Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600fle kaza yaptım moralim çok bozuk motora devammı tamammı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600fle kaza yaptım moralim çok bozuk motora devammı tamammı?
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Kanji
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 16:09    Mesaj konusu: 600fle kaza yaptım moralim çok bozuk motora devammı tamammı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Dostlarım, salı akşam üstü işten eve giderken olipmiyat stadından bahçeşehirde doğru giden yolda tek gidişi geliştir, hızım ortalama 70-80 arası karşımda astra bir araba vardı aramda 40-50 belki daha az bir mesafe kala, sollama bile yapılmayacak bir yerde benim şeridimden dönüş yaptı , geçiş önceliği bende olmasına ve dönüş yasağı olmasına rağmen. Tabi ben refleks olarak ön frene asıldım hemen makşina kafayı eğil gidon tokatlamaya başladı bırakıp tekrar sıktım ama en as 30-40 arası bir süratle arka kapısından vurdum kazayla ben sağ tarafa doğru motorla beraber düştüm. o kadar ani olduki sanki benim yaklaşmamı bekledi ve özellikle çıktı yola... yerde oladugumu hatırlıyorum motorun altındayken kaskın camını açıp nası çıkıyorusun döünüytosun sen dediğimi, oda bana sen napıyosun edi ben motorun altında şokta oldugumdan birşey yapamadım arabada 3 kişilerdi diğerleri su falan getirdi ama ben olayı atlatamadığımdan bir şey analayacak durumda falan değildim. ayaga kaltıgımda her tarafım sağlamdı, kaskım camında ve çene bölümüde ciddi çizikler sağ dizliğimdede ciddi çizikler vardı. 35-40 derecedeile her zman full koruma gezmemin faydasını gördüm diyebilirim safdece iraz boynumda ağrı vardı. kalktım 1,5*2 saat boyunca polsi bekledik gelmedi tutank tuttuk. adam ben hala tam kusurlu oldugumu kabul ediyorum demiyor falan neytse erakların fotokopilerini alıp olay yerinden ayrıldın bende motoru servise gönderdim. ertesi gün çıkan rapora göre 13,5 bin ytl lik masraf gözüküyordu yani pert. kasko yaptırmamıştım trafik sigortası vardı ama karşı tarafın kaskosu var ve dolayısıyla olabilecek bir durumda trafik 10 bine kadar karşılıyor haklı çıkmam durumunda kalan tutarı karşı tarafın kaskosu ödeyecek.... bunlar halledilir yalnız ben birkaç gecedir kazadan dolayı ve düşünmekten dolayı uyuamıyorum gündüzleri uyur gezer gibi geziyorum hep olayı düşünmekten ailem eşimin ailesi arkadaşlarım yeter hevesini aldın yeteri kadar gezidn bırak artık diyorlar... bende bu kadar ufak hızda düşüp böyle hasar oldugunu görünce otobanda en az 140-150 arası kulanıp 260-270 lerre kadar çıktıgımız zamanda neler olabilir diye düşnmeten kendimi alamıyorum.. dün akşam tamam bırakıcam herhlde dedim daha dogrası ben demedim sanki kelimelr zor çıktı duddaklarımdan bugün arabayla işe gelkiren kaç tane racing görüm kaslklı montlu içim gitti hala gidiyor. ne yapmam gerekiğini bilmiyorum bana yardımcı olun ütfen çok nce bir çizgideyim ya herşeyi bırakıcam ya birşey olmamış gibi devam edicem.. Ama yardıma ihtiyacım var hata bende değildi kesinlikle ama bende olmaması kaza olmamasısonucunu gerektirmiyor... Motorumu sıfır aldım 2006 temmuz başı ilk motorumdu üstünde öğrendim kullanmayı ve 31100 km gösteriyordu kaza yaptıgımda Üzgünüm .. yardımcı olun bana
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 24.07.2008 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zor bir karar senin için. biz nedesek yanlış olur. önemli olan sen içindeki sese kulak ver. o sana doğru yolu gösterecektir.

Son Mesajdan 33 saniye:

bu arada büyük geçmiş olsun sende önemli birşey olmaması sevindirici
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ÖNcelikle geçmiş olsun Kanji.
bence biraz zamana bırak olayları.
ben arabayla kaza yaptıgımdada asla bınmem dıyordum ama şuan altımdan hıc eksık olmuyor
Başa dön
AZYet Çevrimdışı AZYet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OzlemJordan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun kardeşim öncelikle bende arabayla 2 ayda bir kaza yapıyorum ama aklımın ucundan bile tekrar binmemek gelmedi sonuçta araba kullanmak bir tutku bnm için ki motorun zevki ayrı güzel.
Başa dön
OzlemJordan Çevrimdışı OzlemJordan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 24.07.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun. Her kaza bir tecrübedir, bundan sonra aynı yoldan bir daha geçerken hep karşıdan gelen hanzonun önüne kırabileceğini düşüneceksin. Motosikleti gerçekten seven birisini kaza caydıramaz diye düşünüyorum. Zamanla daha dikkatli olarak tekrar binersin. Bravo
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 24.07.2008 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanji, Bu kazadan sonra eminim psikolojin bozulmuştur bi süre ara vermen bence iyi olur...Yannış anlama bırak demiyorum sadece ara ver.

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 24.07.2008 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun kardeş.Zamanlaherşey yerine oturur yine binersin motora.Bence küçük cc li motora binsen daha iyi olur.Ben 92 den beri motor kullanırım Şu an 150 cc kullanıyorum ve büyütmeyi düşünmüyorum ben güçlü makinadan korkarım.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her kaza yapan motoru bıraksaydı motorcu kalmazdı kı ulkede bos ver devam ama yapamam dıyosanda bırakacaksın tabı aklında kalmasın nasıl canın ısterse onu yap Bravo
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GunTurk
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 24.07.2008 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Üzgünüm

bence zamana bırak derim OK

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asil38
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende motor kazasında dalagımı kaybetım ve kazadan sonra hemen motoru satıp daha buyugune gectım.
bu s.s makınalar böyle cok masraflı,eger maddı sıkıntın yoksa aynen devam.ama problemse scooterle gidip geleceksın. zararın neresınden dunülse kar mıs.
Başa dön
asil38 Çevrimdışı asil38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 24.07.2008 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun, kaza bu işin doğasında var ve kabullenmek gerek...
bence önce bir karar almak zorundaymışsın gibi kendini şartlandırma, zamana bırak zaten soğuduysan bitecektir...
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 24.07.2008 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kanji
Üye
Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağolun dostlarım, benimki çok gelip geçiçi bir heves olmadı hiçbir zaman genlerimde var dedemde kullanırmış zamanında ama bana bir an evvel hevesinii al sonra kurtul derdi, ben karda bile motoruımla işe gidecek kadar bağlıydım bu olaya, ama işte bir anda sanki herşeyin bitmiş gibi olmasını kabullenemiyoruım belkidebilmiyorum karar veremiyorum herkes bırak dior sanki arabayla olmuyor birşey kafam karışık bilmiyorum
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 24.07.2008 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun inşallah bu en büyük ve sonuncu kazanızdır.motoru bırakmak konusunda şunu söyleyebilirm.kazadan anlaşıldıgı üzere hernekadar siz aramda mesafe vardı diyorsanızda
1- yeterince dikkatli degilmissiniz
2-prograsif fren teknigini uygulamamışssınız
3-aracın bukadar riskli bir hareket yapabilecegini varsaymamışssınız eger saysaymışssınız önlemini alırmışssınız(yurdumda böyle ökzüler çok sayıda sürekli varsayımlarla dolaşmak sürüş yapmak gerekiyor)
4-motorunuza bir steering damper taktırmamışssınız.nerdeyse standart hale gelen bu sistemi bence olmayan tüm sürücüler edinmeli

sonuç olarak sizden kaynaklı oldugunu düşündügüm bu kazada hatayı nerde yaptıgınızı iyi tahlil edebiliyorsanız ve birdahaki sürüşte kulaktaki bu küpeleri evde bırakmadan yola çıkıyorsanız demekki birdahaki sefer daha dikkatli olacaksınız e ozaman enden motoru bırakıyorsunuz?
karar yinede sizin tabi..
tekrar geçmiş olsun..
cbr125R/01transalp/06cbf600/GSXR600K7
Başa dön
Skidrow Çevrimdışı Skidrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal