Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ehliyetteki rezalet

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ehliyetteki rezalet

ehliyetteki rezalet

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
olcaytoshow
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: amasya-afyon

MesajTarih: 25.07.2008 - 10:39    Mesaj konusu: ehliyetteki rezalet Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar başımdan geçti paylaşmak istedim
2007 akim ayında e+a2 almak için ehlieyt kursuna başvurdum.15 aralıktaki sınava girdim ama hemen ardındaki direksiyona dolu olduğu için giremedim, bilmiyorum böyle bi hakka sahiplermi çok talep var dolu biz sizi bi sonraki sınava alacaz diye.
neyse başvurduktan 6 ay sonra nisanda direksiyona giriyorum.biz size br sonraki sınav için haber veririz diyorlar ama nafile.normalde a2 için 5 temmuzdaki sınava girmem gerekiyor. ama haber gelmeyince kendim işlemler için gittiğimde kayıt tarihinin bittiğini söylüyorlar özürler falan pişman
biz sizi 23 ağustosdaki sınava kaydedelim diyorlar lakin yaz okulu bitiyor ben o tarihte afyonda olmayacam
bende böylece taa 25 ekimdeki sınava kayıt yaptırmış oluyorum.başvuru tarihim ekim 2007 a2 sınav tarihi ekim 2008, daha bunun direksiyonuda var o kaç ay sonra allah bilir.
Hiç kalmadığım halde en uzun sürede ehliyet alan ben olacam heralde 14 ay gibi bir süre

dosyalarda yandığı için hepsiyle tekrar uğraşmak zorunda kalacam,
benim anlamadığım normalde sınav harcının 60 civarı olması lazım bu adam benden 120 istedi.kazıklanıyormuyuım yoksa benım bilmediğim başka bir masraftamı var

ehliyete yazılacak arkadaşlar bilgilendirilme konusunda kurslara pek güvenmesin bütün herşeyi kendileri takip etsin.böyle bi tecrübe yaşadıktan sonra vereceğim tavsiye bu olur
Başa dön
olcaytoshow Çevrimdışı olcaytoshow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
metan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İst.

MesajTarih: 25.07.2008 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazılı sınavın harcı 2007de 25-30 gibi birşeydi. direksiyon sonav harcı diye bir ücret yok ama talep ediyorlar, ben vermedim şahsen.

Korkma ondan bundan, ne ölümden ne hayattan
Bu dünyada gördüklerinin hepsi bir hepsi Hak'tan
Başa dön
metan Çevrimdışı metan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
eralp35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 25.07.2008 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SINAV HARCI 35 ,DİREKSİYON SINAV HARCI 35 YTL İDİ İZMİRDE
Başa dön
eralp35 Çevrimdışı eralp35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 25.07.2008 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o adamlar yolunu bulmuşlar anlaşılan...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.07.2008 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olcaytoshow, Evet bir arkadaşımda şuan bu ehliyet rezaleti yüzünden maddi olarak zararda.haziranda ehliyet sınavına girdi 100 aldı.Normalde sürücü kursunun sitesinde '' başarılı olan adaylar 26-27 temmuzda direksiyon sınavına alınacaktır'' diyor.Ama direksiyon sınavını 15 ağustosa attılar.Neymiş efendim daha erken yapamazlarmış müfettişler vs. oluyormuş sınav sırasında.Alayı yalan bunların.Bizde böyle kazıklanıyoruz işte
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
olcaytoshow
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: amasya-afyon

MesajTarih: 25.07.2008 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

a2 sözel sınav harcı 60'mış

ozaman direksiyon sınavı içinde ayrı harç alıyorlar hemde 60bu miktar fazla pazarlık yapacam.d,ğer kurslar daha az alıyormuş
Başa dön
olcaytoshow Çevrimdışı olcaytoshow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 26.07.2008 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum yazık
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 26.07.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum olmayacak insanlar para manyakları Beğenmedim
konyalimesut
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 30.07.2008 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bende sınav harcı 35 direksiyon sınav harcı 35 ytl yatırdım Wallaha iyi sabırlı insanmışsın olcaytoshow ben olsam gene mahkemelik olmuştum bi 450 ytl daha yemiştim Çok gülüyorum
Başa dön
konyalimesut Çevrimdışı konyalimesut Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 30.07.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saçmalık ya bu arada ceza yesen ödiceklermi acaba
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal