ Kör cehalet çirkefleştirir insanları. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adam mı diye...
Mevlana
efe_600, benimde çok kısa süreli bandit kullanma şansım oldu.
Ve de benim 250 kadar kıvrak ve yere yakın geldi bana.
Bu sebeple bandit gönlümde ilk sırada. Ancak aldığım bazı duyumlara göre bu motor da enjeksiyon olmaması nedeniyle özellikle şehir içi sürüşlerde çok benzin tüketiyor imiş.
Bu konuda bilgin varmı ???
Teşekkürler _________________ Kör cehalet çirkefleştirir insanları. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adam mı diye...
Mevlana
Tarih: 23.07.2008 - 23:55 Mesaj konusu:
cbf 600 derim kullandıgım için demiyorum.birkere çok güvenli hata kaldıran bir makinadır.ön arka ABS olması ayrı avantaj.78beygir tatmin edici bir imelenmesi var riskli durumlarda çok işe yarıyor.yoltutuş ve virajlar çok dengeli.yakıt bir depo 90-100 km ortalaması ile 280-300km bir depo 50ytl ye doluyokm krş hesabını siz yapın.SS alacagım için yaz sonunda satmayı planlıyorum ama içim hiç elvermiyo desem yalan olmaz
tavsiye ederim. _________________ YA HAYATI DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN YADA HEP ÜÇBUÇUK ATARSIN KARAR SENİN...
05/cbr125R--01/transalpXL650---06/cbf600---GSXR 600 K7
Skidrow, eywallah arkadaşım.
Motorun temiz ise pazarlığı özelden yapabiliriz. _________________ Kör cehalet çirkefleştirir insanları. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adam mı diye...
Mevlana
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 793 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 24.07.2008 - 00:23 Mesaj konusu:
Arkadas zevkine göre mutlaka bir tane motor bulacagina eminim.
Ama suradaki Motorda güzeell yaaniiii
Yamaha Bulldog cok rahat Fazer 650 S- olabiir.... Suzuki Bandit olabilir....artik zevk isi hangisi hosuna gidiyorsa onu alacaksin.
[img]http://[/img] _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
LEVO, eywallah arkadaşım.
Saygılarımla... _________________ Kör cehalet çirkefleştirir insanları. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adam mı diye...
Mevlana
Tarih: 24.07.2008 - 09:46 Mesaj konusu:
scarpecello demiş ki:
d-devil, öncelikle ilgin için teşekür ederim.
Bunlardan birtanesi artçı kesinlikle rahat yolculuk yapmıyor. Burada kesinlikle bir marka polemiği başlatmak istemediğimi de ayrıca söylemek istiyorum.
Ben motorumu aldığımdan beridir yani 8.000 km'dir artçımla kullanıyorum ve hiçbir zaman bana rahatsız olduğundan bahsetmedi 300-400 km'lik gezilerimizden sonra. _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
scarpecello, madem motorsuzsun neden sattın motorunu.az yakan canavar gibi motoru sat sonra motor peşine düş..
fz-6 kullanıyorum.banditte kullandım.banditin arkası daha rahat.makinası daha pürüzsüz ve sakin.ama her iki motor arasında dağlar kadar fark yok..
cbf 600 kullanmadım dikkate değer makina.ancak oda karbüratörlü ki bence karbüratörün motosiklette mahsuru yok.. _________________ hareketi durduramazsın!
A.Veysel
hayatımla oynayanın,hayatıyla oynarım!
Kayıt: Jun 17, 2007 Mesajlar: 306 Nereden: Manisa/Turgutlu
Tarih: 24.07.2008 - 10:48 Mesaj konusu:
scarpecello, 2007 model fz6 5000kmde orjinal çok temiz bi makina satılık ilgilenirsen deep.blue35@hotmail.com ekle bi görüşelim _________________ __YBR250__
deep.blue35@hotmail.com
TURGUTLU
_SATILIK 2007 YAMAHA FZ6_
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız