Tarih: 25.07.2008 - 15:31 Mesaj konusu: MOTOTAS'tan örnek bir davranış
Bir arkadaşımın servisle ilgili bir şikayeti oldu. ve kendısıne konuyu mototas yönetimine bildirmesi gerektiğini söyledim. bu konuyuda sizlerle paylamak istedim.
ve sonuç
Servise gönderilen mail:
servisinizle ilgili bir şikayetimi bildirmek istiyorum.
servisinize ufak bir işlem için gelmiştim ve servisinizde genç yaşta ve ukala tavırlılarıyla çalışan bir çırak olduğunu tahmin ettiğim genç, motorum jantlarını temizlemesi gerektiğini söyledi. bende memnuniyetle yapabilirsin dedim. bu işlem için depomu açtı ve benzin almaya başladı. yaklaşık 2-3 litre benzin aldıktan sonra ben okadar benzinin yeterli olacağını söyledim. söylemesem daha alacaktı. ukala bir tavırla konuşmasına devam etti. bu durumdan canım sıkıldı ve dışarı çıkmayı tercih ettim. işlem bittikten sonra almış olduğu benzini kapının önünde park halinde duran ufak cc'li bir motora doldurduğu gördüm(kendi şahsi motoruymuş). bu tavırlardan çok rahatsız oldum. hiç bir şekilde bana sormadan, sorsaydı ukala tavırlarına rağmen alabileceğini söylerdim. bu davranışı bir hırsızlık olarak değerlendirdim. gözümün içine bakarak benzinimi alıp kendi motoruna koyan bir zihniyet, ben yokken motorumdan herşeyi çalabilir düşüncesi içersindeyim. bu olayı öncelikle mototas yönetimiyle paylaşmak istedim. serviste çalışan bir çırak yüzünden mototas firmasının lekelenmesini istemediğimden. şikayeti öncelikle yazılı ve vakit bulduğum zamanda yüz yüze bu konuyu ileteceğim. ilginiz için simdiden teşekkürler.
Gelen cevap:
...... bey merhaba,
Firmamızda olmamasını arzu ettiğim problemden dolayı özür dilerim.
Ukela tavırlı çırak ın,şikayetiniz üzerine,tüm çalışanlarımızla yapmış olduğumuz toplantıdan sonra 23.07.08 tarihinde işine son verilmiştir.
Konuyu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Ben buradan MOTOTAŞ yönetimi göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.
maalesef oluyoo böle durumlar doğru olanı yapmışsın
öğlen uğradım mototaşa; puig çamurluğun vidası düşmüş,ses yapıyodu sağolsun hemen buldu taktı bitane _________________ Time is chasing after all of us.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız