Tarih: 24.07.2008 - 08:27 Mesaj konusu: 2001 yamaha r6 yağ kapasitesi ve yağ filitresi hk. yardım
2001 model yamaha r6 ne kadar yağ alır antalya bölgesi için malum hava sıcak kışında soğuk az hangi marka yağ tavsiye edersiniz (daha önce castrol gps kullanıyordum),birde daha önce bakıma götürdüğüm yerde motora yağ filitresi olarak araba filitresi takmışlar araba filitresi veya motor filitresi olması fark eder mi sizlerden görüş ve bilgilerinizi rica ediyorum _________________ YAMAHA R6 RACiNG TEAM
Kayıt: Mar 16, 2005 Mesajlar: 663 Nereden: ISTANBUL/Bostancy
Tarih: 24.07.2008 - 09:22 Mesaj konusu:
Alıntı:
daha önce bakıma götürdüğüm yerde motora yağ filitresi olarak araba filitresi takmışlar
Yamaha nın kendi çıkardığı YAMALUBE yağlar var fiyatı oldukça uygun testlerdede güzel sonuçlar alınmış. Motul V300 de olabilir fakat 3litre fiyatına 1 litre alabiliyorsun. _________________ DÜZ YOLDA ESERIM, MAKASTA GEÇERIM, VIRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSI HIKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç I L M E Z I M ! ! ! since1998 Licensed by YAMAHA-R1
YAMAHA-R1 SERİ ÜRETİMİ OLAN "DÜNYANIN EN İYİ MOTORU!!"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız