Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - R1 sevenler kaçırmasın derim ...........

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

R1 sevenler kaçırmasın derim ...........

R1 sevenler kaçırmasın derim ...........
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.07.2008 - 12:45    Mesaj konusu: R1 sevenler kaçırmasın derim ........... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.evisor.tv/tv/touring-strasse/yamaha-r1-dragon-eine-liebeser-1313.htm
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 24.07.2008 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KoRRhan, 2006 da bu video ile ilgili topiği ben açmıştım Gülümsüyorum
ama tekrardan hatırlamak süperdi.. Bravo
ne o len,r1 mi alacaksın da bize altyapı yapıyorsun burda........... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.07.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, zaten bu topiğe ilk sen yazmasaydın şaşardım kuzen. ne R1 alması be milleti R1 e teşvik ediyorum ki delecek R1 ler coğalsın diye hehehhehehehhehehheh
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bır sene once netlogda vıdeolarıma eklemıstım bunu Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KoRRhan demiş ki:
ekamba,ne R1 alması be milleti R1 e teşvik ediyorum ki delecek R1 ler coğalsın diye hehehhehehehhehehheh
hmmmmm demek öyle,
len kuzen varyaaaa,az kaldı sabret.seni varyaaaa....... Gülümsüyorum
çok pis kuruluyorum sana saat gibi,sen bu yazı düşmeden kazasız belasız atlat,
önümüzdeki sezon sana r1 delme fırsatı sunacağım....... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
ah ulen bahattin,konuşturuyorsun şunu....... Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KoRRhan demiş ki:
ekamba, zaten bu topiğe ilk sen yazmasaydın şaşardım kuzen. ne R1 alması be milleti R1 e teşvik ediyorum ki delecek R1 ler coğalsın diye hehehhehehehhehehheh

Çok gülüyorumÇok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevdiğimin nazına YAMAHA'nın ara gazına uleeee Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Dans
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunu izlemiştim daha önce ama tekrar izlemek güzeldi paylaşım için tşekkürler korhan abi Gülümsüyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rddkers_riders
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı bizim çip hüseyin gibi ön kaldırıyo bu aga süper yaa Alkışlıyorum
Başa dön
rddkers_riders Çevrimdışı rddkers_riders Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motor_delisi_42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir video. Teşekkürler Alkışlıyorum
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte motor bu ya erbil abi ne dersin Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonuna kadar R1 Bravo
Başa dön
asil38 Çevrimdışı asil38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
edy1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amanın amanın amanın...
asfaltı gördünüz mü ?
leke yok asfaltta leke....
teşekkürler
süper video süper yol süper makina süper pilot..
Başa dön
edy1 Çevrimdışı edy1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yzfr142, 7144 tane mesajda nedediysem o....... Gülümsüyorum unuttuysan hatırlatayım hemen...
r1 den ötesi yoooooooookkkkkkkkk........... Gülümsüyorum Bravo Bravo Bravo
Başa dön
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, bir bizm serkan sevmiyor zaten bu makinaları illde suzan Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal