Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bodrum Enduro Yarışına Herkesi Beklerim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bodrum Enduro Yarışına Herkesi Beklerim

Bodrum Enduro Yarışına Herkesi Beklerim
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Burakozel
Üye
Üye

Nereden: TEKYRDA?

MesajTarih: 21.02.2005 - 19:04    Mesaj konusu: Bodrum Enduro Yarışına Herkesi Beklerim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerekli bilgileri benden alabilirsiniz arkadaşlar herkesi sezonun bu ilk yarışına bekliyorum hemde tanışmış oluruz :md: Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Burakozel Çevrimdışı Burakozel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 22.02.2005 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer Bodrum dediğin Muğla/Bodrum ise gelmeye çalışırım, bana oldukça yakın , hatta karşımda
ben bu yarışa gelirim dostum.
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
pasifik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.02.2005 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burakozel, 6.sında oraya bır gezı yapmayı planlıyoruz sabahın erken saatlerınde butun MD ler bır alanda toplanabılırız.
Başa dön
pasifik Çevrimdışı pasifik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
citlembik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.02.2005 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya yazın olsa da cross yarışları falan ona gelsim..racingleri burdaki draglarda da takip edicez de , crosslar çok zevkli oluyo yaaa Gülümsüyorum
Başa dön
citlembik Çevrimdışı citlembik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Cem_73
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-GüzelYaly

MesajTarih: 22.02.2005 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SAMİ abi c.tesi akşamdan gidip kalsak bide bodrum akşamı yapardık...
www.cem73.com
Başa dön
Cem_73 Çevrimdışı Cem_73 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
pasifik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.02.2005 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olabılır, toplantıda gundeme getırelım gece veya sabah erken katılım sayısına gore hareket ederız.....
Başa dön
pasifik Çevrimdışı pasifik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stella
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 22.02.2005 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cemcim umarım bu seferde
sabah uğramayı unutursun
sen bana
Başa dön
stella Çevrimdışı stella Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Burakozel
Üye
Üye

Nereden: TEKYRDA?

MesajTarih: 22.02.2005 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkesi bekliyorum jeyifli olucak
Burakozel Çevrimdışı Burakozel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rain_R1
Üye
Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 22.02.2005 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sami abi kalmak isterseniz ev var kalabiliriz hem balık yediririm size bir kaç gün önceden haber verin yeter abi
Başa dön
Rain_R1 Çevrimdışı Rain_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yuxexes
Üye
Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 22.02.2005 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarih verin dostlar tarih
Başa dön
yuxexes Çevrimdışı yuxexes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RidersOnTheStorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bodrum

MesajTarih: 22.02.2005 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bodrumda görüşmek üzere Gülümsüyorum

Bu arada ben istanbuldayım ama bodrumda yaşıyorum bir terslik çıkmazsa 4 mart gibi yarışlar için Bodruma gidicem.

Eğer yardm edebileceğim bişiy olrsa haber verebilirsiniz..
Cem_73
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-GüzelYaly

MesajTarih: 23.02.2005 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rain_R1 burak kardeşim
muhtemelen akşamdan gelmek iyi fikir olacaktır çünkü aynı gün hem git hem gel motor da uzun yol tecrübesi olmayan arkadaşlarda olacağından teklifin için teşekkürler..
www.cem73.com
Başa dön
Cem_73 Çevrimdışı Cem_73 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.02.2005 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oohhhh eğlenin eğlenin yazın bende bodruma gelecem görüşürüz. Dil çıkarıyorum
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: maltepe-istanbul

MesajTarih: 23.02.2005 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne tarih belli nede saat ????

endurocu olarak az kızdım formu acan arkadaşa....
lastsamuray,
bensiz demek öyle olsun bakalım Ağlıyorum
Toggy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.02.2005 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sayın,,,,,,,yılların şampiyonu Sayın sertgaz çeken çok sevgili arkadaşım Burak ÖZEL (aynı zamanda balkan 3.sü) :md: Çok gülüyorum
Burak abi bende gelebilirmiyim abi belki bi tur verirsin baktın bende ışık var elimdende tutarsın Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal