Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2001 yamaha r6 yağ kapasitesi ve yağ filitresi hk. yardım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2001 yamaha r6 yağ kapasitesi ve yağ filitresi hk. yardım

2001 yamaha r6 yağ kapasitesi ve yağ filitresi hk. yardım

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
motorcu07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kumluca/Antalya

MesajTarih: 24.07.2008 - 08:27    Mesaj konusu: 2001 yamaha r6 yağ kapasitesi ve yağ filitresi hk. yardım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2001 model yamaha r6 ne kadar yağ alır antalya bölgesi için malum hava sıcak kışında soğuk az hangi marka yağ tavsiye edersiniz (daha önce castrol gps kullanıyordum),birde daha önce bakıma götürdüğüm yerde motora yağ filitresi olarak araba filitresi takmışlar araba filitresi veya motor filitresi olması fark eder mi sizlerden görüş ve bilgilerinizi rica ediyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 24.07.2008 - 08:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3.5 litre civarlarında yağ alır araba filitresi olmaz kendi filitresini taktır motul yağ iyidir
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
YAMAHA-R1
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/Bostancy

MesajTarih: 24.07.2008 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

daha önce bakıma götürdüğüm yerde motora yağ filitresi olarak araba filitresi takmışlar
Şok oldum Şok oldum

Yamaha nın kendi çıkardığı YAMALUBE yağlar var fiyatı oldukça uygun testlerdede güzel sonuçlar alınmış. Motul V300 de olabilir fakat 3litre fiyatına 1 litre alabiliyorsun.

http://www
Başa dön
YAMAHA-R1 Çevrimdışı YAMAHA-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.59 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal