Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - süleyman memnun ...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

süleyman memnun ...

süleyman memnun ...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
izleeemmm
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.07.2008 - 14:52    Mesaj konusu: süleyman memnun ... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yugoslavyadan qelip türkiyede yasamını sürdüren TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU baskanı olup türkiyede yarıs yaptırmayan SÜLEYMAN MEMNUN ...
Biraz önce süleyman memnunun resmi web sitesine qirdim
aynen şöyle yazıyor " Motosiklet sporunun Türkiye'de tanınması ve gelismesinde büyük cabalar harcadı. "
Peki simdi ...
Kendi elinizle qelistirip büyütmüssün motosiklet sevdasını türk insanları üzerinde
simdide kendi elinizle yok etmeye BÜYÜK ÇABALAR HARCIYORSUNUZ
cok büyük kaza atlattık ve türkiye birincisi olmus birini yitirdik
türkiye icin büyük kayıp ama
bunda taraftarların sucu ne ?
ben 16 yasındayım we 15 senedir motor yarıslarını izlemeye qideriz pistlere ailecek
bu sene ise sadece 1 kere antrenmana qidebildik
sayenizde ...
Türk yarıscılarımız yunanistanda bulqaristanda kendilerini qösteriyorlar belki qüzel bir deneyim olabilir ama
neden türkiyede olmuyor yarısları siz düzenliyorsunuz,yunanistanda falan yarıscıların ihtiyaclarını siz karsılıyorsunuz ama sinan sofuoğlunun kaza yaptığı pistte bira şişesi mevcut ...
nasıl bir baskanlıktır anlamıs değilim doğrusu ...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
G.O.S.B_R.I.D.E.R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşımız haklı gibi
ne dersiniz millet??
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 25.07.2008 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saygılarımla bir TÜRK motorcusu

volkankurul;

noktalıda olsa bu şekilde davranışlarımız vede yazılarımız bu gerginlikte uygun değil....
ege2004

Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 25.07.2008 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul, aynen katılıyorum Bravo

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 25.07.2008 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

napalım abi söyle gidip gırtlagına mı sarılalım adamın adam resmen TR de motor olmaz diyor HAVADA BULUT SEN O MOTOR İŞİNİ UNUT HESABI konusuyor işte resmen Sinirlendim

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izleeemmm, bulgar o be yugo degıl hemde deli ormanli

adam çikmez .. Çok gülüyorum
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabi canım olması gereken bu zaten Türk yarışçıları kendi yarışlarını dışarda yapmalılardır dimi Sinirlendim olmassa T.B.M.M nide atinaya taşıyı verelim meclis orda toplanıversin. Sinirlendim Süleymana söyleyin bu meclis taşıma işini de ayarlayıversin çok sever böyle işleri. Sinirlendim
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izleeemmm, canım benim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tennere
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul, ne şimdi bu atena felan filan
hayret bırsey

Son Mesajdan 29 saniye:

Beğenmedim
Başa dön
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, hastayım senin şu yorumlarına Çok gülüyorum tribleri de süper " hayret birşey ya" Çok gülüyorum Çok gülüyorum

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, sus lan sen karışma bu işe
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bira olayı yenı çözdum ben aaaaaa Şok oldum
Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onun adı süleyman memnun çünkü sürtımızdan paraları götürüyor o yüzden çok memnun soyadı gibi şerefsiz, fakat bizler tüm motor camiası hiç de memnun değiliz Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tennere
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.38 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal