Daha önce metzeler sportec M1 kullanıyordum.Şimdi sportec M3 almayı düşünüyorum fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.Birde ön 120/70 ZR 17 58W TL arka 190/50 ZR 17 73W TL 850 ytl fiyat olarak normal mi yoksa daha uygun alabileceğim bir yer var mı _?şimdiden ilgilenen herkese çok teşekkür ederim
cadde de kullanabileceğin 10 numara tek lastik diyebilirim kardeşim..fiyatı da normal izmir de de aynı fiyat yanlızca lastiği alırken tarihine bak unutma lastik sıfır da olsa lastiğin raf ömrü 3 yıldır ve bu süre sonrasında lastik bayatlar ve sertleşir ve şu an kullandığın lastikten bi farkı olmaz en azından virajlarda anlarsın..
Tarih: 25.07.2008 - 00:56 Mesaj konusu:
Fiat aralıkları önemliyse bir de dunlop bakmanı tavsiye ederim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
andgarciya, dostum m3 kullandım fakat pilot power daha hoşuma gitti ve çabuk bitmiyor _________________ motorum çeker 2.5 ton gönlüm çeker paris hilton
Tarih: 25.07.2008 - 11:19 Mesaj konusu:
RACING35, bilgiler için teşekkür ederim tarih olayı en dikkat ettiğim unsur zaten neuremencer,Daha önce bir kere dunlop lastik kullandım pek hoşnut kalmadım o yüzden dunlop düşünmedim hiç
VALEO, teşekkür ederim ozaman M3 alınsın solcek_umut, valla bende pilot pover ile M3 arasında gittim geldim zaten sürekli pilot pover'da düşünmemim sebebi ortaları sert yanaklarının yumuşak kağuçuk olması idi bu sayede daha geç bitiyomuş lastik.Ama M3 de karar kılmamda ki tek etken sebeb metzelerin lastiklerinin ıslak zemindeki yüksek performansı malum türkiye yollarında nerde nezaman sulama yapıldığı belli olmadığı için
Tarih: 27.07.2008 - 00:27 Mesaj konusu:
andgarciya demiş ki:
RACING35, bilgiler için teşekkür ederim tarih olayı en dikkat ettiğim unsur zaten neuremencer,Daha önce bir kere dunlop lastik kullandım pek hoşnut kalmadım o yüzden dunlop düşünmedim hiç
VALEO, teşekkür ederim ozaman M3 alınsın solcek_umut, valla bende pilot pover ile M3 arasında gittim geldim zaten sürekli pilot pover'da düşünmemim sebebi ortaları sert yanaklarının yumuşak kağuçuk olması idi bu sayede daha geç bitiyomuş lastik.Ama M3 de karar kılmamda ki tek etken sebeb metzelerin lastiklerinin ıslak zemindeki yüksek performansı malum türkiye yollarında nerde nezaman sulama yapıldığı belli olmadığı için
yalnis bilgin var , yamurlu zeminde pilot power her teste testsieger yani 1 numara secildi.
ve yamurlu zeminde m3 3. siralarda geziniyor.
benim m3 lerim bitince dün lastiklerimi degistirdim, pirelli dragon supercorsa pro taktim.
m3 gercekten güzel lastik, piste bile kulladim.
m3 icin net olarak 2 seyi söyliyebilirim.
+ virajin icinde gercekten cok stabil
- ama soguk havada, yada söyle diyim, lastik sogukken grip yani tutus cok kötü. _________________ Gurbetten Selam
Savas Poyraz
www.gurbetmotorculari.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız