Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yaz günü motorsuz kaldım.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yaz günü motorsuz kaldım.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
scarpecello
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:21    Mesaj konusu: Yaz günü motorsuz kaldım. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar merhabalar bugün motorumu sattım. (Yamaha YBR 250 idi).
Öncelikle motorumu şehir içi işe gidiş gelişlerde ve de haftasonları eşimle birlikte şehirden uzaklaşıp kamp yapmak amacıyla kullanıyorum.
Ve de aşırı bir performans beklentisi içerisinde olan bir motorsiklet kullanıcısı değilim. Sadece uzun yolda güvenli süratlerde (buda benim için yola göre 90-130km) elimin altında güvenlik amacı ile biraz daha gaz bulunmasını ayrıca frenlerinin güvenli olmasını istemekteyim. Bu istekler motorumu satmamda yeterli olmuştur.
Kafamda iki adet tip belirmiş olup bunlar Enduro ve Naked Bike dır.
Bunu da belirttikten sonra asıl soruma gelmek istiyorum.
Kafamda Naked Bike olarak Honda CBF 600 ve Suzuki Bandit 600 S ve Enduro olarak da V-Strom DL 650 bulunmaktadır. (okuyan bazı arkadaşların bu motorlar faklı klasmanda kıyaslanamaz dediklerini duyar gibiyim. Gülümsüyorum burda sizlerden edinmek istediğim bilgi bana uygun motorun kategori fiyat performans değerlendirmesidir. Kısaca şehir içi zahmetsiz sürüş, yakıt performansı vb. gibi konular.)
Zaten kullanım amacımı yazımın başında belirtmemin nedeni de bunun için idi.
Bu detaylar ışığında siz değerli arkadaşlarımın benimle bilgilerini paylaşmalarını istemekteyim.
Saygılarımla...
Serin geceler...

En son scarpecello tarafından 24.07.2008 - 00:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
scarpecello Çevrimdışı scarpecello Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tek soru tek cevap senin sorunun cevabı Yamaha FZ6 Fazer'dır Bravo

Bu saydığın '' Honda CBF 600 ve Suzuki Bandit 600 S ve Enduro olarak da V-Strom DL 650 '' motyosikletlerin hepsinden hafiftir, yedek parçası ucuzdur ve az yakar(DL650 hariç). Göz kırpıyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

''Yaz günü motosuz kaldım.''

yalnız değilsin...... Dil çıkarıyorum
k9 mu alsam r1 mi alsam diye karalar bağladım düşünüyorum..... Çok gülüyorum
arada bana da fikir verin arkadaşlar... Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum

En son ekamba tarafından 23.07.2008 - 23:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
efe_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: A.Y.D.I.N [ İ.S.T.A.N.B.U.L ]

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardes ben suzukı derım rahat motor yakısı da ıyı fıyat olarak ta makul senı ihya eder her turlu fzr kadar yırtıcı olmasada ben bandıt derım acıl durumlarda fılan motorun durusu yol tutusu cok hosuma gıttı bı zaman arkadasta vardı kullandım cok beyendım fzr tehlıkelıdır sen en guzelı bandıt
Başa dön
efe_600 Çevrimdışı efe_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
scarpecello
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

d-devil, öncelikle ilgin için teşekür ederim.
Fakat fz 6 kullanma fırsatım oldu ancak fz 6 almamam için birkaç nedenim var.
Bunlardan birtanesi artçı kesinlikle rahat yolculuk yapmıyor. Burada kesinlikle bir marka polemiği başlatmak istemediğimi de ayrıca söylemek istiyorum.
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
''Yaz günü motosuz kaldım.''

yalnız değilsin...... Dil çıkarıyorum
k9 mu alsam r1 mi alsam diye karalar bağladım düşünüyorum..... Çok gülüyorum
arada bana da fikir verin arkadaşlar... Gülümsüyorum

Erbil seni R1 temizler.... Gülümsüyorum

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, peki topiği açan arkadaşı ne temizler...... Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
scarpecello
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

efe_600, benimde çok kısa süreli bandit kullanma şansım oldu.
Ve de benim 250 kadar kıvrak ve yere yakın geldi bana.
Bu sebeple bandit gönlümde ilk sırada. Ancak aldığım bazı duyumlara göre bu motor da enjeksiyon olmaması nedeniyle özellikle şehir içi sürüşlerde çok benzin tüketiyor imiş.
Bu konuda bilgin varmı ???
Teşekkürler
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbf 600 derim kullandıgım için demiyorum.birkere çok güvenli hata kaldıran bir makinadır.ön arka ABS olması ayrı avantaj.78beygir tatmin edici bir imelenmesi var riskli durumlarda çok işe yarıyor.yoltutuş ve virajlar çok dengeli.yakıt bir depo 90-100 km ortalaması ile 280-300km bir depo 50ytl ye doluyokm krş hesabını siz yapın.SS alacagım için yaz sonunda satmayı planlıyorum ama içim hiç elvermiyo desem yalan olmaz
tavsiye ederim.
Skidrow Çevrimdışı Skidrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
scarpecello
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Skidrow, eywallah arkadaşım.
Motorun temiz ise pazarlığı özelden yapabiliriz. Gülümsüyorum
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 24.07.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadas zevkine göre mutlaka bir tane motor bulacagina eminim.
Ama suradaki Motorda güzeell yaaniiii
Yamaha Bulldog cok rahat Bravo Fazer 650 S- olabiir.... Suzuki Bandit olabilir....artik zevk isi hangisi hosuna gidiyorsa onu alacaksin.
[img]http://[/img]

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
scarpecello
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, eywallah arkadaşım.
Saygılarımla...
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scarpecello demiş ki:
d-devil, öncelikle ilgin için teşekür ederim.
Bunlardan birtanesi artçı kesinlikle rahat yolculuk yapmıyor. Burada kesinlikle bir marka polemiği başlatmak istemediğimi de ayrıca söylemek istiyorum.

Ben motorumu aldığımdan beridir yani 8.000 km'dir artçımla kullanıyorum ve hiçbir zaman bana rahatsız olduğundan bahsetmedi 300-400 km'lik gezilerimizden sonra. ?
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.07.2008 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekamba, sana honda CBR 1000rr fireblade yakışır. Çok gülüyorum

scarpecello, madem motorsuzsun neden sattın motorunu.az yakan canavar gibi motoru sat sonra motor peşine düş.. Çok gülüyorum

fz-6 kullanıyorum.banditte kullandım.banditin arkası daha rahat.makinası daha pürüzsüz ve sakin.ama her iki motor arasında dağlar kadar fark yok..
cbf 600 kullanmadım dikkate değer makina.ancak oda karbüratörlü ki bence karbüratörün motosiklette mahsuru yok..
Başa dön
emrerd Çevrimdışı emrerd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
metin91
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 24.07.2008 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scarpecello, 2007 model fz6 5000kmde orjinal çok temiz bi makina satılık ilgilenirsen deep.blue35@hotmail.com ekle bi görüşelim OK
_SATILIK 2007 YAMAHA FZ6_
Başa dön
metin91 Çevrimdışı metin91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal