Arkadaşlar bir yolculuk planlıyorum yaklaşık 800km olucak belki biraz daha az.Motosikletim YBR125.Forumlarda yolculuğa çıkarken yanımıza almamız gereknlerle ilgili bir başlık vardı ama bulamadım eğer linkini koyabilirseniz sevinirim.Ayrıca bulunabileceğiniz önerileriniz varmıdır ilk kez böyle uzun bir yolculuğa çıkacağım.
Tarih: 24.07.2008 - 12:30 Mesaj konusu:
bayliner demiş ki:
mgocekli, izmire mi yolculuk?
ya önce kısa bir karadeniz turu yapıcam Amasraya oradan safranbolu sonrada dönüp çanakkaleden aşağı doğru inmeyi planlıyorum yani kafamda net birşey yok sabah kalkınca bir zar atıcam ve başlıycam yol almaya
Tarih: 24.07.2008 - 12:31 Mesaj konusu:
ybr ıle 800 km ben bi gunde 450 km yaptım denızlı-bergama arası ama yamultuyor adamı gercekten.
ne dıyelım hayırlı yolculuklar..gerklı ekıpmanlara gelınce,bi iki tornavıda buji anahtarı.aklıma gelenler bun lar..tümünü içeren bı lınk atan atkadasım olacaktır.. _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
Tarih: 24.07.2008 - 12:32 Mesaj konusu:
celikay_41 demiş ki:
topram 800 km yol om otorlan sıkılırsın gibime geliyo ama olsum selametle
Toprak sağolasın ama zaman sınırlamam yok illa şuraya gidicem diye bir şartlanmamda yok yani tam bir keyif yolculuğu istiyorum eğer sıkarsa dönerim artık
aman dikkaqt et
sık sık
mola ver
tüm evlarkların fotokopisini cektir ayrı bi poşete koy. gercekleri kaybolursa onlarla idare edersin
bol bol tişört al biraz tamir takımı al
su almayaı kenlkle unutma
sıcaklara kalma ya sabah yada ikindin yolculuk yap
allah yolunu açık etsin kazasız belasız git gel _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 24.07.2008 - 13:47 Mesaj konusu:
Ybr le 300 km yol yaptım 1.çok dikkatli ol 2. kolların çok ağrıyacak yolculuk esnasında ve kesinlikle eklem yerlerini koru ayak bilekleri, dizler, dirsekler,bellik de bulursan iyi olur benim dururmuma düşmeni istemem talihsiz bir kaza yapmıştım gazan mubarek olsun yok bu olmadı hayırlı yolculukar _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Tarih: 25.07.2008 - 00:00 Mesaj konusu:
Bu konu ile ilgili cok fazla topic mevcut zaten sitede arattırırsan bulursun tek tek yeniden yazmaya gerek yok _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız