Geçtiğimiz pazar günü SSrider takımı olarak sapacancaya harekat düzenledik. İstikamet sapancadaki Vodafone şenliklerinin bulunduğu çiftlik idi.
Buluşma yeri çoğu zaman olduğu gibi çamlıca gişelerdi.
Sonunda sapancadaki şenlik alanına vardık ve nefis açık büfe kahvaltımızı yaptık.
Ben keneye karşı önlemimi almıştım
Ancak harekata adını veren, tedbirsiz süleymanın ayağındaki dev kene aşağıda...
Bu da bu gezinin canavarı
Süleyman dayanamayıp elma ağacına tırmandı. Uzaylı gibi görünüyor dimi?
Dönüş yolu çok hızlıydı ve baya bi adrenalin yaşadık. 220 civarında tünellerin arasında giderken yolun ortasında önümüze çıkan kamyon lastiği de bu gezinin adrenalin bonusu oldu. Vedalaşma molasını yine gişelerden sonra yaptık.
Gülen yüzlerden de anlaşıldığı üzere oldukça keyifli bir geziydi katılan arkadaşlara teşekkürler. Bir sonraki ssrider gezisinde görüşmek dileğiyle...
Sağlıcakla kalın... _________________ www.ssrider.com
"Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
Tarih: 24.07.2008 - 12:50 Mesaj konusu:
Yer gök tricolor olmuş
Yalnız havalar iyice ısındı, patlayan kamyon lastikleriyle karşı karşıya kalma durumları daha fazla yaşanacaktır. Her uzun yolda min. 1 lastik yolda yatıyor oluyor.
way be ne adrenalin olmuştur ama 300kmh hızla giderken karşında kocaman bi kamyon lastiği _________________ zeki, çevik ve ahlaksızım beni böyle seven kızın HASTASIYIM
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız